3 yaş kızımın bilekliği ya kayboldu:( yada çalındı çok üzüldüm

Evet işte bilmiyorum bir süredir takmıyordum bebekliğinden beri vardi 8 aydir hep kolundaydi ve yanımdan kızımı hic ayirmam biraz baska cocuklara zarar veriyor sinirli biraz

Yani ilk defa böyle bir yorum yazıyorum ama korona sizin orda yok galiba. Şehir dışı gezmeler, kuaföre götürmeler, çalışanla küçücük çocuk el ele geziyor, komşu geliyor çocuğuyla...

Düşünmenizin şu an kimseye bir faydası yok, kimseyi zan altında bırakmanız da uygun olmaz. Olan olmuş artık ders olsun size, bir dahaki sefere küçük çocuklara değerli takı takmamaya dikkat edersiniz

Niye bu kadar kahroldunuz yahu ufacık çocuk değerli bi şeye sahip çıkamaz zaten kendi bile çıkarıp atmış olabilir bu kadar kahrolacaksanız takmasaydınız hiç. Kıyafetlere falan bakın yoksa üstüne bir bardak su için geçin yapacak bi şey yok malesef.

Kes ceneni

Ben küçükken tuvalete kaç tane küpemi künyemi düşürmüşüm, farkında olmadan o da düşürmüş olabilir

Valla hic te bile karsımdaki insan bir garip ve sinirlenmemek cok normal kızıma öle dediniz ya sizi allaha havele ediyorum
Birincisi ben kızına bişey demedim. Burada hiç kimseye kes çeneni demek haddin değil onu yazıp gidiyorum konunu okumadım bile. Uslup çok güzel birşey dikkat etmeni öneririm

Valla hic te bile karsımdaki insan bir garip ve sinirlenmemek cok normal kızıma öle dediniz ya sizi allaha havele ediyorum
iyi de kizinizin vurma ve sinir problemi yok mu? ilk mesajda siz soylediniz. kimse kiziniza iftira atmadi kimi kime havale ediyorsunuz yani

Sinirlenmemek normalse neden sinirleniyorsunuz Hanımefendi siz kendiniz yazmışsınız biraz sinirli ve vurma problemi var diye. Ne alaka şimdi Allah’a havale etmek? Kimin bir garip olduğu belli ya neyse

Bunu böyle dert edip buraya yazacak kadar ne yaşıyorsunuz bu hayatta anlam veremedim. Birincisi küçük çocuğa kaybolduğunda üzüleceğin bilekliği neden takarsın ? İkincisi bir sürü insan yazmızsın çalındı diye gözünle görmeden neden günahlarını alıyorsun ? Çocuk bi bir sürü yere takılıodu diyorsun bi yere taktırıp düşürmüştür. Üçüncüsüde lütfen noktolama işaretleri kullan birdaha yazarken madem bir derdin var yazıyorsun buraya anlaşılabilir olsun.

Emredersin abla :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…