Hayır kendimde aktif olarak tv izleyen biri değilim. Cok nadir eşim açar o zamanda cocuklarla oyuncak odasına yada uyku odalarına geçeriz.Konuşuyorum tabi bi psikiyatri değil ama 6 ayda bi çocuk doktoruna götürdüğüm de durumunu belirtip anlatıyorum erkek çocuklarında cümle kurmaya başlamanın 4 yaşına kadar uzayabilecegini tek tek kelime söylemenin konuşma temelini oluşturmaya yeterli oldugunu cinsiyetin bu konuda cok etkisinin oldugunu söylüyor onun icin simdilik dediginiz gibi yeni bir sürü masal kitaplari aldım etkinlik kitaplari var ve zaten gün içinde etkinlik yaparız akşam yatağında uyku zamani geldiğinde masal okurum o şekilde uyur. Yatağında yanında yattım hani önce yaninda sonra yerde sonra oturarak sonra durumu anlatıp seslendigimde yanina gelecegimi soyleyebilmek için fakat henuz yatağından yer yatağına bile geçecek aşamaya gelemedik. Çünkü asla izin vermiyor taviz vermiyor babadan destek almak istedim biraz onunla da uyusun dikkat odağını biraz baba yönlendirsin diye uyku öncesinde ama ona göre baba asla yok. Babayı sürekli kıskanıyor sadece tamamen beni istiyor gün içinde bu kadar degil. Gün icerisinde odasında benimle babasiyla vskit geçiriyor ama uyku zamani geldimi yok imkanı yok asla benden taviz vermiyor yada mesefa koymama müsade etmiyor. Bu şekilde doğal olarak 1-2-3 derken çok yıprandım artık her gece saat 2-3 gibi bir ağlama ile uyan saat 5-6 gibi uyu ruhen bedenen çok yıprandım uykusuzluktan istemsizce yükselerek korkutmaktan durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale sokmaktan korkar oldum artık. Bide uyku arkadaşı edinmeyi denemek istiyorum bakalım ne yapıcaz