- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Şurdaki tek hata ne biliüüğn mü bacım "de" nin ayrı yazılması
Ne kadar mikemmel bi menüğ ne kadan mikemmel bi yarışmacı yeearabbülemin ne kadan da özenmişin de yaratmışın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şurdaki tek hata ne biliüüğn mü bacım "de" nin ayrı yazılması
Afiyet olsun ama.sahurda az beslemişsin canim biraz daha iyi beslenebilirdin.Bende bugunku menümle karşınızdayım
Saat gece 3 30 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Akşam 5 gibi 1 tbk ispanak 1 dilim ekmek 1 brdk ayran yeşillik
1litre su spor olarak ev isi yaptim bence bunuda puanlayın Lusi
Ilk gunlere gore menulerin degisti sanki 2 tabak yemekler yok.sanirim afiyet olsun guzel menü canim 2 öğün pilav sanki cok.gb geldi ama.miktari dengeli.Sabah 10.00
İki yumurta
Yarım havuç
1 kkbpeynir
2 zeytin
Öğle 13.30
3 kaşık siyez pilavı
Bir kase yoğurtlu pancar salatası
Akşam 18.00
Uç kaşık siyez pilavı
Salata
Demin bir dilim ekmekle biraz peynir yedim valla birden bir açlık çöktü.
Su 2lt @sahgull ve @Hepfitim
Spor yapicam şimdi niyetim var oğlan kalkmazsa.
Afiyet olsun canim sporda masallahin var. Bende başladım.insallah devam ederim bir kamp var onu uygulamaya çalışıyorum.birebir olmasadasabah
2 yumurta ile menemen
1 dlm tb eimegi
sutlu kahve
ogle
1 elma
1 mandalina
1 avuc ceviz
5 6 cherry domates
4 zeytin
sutlu kahve
aksam 19.00
1 tabak brokoli uzeri yogurt
su 2 lt
spor jillian 10.gun
level 1 bitti ama ben hala jumping jack ve jump rope larda ölüyorum resmen level 2 yi nasil yapcam bakalim.
bi de yarindan itibaren 1 ve 2 yi ayni gun yapmayi dusunuyodum hadi bakalim hayrola
Ay sorma doymuyordum bir turlu. şimdi az yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Bir de aklımın bir yerinde hep emziriyorum yemem lazım düşüncesi . Siyez pilavı olduğu için çok çekinmedim açıkçası başka yemek yapacak halim de kalmamıştı.Ilk gunlere gore menulerin degisti sanki 2 tabak yemekler yok.sanirim afiyet olsun guzel menü canim 2 öğün pilav sanki cok.gb geldi ama.miktari dengeli.
canim senin sporlarin yaninda benimkinin esamesi okunmazAfiyet olsun canim sporda masallahin var. Bende başladım.insallah devam ederim bir kamp var onu uygulamaya çalışıyorum.birebir olmasada
guzel menuymus ama kestane gec saatte tehlikeli biraz cok kaloriliAy ben bu ara giremiyorum kızlar yaa dün menümü paylaşmaya bile zaman bulamamşm. Dün hastalandım karnım felaket ağrıyor suan yatıyorum uymadan yazim dedim.
2gündr iş yoğunluğundan su bile içemiyorum oyüzdn sanırım tartıda - göremiyorum.
Neyse kızlar öğlen 12de
Patlıcan musakka 1 tabak + 2dilm kepek ekmeği
Akşam 19da
Mantarlı tavuk sote +1dilim kepek ekmeği + az yoğurt + lahana salatası
Az öncede kestane haşladım küçk bi kase yedim
Ben gece cok yemek yiyemiyom cnmAfiyet olsun ama.sahurda az beslemişsin canim biraz daha iyi beslenebilirdin.
Ayy ne guzel yaziyor benim yaninmdaki rakam insallah daha fazla veririmgece gece pc basina gecmisken minimum hedefleri de buraya koyayim.
20 aralikta su hedefleri tutturamayan sari kart alir haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 2559345
simdiye kadar hep hedefin otesine gectin yine gecersin canim :)Ayy ne guzel yaziyor benim yaninmdaki rakam insallah daha fazla veririm