3. torun siparisi

Bence abartmıyorsunuz siz ayni sekilde birsey yapsaydiniz acaba bu sizin yaniniza kar kalir.miydi ? Esinizin tavrı ne olurdu mesela ? Eger cevabınız esim gelir bana hesap.sorardi kizardi hazmedemezdi kaynanam da soylenirdi gibi bir cevap ise. Haklisiniz ve dogru yerdesiniz. Abartmıyorsunuz. Butun kayinvalidelerin böyle densizce konusmasina aman kaynana iste deniyor acaba bir gelin böyle yapsa.aman gelin o kocasi var saygı duymak lazim takilmayinn önemsemeyin denmiyor nedense.

Kv diğer gelinine yaptırdı yapın dedi yaptılar. Neymiş yaşları geçiyormuş. Bu kendi başına bi sebep mi çocuk sahibi olmak için? Bize bi kere dedi. Ben de valla o kocamla benim bileceğim iş biz düşünmüyoruz şuan Dedim. Artık ben karışmam kimsenin çocuğuna diyor.

Malesef eskiler böyle. Nişanlanırsın evlilik ne zaman? Evlenirsin çocuk ne zaman? İlki doğar 2. Ne zaman? Sünnet ne zaman? Vs... yaşlılığına verin geçin onlar ister tabi kalabalık aile. Çok kafaya takılcak birşey değil bence. Ha eşinizde isterse gidin bi aile sağlığı merkezine taktırın bi sipiral. Garantiye alın olsun bitsin

Benim kvde de ayni takma :) daha nişanlıyken benim gelinim 4 tane doguracak 2 erkek 2 kiz deyip duruyodu 2 yil olacak evliyim daha bizde tık yok korunuyoruz yani..simdi umudu kesti hele 1 taneyi goreydik 4 şurda kalsin diyor 1 bile yok malum

Buraya yazdıklarını aynen ona tekrarlayabilirsin.

İstediği kadar söylesin o kalabalık aile seviyor olabilir ama yok biz artık düşünmüyoruz 2 çocuk yeter zaten zorlanıyorum deyince ne kadar ısrar edebilir ki konu da kapanır eşinde aynen öyle söylesin zorla yaptıramaz ya

Diğer ikisine baktın büyüttün de üçüncüsü mü kaldı de

Kayınpederimde heeeer buluşmada ikinci torunu ister. Her haftasonu yani. Bende istememe rağmen “ daha kızım küçük, bende yeğen istiyorum duyan yok” diyerek geçiştiriyorum. Geçiştirin sizde. Başka çözümü yok. Her çift yaşıyor bunu nerdeyse.

Bende bunda kafaya takıp gerilecek bişey goremedim kv bunlar herşeye burunlarını sokmakla ünlüler üstelik size dememiş eşiniz cevabı vermiş size derse sizde cevabını verir susturursunuz benim kv sık sık her ortamda dile getirir üçüncu olsun yapın yapın diye Allah isteyene dileyene versin biz jubuleyi yaptık diyoruz

Beni taniyan herkes cocuk sahibi olmak istemedigimi bilir. Ciddi manada en buyuk korkularimdandir. Buna ragmen anneannem son birkac gorusmede evlen de cocuk yap, ben torun sevmek istiyorum demeye basladi. Ben de cocuk sevmek isteyen kendi dogurabilir deyip geciyorum her seferinde, uzerinde dusunmem bile :)) Yaslilar da var bu karisma istegi, buyutmeye gerek duymuyorum ama lafimi esirgemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…