- 30 Haziran 2013
- 21.771
- 1
- 17.685
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
aynen mucızeler hep var bızler de uhrevı varlıklarız dunyada et kıyafetımızı gıydıgımız için kutsallıgımızın farkında degılız madde oldugumuzu sanıyoruz ama degılız ve bunun farkında degılız su kıyafetı cıkarınca gerceklıge ulaşıcaz rabbım guzel çıkarmayı nasıbetsın bu da O nun emanetı tertemız gerı verırız ınsallahMucizeyi arinin petege Allah yazmasinda aramayin.mucize arinin bal yapmasidir zaten
gunde ıkı tatlı kaşıgı yıyorum cnmBal karisimini hergun yiyormusun
Ac karnina demi.gunde ıkı tatlı kaşıgı yıyorum cnm
ewet cnm aç karnına yaptıgım karısım bıttı sımdı yıne corek otu dovecegım karısımı yapacagım bır yan etkısı olmaz en fazla yumurta gelısmez o da beklemedıgım bı durum degılAc karnina demi.
kızlar dra gıttım bırı 11 bırı 10 ıkı yumurtacık var cumartesı tekrar cagırdı bakalım bunlar olgunlasacak mı
canım ınsallah gelısırler ıkısı de gelıssın sansım artın yhaa canım sen de bana dua et cnm benımCok sevindim caniiiim, insallah en kisa zamanda hamilelik haberini de aliriz :)
Ben sizleri zaten hic dualarimdan eksik etmiyorum canimcanım ınsallah gelısırler ıkısı de gelıssın sansım artın yhaa canım sen de bana dua et cnm benım
aynen canım edıyorum dualarımdasın hemde yuzunu de aklıma getırıyorum canımKendimize ettigimiz duadan ziyade baskasina yaptigimiz dualar daha cok kabul oluyor ben size dua ediyorum sizde bana dua edin canlarim
sağolasın bıtanemBen sizleri zaten hic dualarimdan eksik etmiyorum canim
canım bende babamın kızıyıma okudumsağolasın bıtanem
canım kitapseverimede okudum eklersin.. ben belki bir kaç gün giremicem. allah kabul etsin arkadaşların dualarını...sağolasın bıtanem
ka tane okudun canımcanım kitapseverimede okudum eklersin.. ben belki bir kaç gün giremicem. allah kabul etsin arkadaşların dualarını...
ka tane okudun canım
aynen canım edıyorum dualarımdasın hemde yuzunu de aklıma getırıyorum canım
HEPIMIZIN DUASI KABUL OLSUN INSALLAH AKLMA BIRSEY GELDI HEPIMIZIN BURDA OLDUGU BIR GUN ISIMLERIMIZI YAZIP KURA CEKEYIM 7 GUN BOYUNCA O KİŞİ İÇİN DUA EDELIM KIM CIKARSA BIZEBende öylemeleklerimin melegi olsun diye dua ediyorum
YENI LISTEYE GECTIK CANIM KATRE 2 TANE BU AKŞAM OKUYACAK BITTI LISTEMIZlisteye yapınca. canım kitapseverimede 4 tane okudum eklersin..
olur.....HEPIMIZIN DUASI KABUL OLSUN INSALLAH AKLMA BIRSEY GELDI HEPIMIZIN BURDA OLDUGU BIR GUN ISIMLERIMIZI YAZIP KURA CEKEYIM 7 GUN BOYUNCA O KİŞİ İÇİN DUA EDELIM KIM CIKARSA BIZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?