Merhaba hanimlar,
Genel olarak kv ile aram iyidir.. beni sever, bende onu severim... karsilikli birbirmize bi saygisizligimiz olmaz.. ama her kv gibi herseye mudahale etmek ister, karisir, mutlaka fikrini soyler ve israr eder.. bende alttan alirim, onu uzmem ama yinede bildigimi yaparim :) ama bazen bu karisma islerinde dozu kaciriyor..
Biz esimin gorevi nedeniyle dogudayiz.. bi kac aya insallah tayinimiz batiya cikacak.. kv ve akrabalar memleketteler..
aksam esim kv ile telefonda konusuyor, hoparlor acik, herseyi duyuyorum ben.. kv diyor ki 'oglum yeni evinize tasinin, yerlesin, sonra 3uncu bebeginiz olsun.. cocuklara kardes olsun'.
Sakasina veya tavsiye gibi degil.. israrla tekrar etti.. esim guldu gecti 'anne hayirlisiyla bi tasinalim da' filan dedi..
Ben tabi şok oldum.. bu kadar curreti nerden buldu anlamadim... 9 yillik evliyim ve tayin dolayisiyla hep uzaklardayim... ben cocuklarimi kimsenin yardimi olmadan, kimseden bisey beklemeden buyutuyorum.. bana kv de dahil olmak uzere kimse 'kizim bi ihtiyaciniz var mi? Nasil yapiyosun, cocuklarla zorlaniyomusun' diye sormadi. Hos sormasinlar da ama benim ne sartlarda cocuklarimi buyuttugumu bilmeden bana 3uncuyu yap demek ne abes...
Ayrica gebelikerim sıkıntili.. dusuklerim ve ölü dogumum var.. ona ragmen 3uncu diye israr etti..
Sonuc olarak bu yazin konusu bizim 3uncuyu ne zaman yapacagimiz olacak.. bunu dusunurken bile geriliyorum.. kendi fikrimi anlatip onu ikna edecegimi dusunmuyorum.. zaten ikna etmek de istemiyorum... bunu sormamasi gerektigini anlamali ama bu cok zor...
Gorumcem yakin zamanda 3uncu bebegini kucagina aldi.. rabbim bagislasin.. onun gazina mi geldi anlamadim..