- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Kahvaltımı atem kaçam ben
Kızla evden kaçıp AVM geldik para saçıyorum dursana kedi oturduğun yerde
Köfteci yusuf kahvaltısıLuteb03 balım sen bilirsin
Eki Görüntüle 2559422
Günaydın canım neden su içemiyorsun ki?Günaydın kızlarrr
Dün 12de 1kase domates çorbası
19da 1tabak hamsi buğulama 2dilm tb ekmeği
Birzda mısır patlatp yedim
Su içemiyorum yine oyüzdn veremiyorum da yaaaa
Bende kızım için benzer kekler yapıyorum. İçine yarım çay bardağı kadar köy pekmezi katıyorum, inanılmaz lezzetli oluyor.Kızlar ben dün akşam kekimsi birşey yaptım, sallamasyon ama fena olmadı
2 havuç
1.5 su bardağı yulaf (rondodan çektim.)
1 muz
1 avuç ceviz
2 çay kaşığı tarçın
2 yumurta
1 su bardağı kuzu üzüm
1/2 çay kaşığı karbonat
Hepsini karıştırdım, 175 derecelik fırında 30 dakika pişirdim.
Bu sabah bir dilim kestim, tuzlu desen değil tatlı desen değil. Üzerine yarım çay kaşığı bal ekledim, sütlü kahve ile yallah tazyik hop hop hop yaptım
Canımı çektirtdin zalımın gızıKızlar ben dün akşam kekimsi birşey yaptım, sallamasyon ama fena olmadı
2 havuç
1.5 su bardağı yulaf (rondodan çektim.)
1 muz
1 avuç ceviz
2 çay kaşığı tarçın
2 yumurta
1 su bardağı kuzu üzüm
1/2 çay kaşığı karbonat
Hepsini karıştırdım, 175 derecelik fırında 30 dakika pişirdim.
Bu sabah bir dilim kestim, tuzlu desen değil tatlı desen değil. Üzerine yarım çay kaşığı bal ekledim, sütlü kahve ile yallah tazyik hop hop hop yaptım
Evet pekmez olabilirmiş, kuş üzümü kullandım yanlış yazmışım bir daha yaparsam eğer kuru üzüm kullanıp biraz ölçüsünü attıracağım. Sadece meyve şekerinden olsun istiyorumBende kızım için benzer kekler yapıyorum. İçine yarım çay bardağı kadar köy pekmezi katıyorum, inanılmaz lezzetli oluyor.
Offffff çok güzeel gözüküyor
İzmire gel bacım yapayım sana daCanımı çektirtdin zalımın gızı
1 adet koydum kuzucum ama muz olduğu için biraz yumuşak oldu , çok kek havası da olamadı
Ohhh afiyetler olsuuuunGünaydın kızlar. Bugün protein günüm. Sabah kahvaltıda yine, neredeyse her sabah olduğu gibi,
75 gr kadar Kavurmalı 2 yumurta yedim.
1.5 lt kadar su tükettim.
Şimdilik bu kadar
Saol canım. Bakalım ne zaman bırakacağım kavurmadanOhhh afiyetler olsuuuun
Protein olsun çamurdan olsun yaaaSaol canım. Bakalım ne zaman bırakacağım kavurmadan
Sabah 1 kocaamaan kase etli tarhana çorbası içtim. Sabah dediğim az önce. Üstüne de bi tane trabzon hurması yedim. Çok oldu sanırım akşam ekmeksiz kereviz yemeği yesem dengelenir herhalde bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?