3 yaş kız çocuğuma ne gibi oyuncak alayim

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.742
39
Arkadaşlar kızım tek çocuk ve hiç arkadasi da yok çevrede doğru dürüst. Evde biraz oyuncağı var ama ben vakit geçirdim diye digital mutfak seti yada ağlayan bebek mama yedirme falan o tür oyuncak alsam mı diyorum. Evde belki kizacaksini telefon istiyor oradan oyun oynuyor sürekli değil ama gün içerisinde isteyip duruyo. Ben oyunlar oynamaya çalışıyorum bu aralar iyice huysuzlasti binyerede çıkamiyoruz tabi artık. Skldkca ille telefon der oldu uffff

Henüz bir evladım yok ama fazla feminen seyler almayın. Ben hiç oynamadim tencere tabak. Kücük bir arabam vardi çirkin bi sey o hepm yanımdaymış. Babam bana tren almıştı mesela. O tarz seyler olabilir. Merdiven çıkıp kaydıraktan kayan köpeklerim vardı. 🤣🤣

Arkadaşlar kızım tek çocuk ve hiç arkadasi da yok çevrede doğru dürüst. Evde biraz oyuncağı var ama ben vakit geçirdim diye digital mutfak seti yada ağlayan bebek mama yedirme falan o tür oyuncak alsam mı diyorum. Evde belki kizacaksini telefon istiyor oradan oyun oynuyor sürekli değil ama gün içerisinde isteyip duruyo. Ben oyunlar oynamaya çalışıyorum bu aralar iyice huysuzlasti binyerede çıkamiyoruz tabi artık. Skldkca ille telefon der oldu uffff
Trendyolda aşırı güzel 0 3 yaş arası gelişim kitapları var tavsiye ederim günde bir saat bile yapsanız gelişimi için çok artı hemde farklılık olur 5 yasındaki yiğenim 3 yasından beri kullanıyor inanılmaz fark yaratıyor çocuklarda

X