3.tup bebek tedavisi

papatyamur

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
66
17
29
Merhaba kızlar 3.tup bebek tedavisine basliycaz Rabbım nasip ederse ankarada oturuyorum iki kere şehir hastanesinde tedavi oldum ama iki side negatif 3. İse özelde yaptrcam iki hastane arasında kaldım biri bahçeci Berfu hoca ikinci novart ikizler Mehmet ve Ahmet Erdem aranızda bunlardan birine giden varmı yardımcı olurmusunuz sizce hangi hastane

Merhaba kızlar 3.tup bebek tedavisine basliycaz Rabbım nasip ederse ankarada oturuyorum iki kere şehir hastanesinde tedavi oldum ama iki side negatif 3. İse özelde yaptrcam iki hastane arasında kaldım biri bahçeci Berfu hoca ikinci novart ikizler Mehmet ve Ahmet Erdem aranızda bunlardan birine giden varmı yardımcı olurmusunuz sizce hangi hastane
Canım ne yaptın? Ben de erdem kardeşleri düşünüyorum?

Daha gitmedim müsait olamadım iki hastaneyle konuşup aklıma hangisi yatarsa ona gitcem ama bilemiyorum buraya yazdım belki iki hastaneden birine gidip memnun olan yazarsa diye ama cevap gelmedi
Ben erdemlere başladım kuzum. Kasımda başlanacak. Muayene oldum.

Nasıl peki memnunmusunuz süreç nasıl ilerliyor ücret nekadar acaba
35 bin + ilaçlar kuzum. Canım muayene oldum. Kist çıkınca kasıma kaldı. Ama benim bir arkadaşım da Ahmet erdem ile hamile kaldı. Zor bi vakaydı. O sebeple ben de çok araştırmadan, doktora güvenerek gittim. Başka yerleri hiç bilmiyorum, kıyas yapamıyorum. Klinikten Özel ilgi beklentim yok. hızlı olsun, para göz olmasınlar bana yeter. Yorumlar da zaten bu yönde. İlk izlenim olarak memnunum canım.

35 bin + ilaçlar kuzum. Canım muayene oldum. Kist çıkınca kasıma kaldı. Ama benim bir arkadaşım da Ahmet erdem ile hamile kaldı. Zor bi vakaydı. O sebeple ben de çok araştırmadan, doktora güvenerek gittim. Başka yerleri hiç bilmiyorum, kıyas yapamıyorum. Klinikten Özel ilgi beklentim yok. hızlı olsun, para göz olmasınlar bana yeter. Yorumlar da zaten bu yönde. İlk izlenim olarak memnunum canım.
İnşallah sizde pozitif sonuç alırsın 😇

İnşallah sizde pozitif sonuç alırsın

Daha önce tüp bebek yaptırmışmıydiniz

2 kere şehir hastanesinde yaptırdım negatif ikiside biri 4. Gün embriyosuydu diğeri 3.gün
Merhaba embriyolarınız gelişmiyor mu neden 5. güne kadar beklemediler?
Bende bu durumdan müzdaribim doktor araştırıyorum şuana kadar bu konuda bulduğum en iyi doktor Aret Kamar gibi görünüyor

Bende anlayamadım 5.gün hiç görmedim hep embriyolar iyi diye söylendi
3. Gün embriyolar iyi deyip transfer yapıyorlar ama 3. Günden sonra zaten gelişemiyor embriyo. Gelişemeyen embriyo rahimde tutar mı tutmaz. Parayı geçtim umut tacirliğine döndü olay. Bende ne yapacağımı şaşırdım 🤦🏻‍♀️

X