• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu haftalık hedef değil demi canımo_OBenim regli haftam her gün yeşilçay içiyorum ödemin gitmesi için inşallah faydası olur ben 2. sarı kartı da almaktan korkuyorum:dua:
yok canim ne haftasi aylik bu hedefler. %2 vermemiz gerekiyor 1 ayda.
cok ulasilabilir hedefler bunlar yeter ki diyet modundan cikmayalim :)

Mantarı çok mu seviyorsun sofranın vazgeçilmezi :KK66:
Afiyet olsun, sabahları ballı limonlu ılık su içiyorum bu hafta sorun yaşamadım diyebilirim.
Mantara bayılırım. Eti de otu da çok severim. Ben aç karnına tiroid ilacı alıyorum her sabah, limonlu su işini yapamıyorum o nedenle. Ama gün içinde tüketeyim limonu.

yok canim ne haftasi aylik bu hedefler. %2 vermemiz gerekiyor 1 ayda.
cok ulasilabilir hedefler bunlar yeter ki diyet modundan cikmayalim :)
Insallah canim 😊yılbaşına kadar 1 aylık sağlıklı beslenme kampına katıldım . Baktım menüleri guzel ona uygun besleniyorum.sonrasinda bakacağım.
Bu aksam balık salata var. Yarın icin mercimekli salata var yemekte kararsizim sana şişkinlik yapmıştı sanirim

Günaydın kızlar. 3 gündür tuvalet problemi yaşadığım için ve bugün sebze günüm olduğu için bol bol yemeli, lifli ve kaliteli bir beslenme yapacağım.

Kahvaltıda
8 kaşık mantar sote ile 2 yumurtalı omlet
Bir avuç maydonoz, marul yaprağı, roka
1 minik salatalık
5 iri dilim füme et
Yarım litre su. Şimdi de yeşil çay içeceğim.
Ohh mis :halay:
Füme et bana biraz fazla geldi :KK23:
Afiyetler olsun canım

Mantarı çok mu seviyorsun sofranın vazgeçilmezi :KK66:
Afiyet olsun, sabahları ballı limonlu ılık su içiyorum bu hafta sorun yaşamadım diyebilirim.
Bende kalkar kalkmaz yapıyorum limonlu ılık suyumu :rapci:
Bugün 97 leri gördüm. Yeni yıla 89 u görür müyüm acaba.
Benim gözümde 80 lere düştüğüm an obez değil şişman olucam. Tamamen psikolojik, o yüzden 80 ler önemli:deli:
1 ayda 8 kilo biraz fazla bir rakam canım, olur olmaz değil ama çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
89 olduğumda bende öyle diyordum, şimdi 69 ü görürsemm offfff :rolleyes:
Insallah canim 😊yılbaşına kadar 1 aylık sağlıklı beslenme kampına katıldım . Baktım menüleri guzel ona uygun besleniyorum.sonrasinda bakacağım.
Bu aksam balık salata var. Yarın icin mercimekli salata var yemekte kararsizim sana şişkinlik yapmıştı sanirim
Hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun tatlım, bence mercimeği yarına yeme şişirmesin seni tam tartı öncesiii

Füme et bana biraz fazla geldi :KK23:
Afiyetler olsun canım
Protein ağırlıklı besleniyorum ya canım, kavurma yemek istemedim bugün farklı olsun dedim. Ama 3 dilimde olsa olurmuş hakikaten. Toplam 120 gr kadardı galiba. Neyse, bi dahakine 3 dilimle devam.

Günaydın kızlar. 3 gündür tuvalet problemi yaşadığım için ve bugün sebze günüm olduğu için bol bol yemeli, lifli ve kaliteli bir beslenme yapacağım.

Kahvaltıda
8 kaşık mantar sote ile 2 yumurtalı omlet
Bir avuç maydonoz, marul yaprağı, roka
1 minik salatalık
5 iri dilim füme et
Yarım litre su. Şimdi de yeşil çay içeceğim.
Ohh mis :halay:
dukan mi yapiyorsun

dukan mi yapiyorsun
Evet. Karatay diye başlayıp dukanda soluğu aldım. Süreci paylaşmıştım aslında. Ucu açık diyetler yapamıyorum. Bir kontrol tartısında kilo aldığımı görünce ödem atayım diye 2 gün proteinle beslendim, sonra madem başladım devam edeyim dedim.

Kahvaltımı atem kaçam ben :KK37:
Kızla evden kaçıp AVM geldik para saçıyorum dursana kedi oturduğun yerde :skandal::ıslık::KK70:
Köfteci yusuf kahvaltısı Luteb03 Luteb03 balım sen bilirsin :KK53:

IMG_20191127_111254.jpg

Evet. Karatay diye başlayıp dukanda soluğu aldım. Süreci paylaşmıştım aslında. Ucu açık diyetler yapamıyorum. Bir kontrol tartısında kilo aldığımı görünce ödem atayım diye 2 gün proteinle beslendim, sonra madem başladım devam edeyim dedim.
canim dukan ben de yaptim. yulaf kepegini ihmal etme ve bol su icmeyi. kabizlik yasarsin cok

Protein ağırlıklı besleniyorum ya canım, kavurma yemek istemedim bugün farklı olsun dedim. Ama 3 dilimde olsa olurmuş hakikaten. Toplam 120 gr kadardı galiba. Neyse, bi dahakine 3 dilimle devam.
Biliyorum tatlım öyle beslendiğini, gözüme fazla geldi birden söyleyeyim dedim.. :confused:
Afiyetler olsun :KK36:

Eneee bende öğle yemeğine AVM'ye gittim, ızgara bonfile ve piyaz yediiim :kk77:
Afiyet olsun bacum

Piyazı pizza diye okudum iyi mi :KK70: Ne alaka diye düşündüm. Afiyet olsun tatlım. Toplantıdaydım sabah yeşilçayımı içemedim öğleden sonra içerim artık..

Kahvaltımı atem kaçam ben :KK37:
Kızla evden kaçıp AVM geldik para saçıyorum dursana kedi oturduğun yerde :skandal::ıslık::KK70:
Köfteci yusuf kahvaltısı Luteb03 Luteb03 balım sen bilirsin :KK53:

Eki Görüntüle 2559422

Afiyet olsun ama çok pis kıskandım şimdi ne güze geziyorsunuz anne kız.. Benimde aklım kızımda dün akşam erkenden uyudu sıpam , sbahta 5 te uyandı birlikte kahvaltı ettik artık okulda yemez.

Sabah 10.00
İki yumurta
Yarım havuç
1 kkbpeynir
2 zeytin
Öğle 13.30
3 kaşık siyez pilavı
Bir kase yoğurtlu pancar salatası
Akşam 18.00
Uç kaşık siyez pilavı
Salata

Demin bir dilim ekmekle biraz peynir yedim valla birden bir açlık çöktü. :eek:
Su 2lt @sahgull ve @Hepfitim
Spor yapicam şimdi niyetim var oğlan kalkmazsa.
Ilk günlere nazaran cok cok iyi canim afiyet olsun
Hatta bence boyle devam et
Iyi aksamlar kizlar sporun dibine vurdum bugun. Aksam kizim erkenden sızıp kaldi kovanında maçı vardi tek başına kaldım.spor yaptim her yanın ağrıyor.
Sabah 1 dilim ananas 1 caybardagi kefir
Ara 1 sade kahve
Ara 1 bardak yeşilçay
Oglen 1 kase çorba ve yogurt
Ara 10 adet badem 1 bardak yeşilçay
Ara 1 bardak kefir 1 dilim ananas
Aksam 1 yumurtadan ısırganlı yumurta 1 yi z.yagi.ile yaptim 1 dilim.kepekli etmek
1 saat pilates 180 puan ,30 dk leslie 90 puan 30 dk.leg magic 90 puan toplam.360.puan plankta yaptim yan ,sırt ve düz plank. @sahgull Hepfitim Hepfitim Lusi Lusi
Harikasın canım afiyet olsun
gece gece pc basina gecmisken minimum hedefleri de buraya koyayim.
20 aralikta su hedefleri tutturamayan sari kart alir haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 2559345
Free nin de free si ne oluyor kiz :D

Piyazı pizza diye okudum iyi mi :KK70: Ne alaka diye düşündüm. Afiyet olsun tatlım. Toplantıdaydım sabah yeşilçayımı içemedim öğleden sonra içerim artık..
Pizza yemeyeliii ohoooo baya oldu :confused:
Ama ben öyle dominos, pizza pizza falan sevmiyorum ya..
Böyle incecik kağıt gibi olacak malzemeler yıkılacak öyle yerim anca İzmir'de de en iyisi pizza venedik :rolleyes:

canim dukan ben de yaptim. yulaf kepegini ihmal etme ve bol su icmeyi. kabizlik yasarsin cok
Şöyle ki, özellikle akşam yemeğinden sonra tatlı krizi vurduğu için dukan bisküviler aldım kendime. Atakta hiç bulaşmadım ama seyirle beraber hakkım kadar ondan yiyorum. Yulaf kepeğimi onunla karşılıyorum yani. Ama 2 litre suyu arttırmam lazım. Bugün 2.5 lt içeceğim bakalım. Birde bol bol kayısılı form çay içtim bugün.

Biliyorum tatlım öyle beslendiğini, gözüme fazla geldi birden söyleyeyim dedim.. :confused:
Afiyetler olsun :KK36:
Doğru diyosun kuzum, banada çok geldi aslında yerken ama 2 öğün yiyorum nede olsa diye yuttum gitti :KK45: birde akşam sebzeye ağırlık vericem. Bol yeşillikli, limonlu bir salata burnunda tütüyor valla

Back