• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nabersiniz kızlar
10.30
2yumurta 1dilim ekmek
Domates salatalık

14.30
1büyük kase mercimek salatası

17.30
1avuç badem fındık süt ile

21.30
1kase tarhana
1acı biber turşu
Saçma bi menü olsun moralimi bozmıcam o zaman yemeye sarıyom zamanla alışcam olımlu düşüncem
Oğlanon totişinde bi kısım kurt peşinde Koşturmaktan yemek yiyemedim akşam geç oldu
Bugün anndme geldim kalmaya aynı mahalledeyiz de onlar noemalde köyde duruyo kış için geldiler yarın işlerimiz var eşim de işde olunca akşamdan geldim

Afiyet olsun günü çok iyi kurtarmışsın , gün ortamında kendini kaybetmemişsin:21:Böyle bir ortamda ben dikkat edemezdim:oops:

Nabersiniz kızlar
10.30
2yumurta 1dilim ekmek
Domates salatalık

14.30
1büyük kase mercimek salatası

17.30
1avuç badem fındık süt ile

21.30
1kase tarhana
1acı biber turşu
Saçma bi menü olsun moralimi bozmıcam o zaman yemeye sarıyom zamanla alışcam olımlu düşüncem
Oğlanon totişinde bi kısım kurt peşinde Koşturmaktan yemek yiyemedim akşam geç oldu
Bugün anndme geldim kalmaya aynı mahalledeyiz de onlar noemalde köyde duruyo kış için geldiler yarın işlerimiz var eşim de işde olunca akşamdan geldim
Afiyet olsun tatlım, çorba geç olmuş ama sende geç uyuyorsun anladığım kadarıyla. Moralini bozacak hiç birşey yok tatlım :KK36:
Günaydın kızlar. Kilo paylaşımı ve hesaplamasını yapayım hemen.
Eki Görüntüle 2564680
Geçen hafta: 73.3
Bu hafta:72.8
Fark:0,5
Yüzde 0,682
Vay vay vay vayyy arkaadaşım tebrik ediyorum :KK200:
Aa teşekkr ederm canm uyanamadım hala :)
Tekrar yazaym

Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.5
Fark 0.6
Yüzde 0.88
Ooooo güzel rakam tebrikleeer :KK36:
Ben sabitim ne yazık ki :cry: Bu hafta takıma bir hayrım olmadı maalesef çok üzgünüm:kızgın:
sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim haftaya güzel bir başlangıç için haftasonunu iyi değerlendireceğim
Tatlım olsun en azından zararında da olmadı takıma, haftasonunda dengeledin mi haftaya cumaya şahanesin :KK200:

Merak etmektehim bigün deniycem tabi ağıelık yok yerine bişeyler uydururuk bi deneyeyim
dambillar onemli canim en azindan 1 kiloluk fln al mutlaka.
Günaydın kızlar. Kilo paylaşımı ve hesaplamasını yapayım hemen.
Eki Görüntüle 2564680
Geçen hafta: 73.3
Bu hafta:72.8
Fark:0,5
Yüzde 0,682
guzel tebrikler
Aa teşekkr ederm canm uyanamadım hala :)
Tekrar yazaym

Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.5
Fark 0.6
Yüzde 0.88
cok guzel canim. sagol erkenden yazdigin icin :)
Ben sabitim ne yazık ki :cry: Bu hafta takıma bir hayrım olmadı maalesef çok üzgünüm:kızgın:
sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim haftaya güzel bir başlangıç için haftasonunu iyi değerlendireceğim
sabit gelince takima hayrin olmamis olmuyor sadece ortalama uye sayisina gore bolundugu icin zararin da oluyor canim lutfen bu haftasonu hic kacamak yapma. cok guzel bir yuzdeyle gelebilirsin sen :KK5:

13.12.2019 Menü

Sabah (06:15
)
1 dilim kızarmış ev ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
Domates, salatalık

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
2 Adet Günkurusu

Öğle (12:30)
4 adet ızgara köfte
3 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil çay

Spor Öncesi (18:30)
1 küçük tarçınlı muz

Spor Sonrası (20:30)
1 kase yoğurt (Limon, pul biber, zerdeçal)

Su: 2,5 litre sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Spor: Malumunuz aylık olan programım :halay: Lusi Lusi

guzel canim :) sporla gittigi icin sekilli gidiyordur o
Ya zaten kimse bana 70 göründüğümü söylemiyor, böyle söylemler olunca daha da motive oluyorum :dua:
Tek bir sorumun var vücudumda o da bacaklarım, inşallah onlarda düzene girecek. :KK200:

Şüşman bacaklarım, eti de çok sıkı değil o_O
Ama kollar ve sırt üf anam üf :KK53:

Eneeee kediiii ne ettiin yahu? :KK57:
Neden böyle olduuu guzum o_O
Hafta sonu anamdaydım zalım şişko anam :KK53:
Göbek nasıl göbek bana göbekten haber verin i heyt göbek modundayım benim de göbeeem arşa çıkuyür :duduk:

Göbek nasıl göbek bana göbekten haber verin i heyt göbek modundayım benim de göbeeem arşa çıkuyür :duduk:
Ben anneme söylüyorum güzel yemek varsa beni çağırma :KK70:
Ah bu analar Allah başlarımızdan eksik etmesin :dua: Var ise aramızda annesini kaybeden de Allah annelerinin mekanını cennet eylesin.. :KK200:

Aynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeği :KK14:

Aynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeği :KK14:
Elma tipli misin sen de canım ?
Yağ oranını azaltıp kas artırmamız lazım kardiyo öneriliyor aslında ama ben kim kardiyo kim göbekli yaşamayı da istemiyorum işe başlayana kadar bi hal çaresine bakmam lazım o_O:KK14:

dambillar onemli canim en azindan 1 kiloluk fln al mutlaka.

guzel tebrikler

cok guzel canim. sagol erkenden yazdigin icin :)

sabit gelince takima hayrin olmamis olmuyor sadece ortalama uye sayisina gore bolundugu icin zararin da oluyor canim lutfen bu haftasonu hic kacamak yapma. cok guzel bir yuzdeyle gelebilirsin sen :KK5:

Anladım canım çok üzgünüm ama hafta içi kaçamak yapmadım, yemekhanede çıkan makarna ve pilavları almıyorum bile inan aldığım zamanda yarım tabak alıp hepsini yemiyorum. Yemekçi aplamız bizi tanıdı sırada görünce tabakları yarım dolduruyor. .. Haftasonu daha çok dikkat edeceğim inşallah.

Elma tipli misin sen de canım ?
Yağ oranını azaltıp kas artırmamız lazım kardiyo öneriliyor aslında ama ben kim kardiyo kim göbekli yaşamayı da istemiyorum işe başlayana kadar bi hal çaresine bakmam lazım o_O:KK14:

Plank denedin mi benim hamur gb göbeğimi bile toparladı canım :KK64:

Ben anneme söylüyorum güzel yemek varsa beni çağırma :KK70:
Ah bu analar Allah başlarımızdan eksik etmesin :dua: Var ise aramızda annesini kaybeden de Allah annelerinin mekanını cennet eylesin.. :KK200:

Aminnn . Allah razı olsun hepsinden, annem beni büyüttü yetiştirdi şimdi kızıma bakıyor.Sabahları erkenden geliyor kızımı okula bırakıyor hiç of puf demeden

Back