Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zaten haftasonu yaptiklarimizi toparlamakla geciyor hafta ici.
ben de daha tartilmadim korkuyorum bakalim

Sanırım elma tipliyim evet. Sevdiğim tek özelliği orantılı kilo almam, basen, bel, kalçam orantısız artmıyor. Aslında internette inanılmaz kardiyo ve ağırlık antrenmanları var. Ama akşam çocukla beraber pilim bittiği için vakit ayırıp yapamıyorum. Gerçi dambılları kucaklamanın vakti geldi, 100 kilodan 73 e düşünce kollar bayrak gibi dalgalanıyor birde aklıma geldi, karın için yatmadan önce yoğurt ve baharatlı karışımlar öneriyorlar, onu da araştırmak lazım

Aynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeği
Ya ben en son 55 kilo iken ilkokuldaydım sanırım

Zararlı bir yiyecek yok kuzum afiyetler olsun
Plank denedin mi benim hamur gb göbeğimi bile toparladı canım
Haftada iki kere birer dakikadan 3 set plank yapıyorum
Bugünde yapacağım karın inanılmaz güzel çalışıyor ertesi gün ağrısı allaaaah çok güzel bi duygu
Aminnn . Allah razı olsun hepsinden, annem beni büyüttü yetiştirdi şimdi kızıma bakıyor.Sabahları erkenden geliyor kızımı okula bırakıyor hiç of puf demeden
Amin amin kuzum ne mutlu sana da
zaten haftasonu yaptiklarimizi toparlamakla geciyor hafta ici.
ben de daha tartilmadim korkuyorum bakalim
Bu haftasonu cozutmak yoook, haydiii 20.12.2019de şahane eksiyle karşılayalım
Kuzum ben 1 hafta yapıyorum 1 hafta yapmıyorum, yaptığım haftada da bir dolu bir boş şekilde yapıyorum.
Pul biber herkese iyi gelmiyor yani mide rahatsızlığı olanları mahvediyor, yaparken de biraz kendini bilmekte çok önemli. Benim göbeeğeem yok ama alt karınım var
Geçen hafta 77.0
Bu hafta 76.6
Fark 0.4
Yüzde 0.52
Hem sporsuzum hem de iki gece cozutmustum. Verin zopayi bana. Haftaya daha iyi olur inşallah.
Herşeye rağmen güzel bir eksiyle geldin kuzum çok şükür tebrik ediyorum. Olacak ya Allah'ın izniyle ben inanıyoruuummm

iyi soyledin bugun 20 aralik hedeflerini yapistirayim tekrar. bakalim kim ne durumda

Bende başlıyım bari akşamdan akşama, biraz kol, biraz karın çalışsam şimdilik iş görür. Sürekli yürüyüp koştuğum için bacaklarım taş gibi çok şükür.
Ben ergenlikten sonra 26 yaşına kadar hep 56 kiloydum. İşe başladım, sürekli düzenli yemek, masa başı atıştırma ve hareketsizlikle 63 e çıktım, sonra evlendim ve maksimum kilom 72ydi. Şimdi doğum öncesi üst sınır kiloma ulaştım. Umarım 72 de çok kalmam.

Olacak canım ben inanıyorum. Kendimi iyi hissediyorum sadece h. içi spor konusun başarılı olamıyorum. İşten gelip yemek yiyince ağırlık çöküyor üzerime yorgunlukla birlikte.-0,6 verdiğimde sarı karttan kurtulabilecek miyim

saridan kurtulmak icin hafta birincisi olman lazim canim. 0,6 yeni sari almamak icin ama grubumuz masallah 500 gramin ustune zor cikiyor. 600 verirsen birinci olma ihtimalin var yine de

***3.Takım 652.Etap ***

pisi pisi kopatim(64.5/64.2/0.3/%0.47)
Canim cocuklarim(66.6/66.1/0.5/%0.75)
Luteb03(68.1/67.5/0.6/%0.88)
hande_buse (66.1///%)kilosu sabit
Dildev(77/76.6/0.4/%0.52)
SekerMandalinasi(73.3/72.8/0.5/%0.68)
herderdedeva(72.8/72.3/0.5/%0.69)

3. Takım ortalamasi :%0.570

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…