• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaş erkek sevinince kanat çırpıyor anneler cvp verirmisiniz?

Gulenay3586

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
113
46
48
38
Oğlum 3 yaşına girecek 1 ay sonra anneler kanat çırpma var sevinince çocukları görünce yapıyor koşarken seke seke koşuyor bazen normal koşuyor ama çok değil her dediğimi anlıyor şunu getir getirir suyu biter dolduralımmı der anne çilek ver çikolata ver dedeye gidelimmi derim dedeye gidelim der ama çok böyle önüme alınca gözlerime bakıpta beni dinlemez bakar sonra çevirir yada gider ama bişey isterken bakıyor oyun oynarken bakıyor şimdide ne yiyorsun diyorum mesela fındık yiyom diyor ama bazende benim dediklerimi tekrar ediyor bunlar nornalmi geçermi bunlar asil gel diyorum asil gel diyor mesela ama bana ver bana ver diyor elinden bişeyi alınınca onları öğrettim ben seni öğrendi sayılır bu çift ayak zıplamayı öğretmeniz gerekiyor mu acaba kanat çırpmayı ne zaman bırakır bilgisi olan anneler cvp yazarmısınız lütfen teşekkür ederim şimdiden

Kanat çırpma dediğiniz hareketi benim oğlum da sevinince yapıyordu o yaşlarda. Artık yapmıyor. Yine de uzman görüşü almalısınız.

Merhaba benim oğlum da kanat çırpar gibi bi hareket yapıyo ama bunu sizin dediğinz gibi sevinnce ya da çok üzülünce yapıyo yürümediği için doktora götürdüm iki kolunu havada tutuyo devamlı korkunca ya da heyecanlanınca doktor bundan şüphelenip hem de yürümediği için mr istedi çok şükür temiz çıktı göz teması varsa komutları yerine getiriyorsa iletişim kurabiliyorsa otizmden şüphe etmeyin dedi ki benim oğlum 10 aylıktan beri örneğin trenin nerede dediğimde gösterir bütün aile bireylerini tanır isim sorduğumda kim dede nene baba anne teyze der 1 yaşından beri Türkçe İngilizce el ayak göbek ağız burun saç göz sorduğumuzda gösterir 20 aylıkken alfabeyi öğrendi bunları doktora söyleyince otizmden şüphelenmeniz yersiz tek bir davranışla boşuna endişe etmeyin huydur tam konuşmadığı için kendini ve duygularını ifade etme biçimidir demişti

Merhaba benim oğlum da kanat çırpar gibi bi hareket yapıyo ama bunu sizin dediğinz gibi sevinnce ya da çok üzülünce yapıyo yürümediği için doktora götürdüm iki kolunu havada tutuyo devamlı korkunca ya da heyecanlanınca doktor bundan şüphelenip hem de yürümediği için mr istedi çok şükür temiz çıktı göz teması varsa komutları yerine getiriyorsa iletişim kurabiliyorsa otizmden şüphe etmeyin dedi ki benim oğlum 10 aylıktan beri örneğin trenin nerede dediğimde gösterir bütün aile bireylerini tanır isim sorduğumda kim dede nene baba anne teyze der 1 yaşından beri Türkçe İngilizce el ayak göbek ağız burun saç göz sorduğumuzda gösterir 20 aylıkken alfabeyi öğrendi bunları doktora söyleyince otizmden şüphelenmeniz yersiz tek bir davranışla boşuna endişe etmeyin huydur tam konuşmadığı için kendini ve duygularını ifade etme biçimidir demişti
Çok teşekkür ederim evet herkesi biliyor tanıyor inş bir sorun yoktur anneyiz herşeye endişe ediyoruz

Kanat çırpma dediğiniz hareketi benim oğlum da sevinince yapıyordu o yaşlarda. Artık yapmıyor. Yine de uzman görüşü almalısınız.
Benim oğlum da 3 buçuk yaşında sevinince ya da heyecanlı bir şey anlatırken bunu yapıyor. Diğer her şey normal. Bu hareket nasıl geçti oğlunuzda?

Benim oğlum da 3 buçuk yaşında sevinince ya da heyecanlı bir şey anlatırken bunu yapıyor. Diğer her şey normal. Bu hareket nasıl geçti oğlunuzda?
Benim oğlum da 3 yaş 8 aylık heyecanlanınca sevinince kanat çırpar. Sizde devam ediyor mu ?

Back