- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
iyi geceler kizlar, menumu yazayim.
sporumu yapamadim cok mutsuzum
sabah
2 yumurta
1 dlm tb ekmegi, 2 mantar, 1 domates
sutlu kahve
ara
1 mandalina 1 kucuk armut
ogle
100 gr kadar hellim tost makinesinde
sutlu kahve
2 kare bitter cikolata
aksam 17.30
2 kepce nohut
marul
su 1.5 lt
spor yok malesef
Günaydın minnoşum o kayısı çayı paket olanlardan mı içindekilere baktın mı sinemaki vardır dikkatli olmalısın
Onun içinde de sinemaki var hatta kayısı çok çok az %2 falandı sanırımArkadaşımın A101 den aldığı bir çay var kayısılı, onun bağırsaklarını hareketlendiriyor benim midemi mahvediyor
gunaydin
Afiyet olsun canım tost makinesinde okuyunca tost yediğini düşündüm
Yağlıdır o da bilmem kaç kalori kaç dakika jillian edernerdee sirf peynir
Ben de diyorum bu gadın nerde nerdetunaydin kizlar
kac gundur internetim bitmisti bugun geldi sizler nasilsiniz nasil gidiyo sizi ozledim❤
Cuma | C.tesi | Pazar | P.tesi | Salı | Ç.ba | P.be | Toplam | ||
| |||||||||
| |||||||||
@Uykucu melek | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
@ervanazlim | |||||||||
| |||||||||
YaptıııımmmmKızlar boş olan yerlere kendinizi etiketleyin bakiiim listeyi el birliğiyle oluşturak da bari ben de liste yapem yav tembellikten de yoruldum
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam Lusi sahgull @Uykucu melek Sismaniye Hepfitim @ervanazlim @herderdedeva Canim cocuklarim
Aferüm gülüm yılın çalışkan şişkosu seçildin naa bu da birincilik telinYaptıııımmmm
iyiyiz canimtunaydin kizlar
kac gundur internetim bitmisti bugun geldi sizler nasilsiniz nasil gidiyo sizi ozledim❤
Aleyküm selam kaptanım. Bitki çayı yapmak için kalktım yerimden :) sizde ne var ne yokSlm hatunlar ne var ne yok bakemm
Azcik silkelendim bi geliyim hatunlar gözümü açsın didimAleyküm selam kaptanım. Bitki çayı yapmak için kalktım yerimden :) sizde ne var ne yok
Yeşilçay ananaslıAzcik silkelendim bi geliyim hatunlar gözümü açsın didim
Hangi cayi yapcaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?