Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

SekerMandalinasi tatlim bi sen varmışsın arti olan bi gecmise göz attim da
Minicik de olsa o tirnak pidesi olmamis hic
Geçen persembe de galiba cezerye vardi
Basit gibi görünen büyük hatalar
Hafta ici bi parca sporla telafisi olur ancak persembe günü imkani yok olmaz
Bir de karbahar sisiriyor
Pazartesi kontrol tartisi da sabit cikmis çünkü bigün önce menude karnabahar var
Bu sekilde deneyerek menüyü bicimlendir

Bak bak menuye bakkk
Zopa geliyor valla bu ney
sahgull kaptanim bu hatunun kellesi tez ucurula
Bide kilo verimim durdu diyor
Kilon olsam ben de gitmem yayilirim

Canimsin ❤❤
Bak bak hatun hemen bi nakarat yazivermis ben guzel sesli solistim der gibi bak bak

Canimsin ❤❤
Bak bak hatun hemen bi nakarat yazivermis ben guzel sesli solistim der gibi bak bak
Zeki Müren hastası olarak söyledim ya sesim açısından çok iddialı değilim inşallah assolist olduğum günlerde gelir yarapppiim, amiiin

Allahtan soğuk çok etkilemiyor beni. Amw özellikle ulusa çıkış yolunda o kadar soğuk vurdu ki, ellerimi cebimden çıkaramadım. Adımlar da hızlı olunca yengeç gibi yanlaya yanlaya yürüdüm

Allahtan soğuk çok etkilemiyor beni. Amw özellikle ulusa çıkış yolunda o kadar soğuk vurdu ki, ellerimi cebimden çıkaramadım. Adımlar da hızlı olunca yengeç gibi yanlaya yanlaya yürüdüm
Ohhh iyi ettin, sımsıkı taş gibi olmuşsundur soğuktan

Biz kacinci olduk yaff hic bakamadim bu hafta valla
6. olduk galiba
son 2 donemin performans uygulamasinda hic notamiz yok hep basariliyiz ama 1.lik 2.lik hak getire.
hadi kizlaaaar olmeyecek kadar kilo vererek gecirmeyelim artik. derece alarak bitirelim bu performans donemini.

Öğlene kadar hastanede olduğum için yeni okuyabildim yazılanları. Yediklerimi hemen özetliyorum, akşam da toparlarım.

Sabah (07.50)
50 gr kadar kavurma ve 2 yumurta ile omlet
1 minik salatalık

Öğlen (12.00)
Az et döner
Sütlaç (hastanede delik deşik olduğum için toparlanmam gerekiyordu )

Akşam sanırım ton balıklı salata yiyeceğim, ya da 1 parça et ve kocaman salata planlıyorum.

ben de totoyu kaldirip jillianimi yapayim.
dun yapmadim diye icim bi hos

Ohh ne güzel gündüz vakti spor yapmak, ben akşam yemekten sonrası için planlıyorum. Eve gidince yapabilirdim aslında yemeğim var ama babam çocuğu okuldan alıp bize getiriyor o gidene kadar bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…