- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Bomba yemeyeli herhalde 6-7 aydan fazla olmuştur, ama "Bomba pişmanlıktır." netBazen boyozdan vazgeçiyorum sıcak sıcak bomba yiyorumBen birkez ödül verirsem cozutuyorum arkadaşlar kahvaltı edelim dediler düzenim kayıyor
Alllahtan çocuğum yok ay olsaydı düşünemiyorum kendimiibenim her sabahim oyle.
ne zormus cocuklari okula hazirlamak
Güler inşallaaahtartildim bugun pek ic acici degil
aksami saat 5 te yiyecegim insallah tarti yuzume guler yarin
Hayır tabi ki oğlanın uykulari yarım saat surmuyor bu ara ama bugün yapacağım kararlıyım evde iş yapamayacam yetti ya ev işleri. Çalışıyorken daha az yoruluyordum. Essek tepmis gibi oluyorum çocuklari uyutunca. kolumu kaldıracak halim kalmıyor.İzmirli misiiiin
Doyumsuzluk olabiliyor banzen bak ama düzeltmiş maşallah
Allah tabak şahane gözüküyor canım afiyet olsuun
Canım afiyet olsuun, niyetini gerçekleştirebildiiin mi?
Oooo menü güzel afiyet olsuuun tatlım
Baklavaya kadar herşey güzeldi canım yarın tartı günü ona da ondan takıldım.
Şekersiz komposto nasıl yapılıyor, mümkünse tarifini paylaşabilir misiin? Bende çok severdim komposto ama epeey oldu yemeyeli.
Aa menün çok güzeel afiyet olsun. Bir şaşırtmak iyi fikir olabilir tatlım
Allah yardımcın olsun canım zor iş vallahiHayır tabi ki oğlanın uykulari yarım saat surmuyor bu ara ama bugün yapacağım kararlıyım evde iş yapamayacam yetti ya ev işleri. Çalışıyorken daha az yoruluyordum. Essek tepmis gibi oluyorum çocuklari uyutunca. kolumu kaldıracak halim kalmıyor.
tabi yenebilir ama diyet deyince aklına diyet ürünleri gelmesin evde pişen tencere yemekleri yemelisin sebze yemekleri et yemekleri porsiyon kontrolünde tabikiKızlar öğlen yulaf ezmesi akşam da kinoa kısırı yiyeyim diyorum ne dersiniz? Sabah iki yumurta yedim protein.
o sıcak bomba varya allahım nasıl bişey o yemedim daha hiç ama görüntüsü bile yetiyorBazen boyozdan vazgeçiyorum sıcak sıcak bomba yiyorumBen birkez ödül verirsem cozutuyorum arkadaşlar kahvaltı edelim dediler düzenim kayıyor
Evet öyle yapıyorum zaten hep tencere yemekleri yiyordum da bugün perşembe olunca stres yaptım biraztabi yenebilir ama diyet deyince aklına diyet ürünleri gelmesin evde pişen tencere yemekleri yemelisin sebze yemekleri et yemekleri porsiyon kontrolünde tabiki
Helal olsun vallaha idolumsun artık bu nasıl bir menü massallah diyeyim.1 mandalina
yarim muz
1 kase musli
3 ceviz
ogle
1 kase salata
sutlu kahve
1 wasa
ara
1 elma
aksam 17.00
5 6 parca tavuk
maydonoz
su 1.5 lt
spor 1 saat fitness
30 dk yuruyus
persembe menusu canimHelal olsun vallaha idolumsun artık bu nasıl bir menü massallah diyeyim.
gecmis olsunHerkese selam kızlar
Sabah tereyağlı ballı 1 dilim ekmek kk peynir 5 zeytin yeşillik
Öğlen ölçülü çerez
aksam sebzeli tavuk ayran salata
Su 1.5 litre
Spor yok çocuklar hasta tüm gün onlarla uğraştımHepfitim
Sgl cnmpersembe menusu canim
gecmis olsun
aksami erken yediysen cerezler tuzsuzsa guzel
Afiyet olsun canımIyi akşamlar herkese. Akşam yemeğimi paylaşayım hemen,
Yarım kase mercimek çorbası,
Yarım kase karnabahar brokoli yoğurtlu,
1 kase ton balıklı salata,
2 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği,
Belki bi 50 gr da tavuk sote yemişimdir. Annem benim için yemeklerin içine un, pirinç atmayınca onlara eşlik etmek durumunda kaldım ama porsiyonlarım minnacıktı
Hani nerde menü1 mandalina
yarim muz
1 kase musli
3 ceviz
ogle
1 kase salata
sutlu kahve
1 wasa
ara
1 elma
aksam 17.00
5 6 parca tavuk
maydonoz
su 1.5 lt
spor 1 saat fitness
30 dk yuruyus
Ay kuzum tartiya ne kadar yansir bilmiyorum amaKızlar iyiakşamlar işler aşırı yoğun zaten işte girme şansım olmuyor akşam da girip yazmaya çalışıyorum pek sohbete vaktim olmuyor
Menümm
12de 1kase çorba +bezelye yemeği 3-4kaşık
19.30da 2kase ezogelin çorbası + lahana havuçlu salata
25dk yürüyüş + 1lt su
Hepfitim
Afiyet olsun canımKahvaltı 10.30
İki yumurta
Beş minik dilim peynir
Uç zeytin
Yarım kapya biber
Yarım mandalina
Çeyrek ayvA
Öğle 15.00
Yulaf ezmesi,muz ceviz karışımı bir kase
Akşam 19.00
Bir ( dikkat cekiyorum sayiyla da 1 iki değil tabak kinoa kısırı
Su 2lt
Spor yok evde kosmami saymazsak.
@Hepfitim
Afiyet olsun canımHerkese selam kızlar
Sabah tereyağlı ballı 1 dilim ekmek kk peynir 5 zeytin yeşillik
Öğlen ölçülü çerez
aksam sebzeli tavuk ayran salata
Su 1.5 litre
Spor yok çocuklar hasta tüm gün onlarla uğraştımHepfitim
13.00 dan önce bildirmelisin tatlımCuma günleri kaça kadar bildirim yapıyoruz kızlar. Yarın çok büyük bir hengamenin içinde olacam. İki çocukla iş yerime gidip iznimi imzalayacam. İnşallah o kıyametin içinde kilo bildirimini unutmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?