- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Evet en sağlıklısı ev yemekleri ama mecburum en azından bir öğün dışarda yiyoruz. Sabah kahvaltımı evde yapiyorum.neyseki köfte yemissin canim afiyet olsunToksinleri attım yenilerini yükledim. Sabah 8 de yediğim için ve koskoca ankarada yolumun üstüne cafeler değilde kebapçılar çıktığı için nefsime yenildimkural ihlal etmedim tabiki,
Öğlen
1 porsiyon köfte
1 avuç kadar yeşil salata ve ayran yemiş bulundum. Ama, ev yemekleri yedikten sonra dışarıdan yemek hemen etkiliyor insanı. Resmen yağ yedim sanki. Allahtan akşam yemekte balık var. Balık salata anca paklar beni.
Canim.kizim.4 yaşında okula gidiyor 12 saat uykusuz kaliyor bir enerjik bir enerjik sorma zorla yatağa götürüyorum yatakta bile şarkı söylemeler,okulda geçenleri anlatmalar.. uykusuzluktan bir köşede sızıp kalmıyor.TLC de kalabalık aile var beşizleri olan bi aile bakıyorum bakıyorum sanki benim işim daha zor gibi geliyor
Ya bu ecnebi bebeler kuduruk değil ya da yeterince iyi çekmemişler eziyetleri
Kuzucum günaydın bu güne güzel başlarsan motive olursuuun, haydiiii yaparsııııniyi geceler kizlar
malesef bi kac gundur hic iyi beslenemedim.
erken kapatmaya gayret ettim. jillian a devam ettim.ama muhtemelen tartim arti olarak ilerleyecek. sali carsamba persembe guzel bir plan ile cuma eksi gelmeye gayret edecegim.
yarin da aksilik cikmazsa yuzmeye gitmeyi dusunuyorum.
Filtre kahve ya da nescafe minicik sütle honk diye tıkıyor beni şiddetle tavsiye ederimBenim de yemekte hep, akşamları aç aç durmak garibime gidiyo alışamadım daha
Anladım canım 11 porsiyonu kim yiyebilir kiiiYanlış yazmışım kız, 1 porsiyon işte.
Ben yeşil çaycıyım, bitki çayı toparlar kuzum seni gör bak Cuma’ya biraz da dikkat ettiiin oh miiiss
Çoluk çocuk yok bacım yoksa nerede böyle spora vakit ayırmak
Anaaam sabah 5 mi epey erken yiyormuşsun canım sen, pilav yerine bulgur olsaymış daha iyi olurmuş ama iki öğün yiyorsun iki kaşık birşeycik olmaz
Afiyetler olsuuun canım
Bence dikkat edersen yaparsinKızlaaaar yeni yıla 69,5 ile girmek istiyorum yapar mıyıııım
Bende tam olarak öyle düşünmüştüm, birazcık şuna ihtiyacım var: "Aslansın, kaplansııın yaparsın"Bence dikkat edersen yaparsin
önünde 5 hafta var her hafta 1 kilo verebilirsin
Ben sahur iftar yaptim cnm yoksa 5 te nasil kalkip kahvalti yapayimBen yeşil çaycıyım, bitki çayı toparlar kuzum seni gör bak Cuma’ya biraz da dikkat ettiiin oh miiiss
Çoluk çocuk yok bacım yoksa nerede böyle spora vakit ayırmak
Anaaam sabah 5 mi epey erken yiyormuşsun canım sen, pilav yerine bulgur olsaymış daha iyi olurmuş ama iki öğün yiyorsun iki kaşık birşeycik olmaz
Afiyetler olsuuun canım
2,5 yıl oldu evleneli, evliliğimizin tam oturduğunu düşünmüyorum zaten evlenirkende 5 yıl benden çocuk bekleme demiştim eşimeBen sahur iftar yaptim cnm yoksa 5 te nasil kalkip kahvalti yapayim
Ozel olmazsa neden cocuk yok
2,5 yıl oldu evleneli, evliliğimizin tam oturduğunu düşünmüyorum zaten evlenirkende 5 yıl benden çocuk bekleme demiştim eşimeO da sağolsun sen nasıl istersen dedi öyle sallan yuvarlan gidiyoruz
Senin icin hayirli zaman ne zamansa o zmn olsun cnm
2,5 yıl oldu evleneli, evliliğimizin tam oturduğunu düşünmüyorum zaten evlenirkende 5 yıl benden çocuk bekleme demiştim eşimeO da sağolsun sen nasıl istersen dedi öyle sallan yuvarlan gidiyoruz
Senin ölçülerin kaç
Benim AEG marka var kurutmalı çok memnunum kış geldi çamaşırları kurutmalı çalıştırırım artıkKizlar bi camasir makinasina ihtiyacim var fikri olan var mi
Atiim canım birazdanSenin ölçülerin kaç
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?