- 14 Kasım 2021
- 667
- 534
- 34
- Konu Sahibi Hayatiminanlami3
Merhaba arkadaşlar 3 yaşında bir oğlum var geçen hafta rutin muayene için doktora götürdüm haliyle odaya girer girmez bana birşeyler sordu anne bune anne kulağa baksın diye ama hızlı konuşur çocuğum doktorda aa bu niye konuşamıyor dedi bende aslında ben anlıyorum her dediğini dedim nasıl konuşamıyor?doktor haklı olarak senin anlaman yetmez düzgün konuşmuyor dedi,şimdi size örnek vermek istiyorum konuşmalarından ama yazdığım gibi anlayın o şekilde konuşuyor oğlum,kulak-gulak,sıfır-fısır,özür dilerim-ojü Dilem,tokat-gotak,seni seviyorum-şeni şeviyom,bakkal-baklak...vb...
Doktor 3,5 yaşına kadar bekle eğer güzel konusmassa pedagog ve KBB ye götür dedi,bende doktorun yanında yavaş yavaş heceleyerek bir şeyler söyledim oğlumda tekrarladı Allah Allah konusuyo dedi!! Sadece hızlı konuştuğunda karışık geldiğini söyledim çünkü bazen ingilizce kelimeler söylüyor(anlamlandırarak yani doğru yerde doğru kelimeyi) çok fazla değil ama 5-10 kelime biliyor ben onları bile anlayabiliyorum ,şimdi dediği yaşı bekleyecegim ama korkuyorum ya gerçekten bir sorun varsa? Acaba şimdiden kresemi versem yoksa beklemeden doktorami gotursem içim sıkıliyor,böyle bir durum yasayaniniz varmı? Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
Doktor 3,5 yaşına kadar bekle eğer güzel konusmassa pedagog ve KBB ye götür dedi,bende doktorun yanında yavaş yavaş heceleyerek bir şeyler söyledim oğlumda tekrarladı Allah Allah konusuyo dedi!! Sadece hızlı konuştuğunda karışık geldiğini söyledim çünkü bazen ingilizce kelimeler söylüyor(anlamlandırarak yani doğru yerde doğru kelimeyi) çok fazla değil ama 5-10 kelime biliyor ben onları bile anlayabiliyorum ,şimdi dediği yaşı bekleyecegim ama korkuyorum ya gerçekten bir sorun varsa? Acaba şimdiden kresemi versem yoksa beklemeden doktorami gotursem içim sıkıliyor,böyle bir durum yasayaniniz varmı? Şimdiden herkese teşekkür ediyorum