3.tup bebek tedavisi

Merhaba kızlar 3.tup bebek tedavisine basliycaz Rabbım nasip ederse ankarada oturuyorum iki kere şehir hastanesinde tedavi oldum ama iki side negatif 3. İse özelde yaptrcam iki hastane arasında kaldım biri bahçeci Berfu hoca ikinci novart ikizler Mehmet ve Ahmet Erdem aranızda bunlardan birine giden varmı yardımcı olurmusunuz sizce hangi hastane
Bahçeci de Aytaç beyi tavsiye ederim

Doktoru çok iyi araştırın. Bütün doktorlar ılımlı pozitif yaklaşıyor önemli olan pozitif olmaları değil işlerinde profesyonel olmaları. Bende burda biraz araştırmıştım gittiğim doktora pozitif falan demişler evet pozitif ama o kadar yani. Olmayacağını baştan söyleseydi bu kadar yıpranmazdım. Bir de benim kısıtlı. Eşim kanserden dolayı azospermi hasta olmadan önceki spermlerle deniyoruz. Çok az hakkım kaldı belki de hiç kalmadı bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ Allah’a havale ediyorum

Merhaba kızlar 3.tup bebek tedavisine basliycaz Rabbım nasip ederse ankarada oturuyorum iki kere şehir hastanesinde tedavi oldum ama iki side negatif 3. İse özelde yaptrcam iki hastane arasında kaldım biri bahçeci Berfu hoca ikinci novart ikizler Mehmet ve Ahmet Erdem aranızda bunlardan birine giden varmı yardımcı olurmusunuz sizce hangi hastane
Ben her iki hocada da tedavi gördüm Mehmet hocayla başladım 2 tedavi sonrası Ahmet hocaya geçtim gayet de memnun kaldım.herkese de tavsiye ediyorum daha önce başka yerleri ve defalarca farklı drla devam eden biri olarak burası bana ilaç gibi geldi açıkcası.gözü kapalı gidin ve teslim olun zamanla bileyler yoluna giriyor zaten

3. Gün embriyolar iyi deyip transfer yapıyorlar ama 3. Günden sonra zaten gelişemiyor embriyo. Gelişemeyen embriyo rahimde tutar mı tutmaz. Parayı geçtim umut tacirliğine döndü olay. Bende ne yapacağımı şaşırdım 🤦🏻‍♀️
Slm sızın bı 3 bide 6. Gun embriyosu varmıs sanırım. 6. Gun tuttu mu sizde?

X