Evin halılarini bile kaldirdim belki bir yerden cıkar dieCamasir makinenin lastigine ve altdaki yerine bir bakin. Belki kiyafetde takilip kalip oraya girmistir
Ya k bakmayin cok skntı yaptim uzuldum maddiyatına değil manevi değerine ondan o kadar uzun yazdim evet gercekten takmamak lazımmısBir nokta koysaydınız okuyamadım. Çocuklara değerli takılar takmayın lütfen.
Almis olabilir. Orasi bilinmez. Sahsen o yüzden cocuguma degerli birsey takmam..insanlara o konuda güvenim yokEvin halılarini bile kaldirdim belki bir yerden cıkar diehayır tabikide can sağlıgı ama böle kolunda kızımın cok hosuma giderdi baktim canm baktim makine icine her yerde kizima ara ara soruyorum abla aldi diyor
Manevi değeri çok olduğu için mi üzerine para verip değiştirdinizYa k bakmayin cok skntı yaptim uzuldum maddiyatına değil manevi değerine ondan o kadar uzun yazdim evet gercekten takmamak lazımmıs
Evet işte onu bilmiyorum aldi diyemem sadece kolunu hatırlamamk beni üzdü normalde dikkt ederim herseyini işte gözden kacirmisimAlmis olabilir. Orasi bilinmez. Sahsen o yüzden cocuguma degerli birsey takmam..insanlara o konuda güvenim yok
Kırıldı paramparca oldu ve ayrıca yeni modeli alirken de yanımdaydiManevi değeri çok olduğu için mi üzerine para verip değiştirdiniz
Gecmis olsunEvet işte onu bilmiyorum aldi diyemem sadece kolunu hatırlamamk beni üzdü normalde dikkt ederim herseyini işte gözden kacirmisim
Hayır maksat insan derdini anlatıyor bir nebzede olsa rahatlıyor yani sizden bulun getirin diyen yok !Birşey soracağım. Bdv de birbirimize fikir alışverişi yapıyoruz birçok konuda amenna da kayıp bileklik falan. Yani biz ne bilelim?
TşklerGecmis olsun
Cocuklara taki takmayin..hic kimseyi zan altinda birakmayin..artik bu boyle kapanacak ..ac
Çok doğru ama inanin yanımdan hic ayırmıyorum hani prkda bile gözüm üzerinde ama işte olacak yaSonuna kadar okuyamadım. Umarım bulursun da üç yaşında çocuğun koluna altın bileklik takılır mı?
O bileklik için çocuğu bile alıp götürürler Allah korusun. Ortam çok kötü.
Oluyormuş demek ki.Tşkler
Çok doğru ama inanin yanımdan hic ayırmıyorum hani prkda bile gözüm üzerinde ama işte olacak ya