Öyle olsun istemiyorum biraz daha yurtdışı gezmeleri olsun, tamam doydum diyeyim ondan sonra düşüneceğim. Kesinlikle tarif edilemezdir, Allah hayırlı zamanda hayırlı çocuk nasip etsin inşallahBu süre içinde eşinle gezin , eğlenin yapabileceğiniz etkinlikleri yapın içinizde kalmasın. Sonrada bebişle kısıtlı olarak sosyal faaliyetlerde bulunursunuzAllah eksikliğini göstermesin canım anne olmak tarif edilemez bir duygu
Yahu görsellerine hayranım bacım afiyetler olsuuun
Ölçülerim i yazem zalım şişko beni geçtiğine göre artık zalım şişko kedisi ben oluyorum vayy zalımsın zaman zalımsın tatil zalımsın beyaz ekmek zalımsın kaynana
Tek tek yazacak halim yok tabi
Sismaniye
Canim cocuklarim
Eki Görüntüle 2559053
| 4.11.2019 | |
Göğüs | 95 | |
Bel | 84 | |
Basen | 102 | |
Kalça | 104 | |
Simit | 99 | |
Bacak | 60 | |
Kol | 27 |
Set | Tekrar | Kilo | Toplam | Puan | |
Seated Chest | 4 | 25 | 20 | 100 | |
Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) | 4 | 25 | 20 | 100 | |
Dumbel Press (Omuz Arka) | 2 | 20 | 2 | 40 | |
Side Lateral Rises (Omuz Yana) | 2 | 20 | 2 | 40 | |
Lat Putdown (Sırta Çekiş) | 4 | 25 | 20 | 100 | |
Seated Row Pulley (Karna Çekiş) | 3 | 25 | 20 | 75 | |
Hommer Curll (Pazu için) | 4 | 20 | 2 | 80 | |
Cable Barbell Curl (Arka Kol) | 4 | 25 | 20 | 100 | |
One Dumbell Arm Friceps (Enseye) | 4 | 20 | 2 | 80 | |
Adductor (Dış Bacak) | 4 | 25 | 25 | 100 | |
Adductor (İç Bacak) | 4 | 25 | 25 | 100 | |
Guluteus Machine (Basen) | 3 | 15 | 20 | 45 | |
Seated Leg Curll (Arka Bacak) | 3 | 15 | 25 | 45 | |
Leg Extansion (Ön Bacak) | 3 | 15 | 25 | 45 | |
Sit Up (Mekik) | 3 | 25 | - | 75 | |
Lusi Tam olarak yaptıklarımı yazdım dünkü sporda ama nasıl puanlama yapacağım bilemedim. Bu seferlik yardımcı olursan gerisini ben getiririm.
3 dakika tempolu yürüyüş, 7 dakika koşu : 37 puan
10 Dakika Bisiklet : 20 Puan
Set Tekrar Kilo Toplam Puan Seated Chest 4 25 20 100 Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) 4 25 20 100 Dumbel Press (Omuz Arka) 2 20 2 40 Side Lateral Rises (Omuz Yana) 2 20 2 40 Lat Putdown (Sırta Çekiş) 4 25 20 100 Seated Row Pulley (Karna Çekiş) 3 25 20 75 Hommer Curll (Pazu için) 4 20 2 80 Cable Barbell Curl (Arka Kol) 4 25 20 100 One Dumbell Arm Friceps (Enseye) 4 20 2 80 Adductor (Dış Bacak) 4 25 25 100 Adductor (İç Bacak) 4 25 25 100 Guluteus Machine (Basen) 3 15 20 45 Seated Leg Curll (Arka Bacak) 3 15 25 45 Leg Extansion (Ön Bacak) 3 15 25 45 Sit Up (Mekik) 3 25 - 75
Çevremdekilerin "yaaa naptın, nasıl yaptın, şahane olmuşsun" tepkilerini aldıkça motive oluyorum.Allah herkese senin vaktinden enerjinden versin bacım o kadar egzersiz bilmem ne yaptın ettin bi de çiçek gibi tabloya döküyursun
ilkokul sıralarındaki ödev vermiştiniz öğretmenim diyen kız aramıza sinsice sızmış haberümüz yok
Parti kur oy verek bacım
Bilgilendirmeye gelirsek senin vicdanına bırakıyorum puanlamayı
kardiyo egzersiz 5 adet 2 puan , normal egzersiz 5 adet 1 puan üzerinden hesaplayabilirsin
Not olarak incecik kuğu gibi ol inşallah da herüf on kere baksın gören hasetünden çatlarken çatırtı sesleri her bi yanı sarsın
Tühh anam benim herüf o kıvama gelmedi hala şişkoyum zaarÇevremdekilerin "yaaa naptın, nasıl yaptın, şahane olmuşsun" tepkilerini aldıkça motive oluyorum.
Benim eşim shiftli çalışıyor, 1 hafta full gececi akşam gidiyor sabah geliyor. Haliyle bana da epey vakit kalıyor
Ay inşallaaah kuğu olam bale yapam
Herüf beni hiç kıskanmazdı, kıskançlık nedir bilmezdim son zamanlarda öğrendim bende neymiş kıskançlık
Ben tek öğün yiyorum genelde akşama kadar, sabah gelirken yanımda getiriyorum işe. Dışarıda uzun süre yemeyince hakikaten anlıyor insan. Ama bazen başka şans kalmıyor dediğin gibi. Öyle olunca en sağlıklısını yemeye çalışıyorumEvet en sağlıklısı ev yemekleri ama mecburum en azından bir öğün dışarda yiyoruz. Sabah kahvaltımı evde yapiyorum.neyseki köfte yemissin canim afiyet olsun
E anacım herüf beni aldığında 105 kiloydumTühh anam benim herüf o kıvama gelmedi hala şişkoyum zaar
Herifin mesleği ne bacım emniyette mi sağlıkçı mı nöbetli işlerde zor yav özlersin herifi
TLC ağır yaşamlar geldü aklımaE anacım herüf beni aldığında 105 kiloydum
Turizmci kuzum, bence şu anda ben daha çok özlenen tarafım
nerde senden inceyim yawÖlçülerim i yazem zalım şişko beni geçtiğine göre artık zalım şişko kedisi ben oluyorum vayy zalımsın zaman zalımsın tatil zalımsın beyaz ekmek zalımsın kaynana
Sismaniye
Canim cocuklarim
Eki Görüntüle 2559053
yaparsin tabii menulerin sporun cok iyi gidiyor. yeter ki benim gibi sapitmaKızlaaaar yeni yıla 69,5 ile girmek istiyorum yapar mıyıııım
benim hedefim 38 bedenGunaydin kizlar
Bence herkes yeni yil icin kendine bi hedef koysun ve hedefine ulasmak icin çabalasın
Benim hedefim mezun olmak
insallah başarırım
Tam ağır yaşamlardı, annem diyordu "Böyle devam ederse Nowzaradan bile kurtaramaz seni."TLC ağır yaşamlar geldü aklıma
105 de çokmuş bacım sen arı gibi spor çiçek gibi çizelge yapmaya devam Ulu Göktengri seni ve kıskanç herüfünü 3lü hanelerden korusun, amintrella
Ooohh hadi bakalım ya allah bismillaahGünaydın kızlar. Sabah hiç acıkmadım aslında ama 10 gibi 1 bardak sütlü kahve içince insülin çıktı bir kere diye ve öğlen yürüyeceğim için 10 buçuk gibi yedim yemeğimi
Tabiki 75 gr Kavurmalı 2 yumurta.
Bugün protein günü. Hadi bakalım
Kuzum sende kaçırdın diye demoralize olma ya, hemen akabinde dikkat edersen toparlarsııınyaparsin tabii menulerin sporun cok iyi gidiyor. yeter ki benim gibi sapitma
benim hedefim 38 beden
Bi de bu benim izinden dönmüş regl i yeni bitmiş halim ki daha jillian abla yapmadım o zaman bekle beni minnoş bedenim o zaman dans o zaman zabahlar olmasınnerde senden inceyim yaw
bi bel ve gobekte gecmisim yaw senin bacak kol basen benden 2 ser cm incegogus 6 cm ince.
Yok anam kucuk degil sadece vucudumda alt taraf daha kilolu duruyoCanim cocuklarim bacım senin ölçüler neydi sen basenli armut tipiydin dimi belin memen küçüktür senin
Helal olsun sağ kol sol kol a kadar ölçmüşsün canım.Ölçülerim i yazem zalım şişko beni geçtiğine göre artık zalım şişko kedisi ben oluyorum vayy zalımsın zaman zalımsın tatil zalımsın beyaz ekmek zalımsın kaynana
Sismaniye
Canim cocuklarim
Eki Görüntüle 2559053
Bende yeni yıla 68, 5-69 kiloyla girmeyi hedefliyorum. Yeni yılda 70e tamamlayacağım çünküGunaydin kizlar
Bence herkes yeni yil icin kendine bi hedef koysun ve hedefine ulasmak icin çabalasın
Benim hedefim mezun olmak
insallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?