- 7 Aralık 2022
- 66
- 17
- 29
- Konu Sahibi papatyamur
Sizinkiler kaçıncı gün embriyolarıydıYaptırdım 3 kez aynı yerde üçü de tutmadı malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinkiler kaçıncı gün embriyolarıydıYaptırdım 3 kez aynı yerde üçü de tutmadı malesef
Bahçeci de Aytaç beyi tavsiye ederimMerhaba kızlar 3.tup bebek tedavisine basliycaz Rabbım nasip ederse ankarada oturuyorum iki kere şehir hastanesinde tedavi oldum ama iki side negatif 3. İse özelde yaptrcam iki hastane arasında kaldım biri bahçeci Berfu hoca ikinci novart ikizler Mehmet ve Ahmet Erdem aranızda bunlardan birine giden varmı yardımcı olurmusunuz sizce hangi hastane
2 kere 3. Gün 1 kere de 6. gün embriyosuyduSizinkiler kaçıncı gün embriyolarıydı
Nerde transfer olmustunuz acaba2 kere 3. Gün 1 kere de 6. gün embriyosuydu
Ben her iki hocada da tedavi gördüm Mehmet hocayla başladım 2 tedavi sonrası Ahmet hocaya geçtim gayet de memnun kaldım.herkese de tavsiye ediyorum daha önce başka yerleri ve defalarca farklı drla devam eden biri olarak burası bana ilaç gibi geldi açıkcası.gözü kapalı gidin ve teslim olun zamanla bileyler yoluna giriyor zatenMerhaba kızlar 3.tup bebek tedavisine basliycaz Rabbım nasip ederse ankarada oturuyorum iki kere şehir hastanesinde tedavi oldum ama iki side negatif 3. İse özelde yaptrcam iki hastane arasında kaldım biri bahçeci Berfu hoca ikinci novart ikizler Mehmet ve Ahmet Erdem aranızda bunlardan birine giden varmı yardımcı olurmusunuz sizce hangi hastane
Slm sızın bı 3 bide 6. Gun embriyosu varmıs sanırım. 6. Gun tuttu mu sizde?3. Gün embriyolar iyi deyip transfer yapıyorlar ama 3. Günden sonra zaten gelişemiyor embriyo. Gelişemeyen embriyo rahimde tutar mı tutmaz. Parayı geçtim umut tacirliğine döndü olay. Bende ne yapacağımı şaşırdım
MaleseffSlm sızın bı 3 bide 6. Gun embriyosu varmıs sanırım. 6. Gun tuttu mu sizde?
Ankara şehir hastanesinde tedavi gördüm hafta içi bahceci ve novarta gidip yüz yüze konuscqzYeni yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinde siz şuan nerede tedavi görüyorsunuz?