zaten haftasonu yaptiklarimizi toparlamakla geciyor hafta ici.Anladım canım çok üzgünüm ama hafta içi kaçamak yapmadım, yemekhanede çıkan makarna ve pilavları almıyorum bile inan aldığım zamanda yarım tabak alıp hepsini yemiyorum. Yemekçi aplamız bizi tanıdı sırada görünce tabakları yarım dolduruyor. .. Haftasonu daha çok dikkat edeceğim inşallah.
Sanırım elma tipliyim evet. Sevdiğim tek özelliği orantılı kilo almam, basen, bel, kalçam orantısız artmıyor. Aslında internette inanılmaz kardiyo ve ağırlık antrenmanları var. Ama akşam çocukla beraber pilim bittiği için vakit ayırıp yapamıyorum. Gerçi dambılları kucaklamanın vakti geldi, 100 kilodan 73 e düşünce kollar bayrak gibi dalgalanıyorElma tipli misin sen de canım ?
Yağ oranını azaltıp kas artırmamız lazım kardiyo öneriliyor aslında ama ben kim kardiyo kim göbekli yaşamayı da istemiyorum işe başlayana kadar bi hal çaresine bakmam lazım
Ya işte bende vücut ağırlığıyla çalışmayı yok seviyorum ama devamlılığı olamıyor malesef, en fazla 1 haftaPlank denedin mi benim hamur gb göbeğimi bile toparladı canım
Ya ben en son 55 kilo iken ilkokuldaydım sanırımAynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeği
Bu arada sabah 9. 30-10.00 arası kahvaltımı yaptım.
150 gr kadar mantar ile 1 yumurtalı omlet
60 gr hindi füme
60 gr beyaz peynir
Bir kaç tutam maydonoz
8 zeytin
Yarım avuç kadar badem.
Yaz yaz bitmedi, iyi yemişim bu sabah
Haftada iki kere birer dakikadan 3 set plank yapıyorumPlank denedin mi benim hamur gb göbeğimi bile toparladı canım
Amin amin kuzum ne mutlu sana daAminnn . Allah razı olsun hepsinden, annem beni büyüttü yetiştirdi şimdi kızıma bakıyor.Sabahları erkenden geliyor kızımı okula bırakıyor hiç of puf demeden
Bu haftasonu cozutmak yoook, haydiii 20.12.2019de şahane eksiyle karşılayalımzaten haftasonu yaptiklarimizi toparlamakla geciyor hafta ici.
ben de daha tartilmadim korkuyorum bakalim
Kuzum ben 1 hafta yapıyorum 1 hafta yapmıyorum, yaptığım haftada da bir dolu bir boş şekilde yapıyorum.Sanırım elma tipliyim evet. Sevdiğim tek özelliği orantılı kilo almam, basen, bel, kalçam orantısız artmıyor. Aslında internette inanılmaz kardiyo ve ağırlık antrenmanları var. Ama akşam çocukla beraber pilim bittiği için vakit ayırıp yapamıyorum. Gerçi dambılları kucaklamanın vakti geldi, 100 kilodan 73 e düşünce kollar bayrak gibi dalgalanıyorbirde aklıma geldi, karın için yatmadan önce yoğurt ve baharatlı karışımlar öneriyorlar, onu da araştırmak lazım
Herşeye rağmen güzel bir eksiyle geldin kuzum çok şükür tebrik ediyorum. Olacak ya Allah'ın izniyle ben inanıyoruuummmGeçen hafta 77.0
Bu hafta 76.6
Fark 0.4
Yüzde 0.52
Hem sporsuzum hem de iki gece cozutmustum. Verin zopayi bana. Haftaya daha iyi olur inşallah.
iyi soyledin bugun 20 aralik hedeflerini yapistirayim tekrar. bakalim kim ne durumdaYa ben en son 55 kilo iken ilkokuldaydım sanırım
Zararlı bir yiyecek yok kuzum afiyetler olsun
Haftada iki kere birer dakikadan 3 set plank yapıyorum
Bugünde yapacağım karın inanılmaz güzel çalışıyor ertesi gün ağrısı allaaaah çok güzel bi duygu
Amin amin kuzum ne mutlu sana da
Bu haftasonu cozutmak yoook, haydiii 20.12.2019de şahane eksiyle karşılayalım
Kuzum ben 1 hafta yapıyorum 1 hafta yapmıyorum, yaptığım haftada da bir dolu bir boş şekilde yapıyorum.
Pul biber herkese iyi gelmiyor yani mide rahatsızlığı olanları mahvediyor, yaparken de biraz kendini bilmekte çok önemli. Benim göbeeğeem yok ama alt karınım var
Herşeye rağmen güzel bir eksiyle geldin kuzum çok şükür tebrik ediyorum. Olacak ya Allah'ın izniyle ben inanıyoruuummm
Süpersin tatlım tebrikleeerkilom 66.1 giden -500
Bende başlıyım bari akşamdan akşama, biraz kol, biraz karın çalışsam şimdilik iş görür. Sürekli yürüyüp koştuğum için bacaklarım taş gibi çok şükür.Ya ben en son 55 kilo iken ilkokuldaydım sanırım
Zararlı bir yiyecek yok kuzum afiyetler olsun
Haftada iki kere birer dakikadan 3 set plank yapıyorum
Bugünde yapacağım karın inanılmaz güzel çalışıyor ertesi gün ağrısı allaaaah çok güzel bi duygu
Kuzum ben 1 hafta yapıyorum 1 hafta yapmıyorum, yaptığım haftada da bir dolu bir boş şekilde yapıyorum.
Pul biber herkese iyi gelmiyor yani mide rahatsızlığı olanları mahvediyor, yaparken de biraz kendini bilmekte çok önemli. Benim göbeeğeem yok ama alt karınım var
Eki Görüntüle 2564792
Canim cocuklarim Luteb03 hande_buse SekerMandalinasi D Dildev herderdedeva
Son 1 hafta hepimizin de son verilmesi gereken kilosu basarilabilir durumda kizlar :)
@Dildev basarmis bile :) darisi basimiza
saridan kurtulmak icin hafta birincisi olman lazim canim. 0,6 yeni sari almamak icinOlacak canım ben inanıyorum. Kendimi iyi hissediyorum sadece h. içi spor konusun başarılı olamıyorum. İşten gelip yemek yiyince ağırlık çöküyor üzerime yorgunlukla birlikte.-0,6 verdiğimde sarı karttan kurtulabilecek miyim
Haftaya kimse 600 ün üzerine çıkmasınsaridan kurtulmak icin hafta birincisi olman lazim canim. 0,6 yeni sari almamak icinama grubumuz masallah 500 gramin ustune zor cikiyor. 600 verirsen birinci olma ihtimalin var yine de
Fazlasıyla vericem canım. Haftaya cuma 71 leri görmem lazım. 4 gündür gece yemem de yok, 16 ya tamamlayamasam bile 15 saat aç da kalıyorum. Kesin vericem kesinEki Görüntüle 2564792
Canim cocuklarim Luteb03 hande_buse SekerMandalinasi D Dildev herderdedeva
Son 1 hafta hepimizin de son verilmesi gereken kilosu basarilabilir durumda kizlar :)
@Dildev basarmis bile :) darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?