Yok canım spor üşüngeçliği var şuan az diyete adapte olayım deyip erteleliyorumspora basladin mi spor eski bakani
Diğer çocuklarım da bende hic yaşamadımInek sütü 1 yaşına kadar önerilmiyor ya canım, acaba onunla alakası olabilir mi? Emziren annelerde direk süt ürünleri ve guluteni kesiyorlar. Çok şükür ben yaşamadım ama, etrafımda diyete giren emziren anne çok oldu. bir danış istersen doktorunuza.
Yüzü ve vücudunun bazı yerlerinde kızarıklık ve döküntü varAlerji ne tepkili canım cilt mi bağırsak mı?
Süt ürünleri en çok alerji yapan gıdalar en son ne yemişti bebiş hangi gıdadan şüpheleniyosun ?
evet bazı yerlerinde cnmVücudunda döküntü mü oldu canım ? Yumurtaya da dikkat et canım.
Sgl cnm inşallahCanım nasıl oldu bebişin inşallah toparlamıştır, rabbim şifa versinGeçmiş olsun
Bende dün yedim bugün çok pişman oldum
İnşallah düzelir tatlım çok geçmiş olsun..
Bacım düşünüyorum düşünüyorum sonra özgürlük geliyor aklıma vazgeçiyorumHiç bi zaman planlarına da girmeyebülüü bacım çok da şey etme
Bebeler zalım bebeler derbeder başka bir hayatın oluyor on kere düşünüp bi on kere daha düşünmek lazım canın kanın ama başkası için yaşıyosun artık çocuk doğduktan sonra
Havalardan herhalde kuzucum birazcıcık üşütme sonucunda böyle oluyor. Benim bir dönem daha kötüydü, bunaltı ve kusma oluyordu ağrıdan çok şükür artık bulantılar kalmadı..benim de agrili gelmisti ama 1 hafta gecikme olunca sukretmistim
Yaa dün bende dedim şekersiz 21 gün benimde bittii haydi inşallaaah 20 güneSelam kızlar şişko kedi geldi
Bugün fena geçmedi şekersiz 21 günün de ilk günü bitmiş bulunmakta darısı diğer 20 güne inşalla dinimiz amin
Selam kızlar,
Bugün toparlamaya çalıştım gece acıktım bir Türk kahvesiyle bastirdim açlığı inşallah tekrar acikmam. Bebekleri uyutmusken hemen menüyü paylaşalım
Sabah 10.30
İki yumurta li peynirli omlet
Uç dilim peynir
Bir zeytin
Yarım havuç
Maydanoz
Öğle 14.00
Bir kepçe tarhana
Yarım tabak ispanak
Yoğurt
Ara
16.00
Bir avuç kabak çekirdeği
Akşam 18.30
Bir kepçe tarhana
Bir tabak ispanak
Yoğurt
Su biraz daha içecem yatmadan
2 ltyi bulur
Spor yok
Eneee herkes artı ile başlamış haftaya cuma kadar birşey kalmaz inşallaahSelamm kızlarr bugün cumaya göre +400 fazla geldim
12de 5yk bulgur pilavı 2parça but
19da 2tabak yeşil mercimek yemeği + yarım kase yoğurt + havuclu kara buğdaylı salata
1lt su
25dk yürüyüş
Ay maşallaah afiyet olsun şekerimIyi geceler kızlar. Yine yorgunluktan, çocuğu uyuturken uyuyakalmışım
Akşam yemeğinde,
tavuk sote ve yoğurt yedim.
Bugün gayet temiz besledim, yarın da devam bakalım.
Az vermişsin canım 6. Ayda başlamadın mı ek gıdaya daha fazla tadım yapmış olmalıydı sankiYüzü ve vücudunun bazı yerlerinde kızarıklık ve döküntü var
Zaten çok ek gıda vermedim yoğurt hurma bide meyve püresi başka bisey vermedim bakalim doktor takip et dedi
Kim demiş yok
Biz de giyinmek soyunmak da kavga kıyamet onu giymem bunu sevmem başka paltolon giycem bunu beğenmedim bunu çıkar üstümden
O dertler sadece kızlarda olsaymış keşke
Afiyet olsuuun, beraberiz şekersiz 21 gündeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?