Evet işte bilmiyorum bir süredir takmıyordum bebekliğinden beri vardi 8 aydir hep kolundaydi ve yanımdan kızımı hic ayirmam biraz baska cocuklara zarar veriyor sinirli birazÇocuklara, bebeklere neden değerli eşya takarsınız ki?
Kaybolması, zarar görmesi aynı zamanda kendine bir zarar vermesi muhtemel, bir de üzerine çalınma durumu var.
Şu dünyada zevkine birbirine zarar veriyor millet, bit kadar çocuğun kolunda ne işi var altının yahu?
Evet haklısınızOluyormuş demek ki.
Takma çocuğa bişey. Ne gerek var.
Maddi değeri mesele değil iki kuruşluk şey için çocuğa zarar verirler.Ya k bakmayin cok skntı yaptim uzuldum maddiyatına değil manevi değerine ondan o kadar uzun yazdim evet gercekten takmamak lazımmıs
Kes ceneniYani ilk defa böyle bir yorum yazıyorum ama korona sizin orda yok galiba. Şehir dışı gezmeler, kuaföre götürmeler, çalışanla küçücük çocuk el ele geziyor, komşu geliyor çocuğuyla...
Düşünmenizin şu an kimseye bir faydası yok, kimseyi zan altında bırakmanız da uygun olmaz. Olan olmuş artık ders olsun size, bir dahaki sefere küçük çocuklara değerli takı takmamaya dikkat edersiniz
hoooayydaaaKes ceneni
Kes ceneni
Çocuğunuzun neden sizin deyiminizle biraz sinirli ve vurma problemi olduğu belli.
Valla hic te bile karsımdaki insan bir garip ve sinirlenmemek cok normal kızıma öle dediniz ya sizi allaha havele ediyorumSen fazla stres olmussun belli konuşma tarzından
Birincisi ben kızına bişey demedim. Burada hiç kimseye kes çeneni demek haddin değil onu yazıp gidiyorum konunu okumadım bile. Uslup çok güzel birşey dikkat etmeni öneririmValla hic te bile karsımdaki insan bir garip ve sinirlenmemek cok normal kızıma öle dediniz ya sizi allaha havele ediyorum
iyi de kizinizin vurma ve sinir problemi yok mu? ilk mesajda siz soylediniz. kimse kiziniza iftira atmadi kimi kime havale ediyorsunuz yaniValla hic te bile karsımdaki insan bir garip ve sinirlenmemek cok normal kızıma öle dediniz ya sizi allaha havele ediyorum
Valla hic te bile karsımdaki insan bir garip ve sinirlenmemek cok normal kızıma öle dediniz ya sizi allaha havele ediyorum
Emredersin abla :)))))Bunu böyle dert edip buraya yazacak kadar ne yaşıyorsunuz bu hayatta anlam veremedim. Birincisi küçük çocuğa kaybolduğunda üzüleceğin bilekliği neden takarsın ? İkincisi bir sürü insan yazmızsın çalındı diye gözünle görmeden neden günahlarını alıyorsun ? Çocuk bi bir sürü yere takılıodu diyorsun bi yere taktırıp düşürmüştür. Üçüncüsüde lütfen noktolama işaretleri kullan birdaha yazarken madem bir derdin var yazıyorsun buraya anlaşılabilir olsun.