- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
- 43
Vay anam iddiaya bakkizlar sakin haftasonu kacamak yapmayin
Lusi i yenmek icin guzel bi oratalama ile gelecegim. sabit ya da arti gelip takim ortalamasini düşürmeyin
Salçalı mı o ımmh bayılırım
Valla bende 2 dk kesintisiz durdun sandım. Bugün ben 1 dk zor dayandımyok laaa 1 dk duz 30 sn sag 30 sn sol
ee senin yemek yemen cok olasi zaten canisiVay anam iddiaya bak
Senin beni yenebilme ihtimalin benim yemek yememe bağlı zabahınan süper bişiler gördüm gülüm aç gezsen anca belki geçebülün
aynen salcali yalanci pizzaSalçalı mı o ımmh bayılırım
kesinlikle oyle. ben sabah -100 gr dim 45 dk sonra -300 olduIyi aksamlar millet. Dün sabah erkenden tartıldım vücuttaki o ilk ödeme inanıyorum sabah tartıldım sabit degil.eksiyimhaftaya cuma uyanabilirsen 1 saat once uyan cam.
Dünkü menüm
Sabah .5 haşlanmış yumurta peynir kuru domates salatalik zeytin
Oglen 1 kase çorba 2 baget haşlanmış 1 bardak ayran 2 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 adet elma
Aksam 1/2 kase çorba salata ve 5 kaşık.kadar mantarlı et sote
Bugünkü yediklerim
Sabah 2 dilim.ekmek yarim.yumurta 2 kaşık lor peynir zeytin domates
Ara 1 mandalin 1 dilim.elma
Oglen 1 tabak pazı yemegi
Aksam.1 adet küçük balık ve salata
30 dk leslie 1 dk 45 sn plank ( ilk.seferde 45 sn sonra ara verip 1 dk yaptim ) akşama belki pilates yapabilirimHepfitim
Herif e kokoreç yaptım ben yedim mi no no noee senin yemek yemen cok olasi zaten canisi
aynen salcali yalanci pizzasimdi de kinoa ile yalanci kisir yapcam. hayatimiz yalan dolan
kesinlikle oyle. ben sabah -100 gr dim 45 dk sonra -300 oldu
taktın sende profil resimlerime
Napiiim kızım etiketleyecem geriliyorum başkası mı Acep diye adını da değiştirin sen yakında komple tanıyamayıktaktın sende profil resimlerime
bu kalsın bari uzunca süre seni mi kircamNapiiim kızım etiketleyecem geriliyorum başkası mı Acep diye adını da değiştirin sen yakında komple tanıyamayık
uff hic yokten gereksiz bisey yedim simdi moralim.bozukHerif e kokoreç yaptım ben yedim mi no no no
Kinoa kısırı ben de yapayım dicem de diyet listemde yok
Ben 15.30 da yidim en sonuff hic yokten gereksiz bisey yedim simdi moralim.bozuk
iyi ben de 4.30 da yedim gereksizi. daha da lokma yemem. anca beraber kanca beraberBen 15.30 da yidim en sonyansın yağlar çalışsın leptinler
allah kabul etsin canimslm canlar ne habersiniz
menumu vereyim
sahur 1 kase yogurt 1.5 dilim ekmek
iftar 2 lahmacun salata 1 brdk ayran
limonlu su biraz hurma
1 misket elma
su 1 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?