• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Anladım canım çok üzgünüm ama hafta içi kaçamak yapmadım, yemekhanede çıkan makarna ve pilavları almıyorum bile inan aldığım zamanda yarım tabak alıp hepsini yemiyorum. Yemekçi aplamız bizi tanıdı sırada görünce tabakları yarım dolduruyor. .. Haftasonu daha çok dikkat edeceğim inşallah.
zaten haftasonu yaptiklarimizi toparlamakla geciyor hafta ici.
ben de daha tartilmadim korkuyorum bakalim :27:

Elma tipli misin sen de canım ?
Yağ oranını azaltıp kas artırmamız lazım kardiyo öneriliyor aslında ama ben kim kardiyo kim göbekli yaşamayı da istemiyorum işe başlayana kadar bi hal çaresine bakmam lazım o_O:KK14:
Sanırım elma tipliyim evet. Sevdiğim tek özelliği orantılı kilo almam, basen, bel, kalçam orantısız artmıyor. Aslında internette inanılmaz kardiyo ve ağırlık antrenmanları var. Ama akşam çocukla beraber pilim bittiği için vakit ayırıp yapamıyorum. Gerçi dambılları kucaklamanın vakti geldi, 100 kilodan 73 e düşünce kollar bayrak gibi dalgalanıyor :KK45: birde aklıma geldi, karın için yatmadan önce yoğurt ve baharatlı karışımlar öneriyorlar, onu da araştırmak lazım

Aynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeği :KK14:
Ya ben en son 55 kilo iken ilkokuldaydım sanırım :KK70: :KK70:
Bu arada sabah 9. 30-10.00 arası kahvaltımı yaptım.

150 gr kadar mantar ile 1 yumurtalı omlet
60 gr hindi füme
60 gr beyaz peynir
Bir kaç tutam maydonoz
8 zeytin
Yarım avuç kadar badem.
Yaz yaz bitmedi, iyi yemişim bu sabah :KK45:

Zararlı bir yiyecek yok kuzum afiyetler olsun :KK36:
Plank denedin mi benim hamur gb göbeğimi bile toparladı canım :KK64:
Haftada iki kere birer dakikadan 3 set plank yapıyorum :KK53:
Bugünde yapacağım karın inanılmaz güzel çalışıyor ertesi gün ağrısı allaaaah çok güzel bi duygu :KK70:
Aminnn . Allah razı olsun hepsinden, annem beni büyüttü yetiştirdi şimdi kızıma bakıyor.Sabahları erkenden geliyor kızımı okula bırakıyor hiç of puf demeden
Amin amin kuzum ne mutlu sana da :KK200:
zaten haftasonu yaptiklarimizi toparlamakla geciyor hafta ici.
ben de daha tartilmadim korkuyorum bakalim :KK53:
Bu haftasonu cozutmak yoook, haydiii 20.12.2019de şahane eksiyle karşılayalım :halay:
Sanırım elma tipliyim evet. Sevdiğim tek özelliği orantılı kilo almam, basen, bel, kalçam orantısız artmıyor. Aslında internette inanılmaz kardiyo ve ağırlık antrenmanları var. Ama akşam çocukla beraber pilim bittiği için vakit ayırıp yapamıyorum. Gerçi dambılları kucaklamanın vakti geldi, 100 kilodan 73 e düşünce kollar bayrak gibi dalgalanıyor :KK45: birde aklıma geldi, karın için yatmadan önce yoğurt ve baharatlı karışımlar öneriyorlar, onu da araştırmak lazım
Kuzum ben 1 hafta yapıyorum 1 hafta yapmıyorum, yaptığım haftada da bir dolu bir boş şekilde yapıyorum.
Pul biber herkese iyi gelmiyor yani mide rahatsızlığı olanları mahvediyor, yaparken de biraz kendini bilmekte çok önemli. Benim göbeeğeem yok ama alt karınım var o_O
Geçen hafta 77.0
Bu hafta 76.6
Fark 0.4
Yüzde 0.52
Hem sporsuzum hem de iki gece cozutmustum. Verin zopayi bana. Haftaya daha iyi olur inşallah.
Herşeye rağmen güzel bir eksiyle geldin kuzum çok şükür tebrik ediyorum. Olacak ya Allah'ın izniyle ben inanıyoruuummm :dua::dua:

Bugünde yapacağım karın inanılmaz güzel çalışıyor ertesi gün ağrısı allaaaah çok güzel bi duygu :KK70:

Amin amin kuzum ne mutlu sana da :KK200:

Bu haftasonu cozutmak yoook, haydiii 20.12.2019de şahane eksiyle karşılayalım :halay:

Kuzum ben 1 hafta yapıyorum 1 hafta yapmıyorum, yaptığım haftada da bir dolu bir boş şekilde yapıyorum.
Pul biber herkese iyi gelmiyor yani mide rahatsızlığı olanları mahvediyor, yaparken de biraz kendini bilmekte çok önemli. Benim göbeeğeem yok ama alt karınım var o_O

Herşeye rağmen güzel bir eksiyle geldin kuzum çok şükür tebrik ediyorum. Olacak ya Allah'ın izniyle ben inanıyoruuummm :dua::dua:
iyi soyledin bugun 20 aralik hedeflerini yapistirayim tekrar. bakalim kim ne durumda :sinirli:

Bende başlıyım bari akşamdan akşama, biraz kol, biraz karın çalışsam şimdilik iş görür. Sürekli yürüyüp koştuğum için bacaklarım taş gibi çok şükür.
Ben ergenlikten sonra 26 yaşına kadar hep 56 kiloydum. İşe başladım, sürekli düzenli yemek, masa başı atıştırma ve hareketsizlikle 63 e çıktım, sonra evlendim ve maksimum kilom 72ydi. Şimdi doğum öncesi üst sınır kiloma ulaştım. Umarım 72 de çok kalmam.

3t.JPG

Canim cocuklarim Canim cocuklarim Luteb03 Luteb03 hande_buse hande_buse SekerMandalinasi SekerMandalinasi D Dildev herderdedeva herderdedeva

Son 1 hafta hepimizin de son verilmesi gereken kilosu basarilabilir durumda kizlar :)
:sampiyon:@Dildev basarmis bile :) darisi basimiza :dondurma:

Eki Görüntüle 2564792

Canim cocuklarim Canim cocuklarim Luteb03 Luteb03 hande_buse hande_buse SekerMandalinasi SekerMandalinasi D Dildev herderdedeva herderdedeva

Son 1 hafta hepimizin de son verilmesi gereken kilosu basarilabilir durumda kizlar :)
:sampiyon:@Dildev basarmis bile :) darisi basimiza :dondurma:

Olacak canım ben inanıyorum. Kendimi iyi hissediyorum sadece h. içi spor konusun başarılı olamıyorum. İşten gelip yemek yiyince ağırlık çöküyor üzerime yorgunlukla birlikte.-0,6 verdiğimde sarı karttan kurtulabilecek miyim:110:

Olacak canım ben inanıyorum. Kendimi iyi hissediyorum sadece h. içi spor konusun başarılı olamıyorum. İşten gelip yemek yiyince ağırlık çöküyor üzerime yorgunlukla birlikte.-0,6 verdiğimde sarı karttan kurtulabilecek miyim:110:
saridan kurtulmak icin hafta birincisi olman lazim canim. 0,6 yeni sari almamak icin :27: ama grubumuz masallah 500 gramin ustune zor cikiyor. 600 verirsen birinci olma ihtimalin var yine de :D

***3.Takım 652.Etap ***

pisi pisi kopatim(64.5/64.2/0.3/%0.47)
Canim cocuklarim(66.6/66.1/0.5/%0.75)
Luteb03(68.1/67.5/0.6/%0.88)
hande_buse (66.1///%)kilosu sabit
Dildev(77/76.6/0.4/%0.52)
SekerMandalinasi(73.3/72.8/0.5/%0.68)
herderdedeva(72.8/72.3/0.5/%0.69)

3. Takım ortalamasi :%0.570

Back