Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah 1 kocaamaan kase etli tarhana çorbası içtim. Sabah dediğim az önce. Üstüne de bi tane trabzon hurması yedim. Çok oldu sanırım akşam ekmeksiz kereviz yemeği yesem dengelenir herhalde bilemedim
Tombul kuşum senin alman gereken kalori ne kadar Hesaplamış mıydın? sanki az alıyorsun gibi geliyor

Tatlısız yapamıyorsun sanırım canım. Trabzon hurması tatlı çok lezzetli afiyet olsun.
Enn sevdiğim şey tatlı zaten yemediğim zaman mutsuz oluyorum resmen pastaneye gidip 6-8 kişilik şu büyük pastaları oturup yemişliğim vardır hem de yüzlerce tahlillerimi yaptırdım hiçbir sorunum yok ama öyle devam etsem olurdu sanırım.

Haayyy maaşallah tosunum benim sağlam yiyiciymişsin

Benimde ayarım yok sevdiğim şeyde doymak bilmiyorum tatlı düşkünlüğüm yok ama bulgurlu ,patatesli , hamur işlerine bayılıyorum. Mardinli arkadaşım var kuru ptlıcan biber soğan dolması yapardı 9 tane yediğim oluyordu düşün, içli köfte falan..

Kuru patlıcan da yenir hani off cennetten düşmüş dolma tanesi şöyle yağlı yağlı vıck vıck

Ben de bayılırım sarma, içli köfte, çiğ köfte oyyyhş Zaten hamburgere pizzaya hiç girmiyim. Kısaca sevdiğim sağlıklı hiçbir şey yok

Hey maşaaallaaah 6-8 kişilik pastada bir şov ya
Çok seviyorumm bee
Stres üzüntü anında da bazıları yemeden içmeden kesilir ben 3 kat yerim mesela.
Şimdilik 1 beden düşmüşüm yeniyıl hedefime odaklandım
Kaç yaşındasın? Benim seneler önce ilk kilo verme maceram aşık olduğum için başlamıştı
9 muuuu amanın ne cevherler varmış aramızda
Ben de bayılırım sarma, içli köfte, çiğ köfte oyyyhş Zaten hamburgere pizzaya hiç girmiyim. Kısaca sevdiğim sağlıklı hiçbir şey yok
O kadar çok eski bensin ki anlatamam sana bu kadar mı benzerlik olur?
Zamanla alışkanlıkların değişiyor gerçekten bende eskiden 2 menü yiyebilme kapasitesine sahiptim.
Sinirlenince buzdolabının önüne geçip oofff ne yesem ki diye düşünürken buzdolabını boşaltıyordum, sonra da aay çok yedim diye pişman olurken ertesi gün aynı şeyleri yapmaktan asla vazgeçmiyordum.
Sonra yürüyüşe alıştırdım kendimi, sonrasında spor salonuna yazıldım.
Ne zaman canım sıkkın olsa artık spor yapıyorum ya da uzuun uzuun yürüyorum

24 yasındayım. Spor salonuna da yazılıcam biraz daha kilomu vereyim pilates de yapmak istiyorum çünkü.
2 menüyü ben de çok rahat yerim bayıla bayıla
Aşık olunca ben de vermiştim sonra beraber aldık çok uzun bi ilişkim var yazık her kilomu gördü asla yerimde kalmadım. Her yıl başka biriyle gibi oluyordur. 1-1.5 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz ben o yüzden kilo vermek istiyorum aslında en çok

Yarım saat tempolu yürüyüş yaptım geldim. Akşamları fırsat bulamıyorum, bari öğle araları azıcık hareket edeyim. Akşam yemektede dışarıda
Protein olsun çamurdan olsun yaaa
Tok tutma olayı mucize gibi resmen. Sabah 9 buçuk gibi yaptım kahvaltımı, akşam 6 buçuk - 7 ye kadar tutuyor beni. Maşallah diyelim

Çok karışmak gibi olmasın ama ilk etapta kardiyo yapman kilo vermeni hızlandıracaktır, böyle bir kilo verdiğinde pilatese başlasan daha iyi olur sanki
Maşallaah hocam inşallaah hocam
Böyle söyleyince aklıma geldi nerde kedicik Lusi

Evet kahvaltı etmiyorduk öğle yemeğinde yarısını ikindide yarısını yiyordum bir oturuşta değil

Kuru patlıcan da yenir hani off cennetten düşmüş dolma tanesi şöyle yağlı yağlı vıck vıck

Sorma birde doğu -güneydoğu mutfağı harika canım.. Salçası sumağı nefisss Dinlene dinlene dövdüler varya biz dinlene dinlene yiyorduk sonra gelsin sodalar

Gün içinde ufak tefek sevdiğim şeyleri yiyorum ya sucuk vs. O yüzden devamlı oluyor
Sıkı bi diyete girsem çooooktan bozup saldırmıştım

Diyetisyene gittin mi ? Programlı gitmeye çalışsan , bu hafta instagramdan bir grupla başladım sadece menülere uygun eve uyarlıyorum ama dukan gb ,karatay gb keskin değil. Hani ot da var ette var Sadece dukan denedim kabız oldum karatayı uygulamaya çalıştım baklagillerden tiksindim, kuruyemişler sayesinde ergenlik sivilcelerim geri geldi.

Şu an yürüyüş ve leslie yapıyorum zıplıyorum hopluyorum 80-85 kiloya düştüğümde pilates daha iyi olur diye düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…