Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet en sağlıklısı ev yemekleri ama mecburum en azından bir öğün dışarda yiyoruz. Sabah kahvaltımı evde yapiyorum.neyseki köfte yemissin canim afiyet olsun

TLC de kalabalık aile var beşizleri olan bi aile bakıyorum bakıyorum sanki benim işim daha zor gibi geliyor
Ya bu ecnebi bebeler kuduruk değil ya da yeterince iyi çekmemişler eziyetleri
Canim.kizim.4 yaşında okula gidiyor 12 saat uykusuz kaliyor bir enerjik bir enerjik sorma zorla yatağa götürüyorum yatakta bile şarkı söylemeler,okulda geçenleri anlatmalar.. uykusuzluktan bir köşede sızıp kalmıyor.

Kuzucum günaydın bu güne güzel başlarsan motive olursuuun, haydiiii yaparsıııın
Benim de yemekte hep, akşamları aç aç durmak garibime gidiyo alışamadım daha
Filtre kahve ya da nescafe minicik sütle honk diye tıkıyor beni şiddetle tavsiye ederim
Yanlış yazmışım kız, 1 porsiyon işte.
Anladım canım 11 porsiyonu kim yiyebilir kiii

26.11.2019 Menü

Sabah (05:45
)
1 haşlanmış yumurta
1 kk köy peyniri
Domates, salatalık, biber
2 hurma

Ara (09:00)
Sade Türk Kahvesi
1 Avuç Leblebi

Ara (11:00)
Yeşil Çay

Öğle (12:30)
1 kase sebze çorbası
4 adet ızgara köfte

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
Kuru cacık

Spor: 1 saat zumbaaa (1 gün fitness, 1 gün zumba 1 ay böyle gideceğim )
Su: 2,5 Litree
(Önceden planlayınca daha güzel olduğunu düşünüyorum, yazdıklarımın dışına çıkmıyorum. Ekstra olan belki akşamları bir sade türk kahvesi ya da filtre kahve yapıyorum o kadar.)

Kızlaaaar yeni yıla 69,5 ile girmek istiyorum yapar mıyıııım
Bence dikkat edersen yaparsin
önünde 5 hafta var her hafta 1 kilo verebilirsin

Ben sahur iftar yaptim cnm yoksa 5 te nasil kalkip kahvalti yapayim
Ozel olmazsa neden cocuk yok

Ben sahur iftar yaptim cnm yoksa 5 te nasil kalkip kahvalti yapayim
Ozel olmazsa neden cocuk yok
2,5 yıl oldu evleneli, evliliğimizin tam oturduğunu düşünmüyorum zaten evlenirkende 5 yıl benden çocuk bekleme demiştim eşime O da sağolsun sen nasıl istersen dedi öyle sallan yuvarlan gidiyoruz

2,5 yıl oldu evleneli, evliliğimizin tam oturduğunu düşünmüyorum zaten evlenirkende 5 yıl benden çocuk bekleme demiştim eşime O da sağolsun sen nasıl istersen dedi öyle sallan yuvarlan gidiyoruz

Bu süre içinde eşinle gezin , eğlenin yapabileceğiniz etkinlikleri yapın içinizde kalmasın. Sonrada bebişle kısıtlı olarak sosyal faaliyetlerde bulunursunuz Allah eksikliğini göstermesin canım anne olmak tarif edilemez bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…