Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben 5 tammuzda oldum aşılama sizin de işlemden sonra kahverengi lekelenmeniz oldu mu3 temmuz 2024 aşılama olanlar gelin birlikte takip edelim gün sayalım.
Belirtelri konuşalım
Merhaba ben de bugün yaptırdım ve aynı şekilde lekelenme oldu bende. Akıntı ile beraber iyi mi kötü mü bilemiyorumMerhaba ben 5 tammuzda oldum aşılama sizin de işlemden sonra kahverengi lekelenmeniz oldu mu
Benim kahverengiydi sizin de öyle miydiMerhaba ben de bugün yaptırdım ve aynı şekilde lekelenme oldu bende. Akıntı ile beraber iyi mi kötü mü bilemiyorum
Evet ama çok az hafif adet bitişi gibiydiBenim kahverengiydi sizin de öyle miydi
Evet benim de öyleydi 1-2 damlaydı daha önce rahim röntgeni çekildiğimde de bu şekilde gelmişti bende acaba senin tüplere gitti o yüzden mi diye düşündümEvet ama çok az hafif adet bitişi gibiydi
Evet işlem yaparken rahmi iyice tutsun diye sıkıştırdı dr. Ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum o an acı da hissettim çünkü 4-5 sonra oldu bende o lekeBenim doktorum kanmaa olabilir lekenlem şeklinde içerde islme yaptigimiz için zedelenmeden dolayı olabilir korkma dedi. Ama bende olmadı olmasida normal ama
Aynen ama rahim filminden sonra daha çok olmuştu bende bu çok hafifti. Umarım tutmuştur hepimizin ki deEvet benim de öyleydi 1-2 damlaydı daha önce rahim röntgeni çekildiğimde de bu şekilde gelmişti bende acaba senin tüplere gitti o yüzden mi diye düşündüm
Benimde 1-2 damla geldi sonra kesildi ama 3 gününü muktlaka güzel değerlendir beline yastık koy arkadaşımın 2zleri tuttu o şekilde aşılamadaAynen ama rahim filminden sonra daha çok olmuştu bende bu çok hafifti. Umarım tutmuştur hepimizin ki de
Benim sperm sayısı çoktu ama hızı düşüktü eşim 1 hafta bağırsak enfeksiyonu geçirdi o yüzde hızı 10 milyondu doktor yeterli dedi ama bilemiyorum sizin ne kadardı?Arkadaşlar bir şey sorucam. Sizin eşlerinizin spermler yıkandıktan sonra kullanılan sperm sayısı kaçtı?
Tamamdır çok teşekkür ederim merakla bekliyorum sonucuBenimde 1-2 damla geldi sonra kesildi ama 3 gününü muktlaka güzel değerlendir beline yastık koy arkadaşımın 2zleri tuttu o şekilde aşılamada
Bizim ki sınırda idi 4 milyon ileri hareketliliği dr düşük ama tutma ihtmaili var dedi bakalım hayırlısı her şeyinBenim sperm sayısı çoktu ama hızı düşüktü eşim 1 hafta bağırsak enfeksiyonu geçirdi o yüzde hızı 10 milyondu doktor yeterli dedi ama bilemiyorum sizin ne kadardı?
Hiç kaçboynuzu ve arı balı poleni kullandı mı eşinizBizim ki sınırda idi 4 milyon ileri hareketliliği dr düşük ama tutma ihtmaili var dedi bakalım hayırlısı her şeyin
Birkaç kür kullandı keçi boynuzu tüketti ama çok değişken daha önceki verdiğimiz teste göre daha iyiydi sonucuHiç kaçboynuzu ve arı balı poleni kullandı mı eşiniz
Neden Eylül’e gün verdiler. Ameliyat durumu falan mı oldu?Haziranda gittiğim inferlitede eşimin testi için eylüle gün verdiler malesef biz de temmuzda işlemler tamam olur diye bekliyorduk inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Yooo hayır test için sıra varmış dediler sayılı geliyormuş testNeden Eylül’e gün verdiler. Ameliyat durumu falan mı oldu?