- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
34 aylık oğlum var. Tam konuşamıyor hemen hemen bir cok seyi söylese de cümle kuramıyor sizin bu ayda çocuklarınız nasıldı napsam bilemiyorum. Büyük oğlum 18 aylıkken patır patır konuşunca küçük oglum icin endişeleniyorum ama anlama algılama da hic bir sorun yok herseyi anlıyor tepki veriyor tek sıkıntı cümle kuramamasi kelime haznemizi geliştirememe sorunumuz var ve sunuda belirteyim tv tablet yok hayatımızda hic aktif tv tablet telefon izletmedim abimiz dehb olunca biz zaten küçüklükten önlemini aldık kendimizce.Sorunumun biri bu. İkincisi de 3 ay önce iki oğluma ranza aldim. Küçüğü de büyük oğlumun odasına ranzaya koydum. Fakat gel gelelim her gece kalkıp bizim yatak odasına geliyor durmuyor alıp odasına yatağına götürüyorum ağlıyor tekrar geliyor her gece kabul gibi 3-4 kere oda değiştiriyorum tam uyutuyorum diyorum. Yatağıma geçiyorum ben gecer gecme aglayarak geri geliyor resmen tilki uykusuna yatıyor tekrar tekrar her gece aynı şeyleri yaşıyoruz kısır bir döngüye girdim. Napmalıyım nasıl yaklaşmalıyım hiç bilmiyorum çok yoruldum artık bana bir akıl verin arkadaşlar ya.