Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah bağışlasın canım ayyy ne güzeldir şimdi o minnoş minnoş miss kokulu benim için gıdısından öpüver kokulu kokulu
Amin cnm sagol evet 6 sene aradan sonra bebis kokusunu özlemisim bende operim tabi

Amin cnm sagol evet 6 sene aradan sonra bebis kokusunu özlemisim bende operim tabi

Bende bu ara bebek istiyorum emzirdiğim günler geldi aklıma ayyy bebeğiyle göz göze gelip, bebeğin anneye kur yapması kadar güzel bir duygu yok

Ya haftaya bir sarı kartımı sildirmeye niyetlendim meydan okudunuz birbirinize bi durun ama sizin kartınız yok bir sonraki haftaya bırakın kapışmanızı
ahahahah koyun can derdinde kasap et.
bi dahaki hafta da 1. olsan silinir kart sen yeter ki bu hafta sari alma.

Bütün işler bitti, ofis sessiz kimsenin gıkı çıkmıyor.. İçimde bir TGIF havası ki sormayın
O kadar sessizlikten sıkıldım kiİnternetten satılık köşklere bakıyorum
Kiralık bile değil
Olumlamaysa naaa sizee olumlama o köşk buraya gelecek

Bugün biraz geç kapattım yemek işini, ev ahalisi anca toplandı. Hemen paylaşayım
Sabah (10.00)
150 gr kadar mantar ile 1 yumurtalı omlet
60 gr hindi füme
60 gr beyaz peynir
Bir kaç tutam maydonoz
8 zeytin
Yarım avuç kadar badem.
Ara (13.30)
Yarım avuç daha badem
Akşam (19.30)
150 gr kadar biftek
150 gr kadar mantar kavurma
1 kase kadar yoğurtlu lahana salatası.
2 lt su en az sahgull

Bakalım gece spor yapabilecek miyim? yarın sabah 11. 30 a kadar dayanabilecek miyim? Aklımda deli sorular

sabah
1 yumurta, 1 dlm tb ekmegi uzeri salca, kasar, mantar
7 8 zeytin
sutlu kahve

1 muz

ogle
2 tabak karnibahar yemegi

cay
2 biskuvi

aksam
1 tabak karnibahar, 2 kasik yogurt

cay

spor
jillian
2 dk plank
2 dk aralıksız mı durdun plank

Oyle mi diyollar
Tamam tamam ben cok enerjigim masallah
Bugun bir buzluk temizligi yapmisim mis mis
Market pazar esyalarini da bir guzel yapmisim ki sorma
Helal bana superim

Günaydın kızlar. Gece spor yapamamanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Ama 11 e kadar açlık hissetmeyeceğimden de eminim. Bugün yine az karbonhidratlı, bol lifli, proteinli öğünler tasarlıyorum. Kahvaltımı yapınca paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…