Sonrasi kötü oluyorBana şok diyet iyi geliyo aslında, yani nefsim için. Önümde liste olunca uyuyorum kilo da gidince motive oluyorum daha sıkı sarılıyorum. Yaparsam haftalık bi diyet denerim en azından 1 haftadır yediklerim temizlenir
Doğrudur cnım
Tamam tatlimDoğrudur cnım
Kızı kimle bıraktın eveKızı yatırdım evde bıraktım
Oğlanı kendimle götürdüm
Pazar bana çok yakın bi site ötem de
Erken dönecektim oğlan tutturdu oyuncak diye oyuncakçı ya gittim mecbur
Tamam canım ben zaten tarih tutmuyorumTamam tatlim
Başlangic tarihi 14 ekim baz aliyorum
Cunku o gun itibariyle düzenli bildirim baslamis bilgin olsun
Kızı kimle bıraktın eveahiret soruları downloading
Bizim de dışarı çıkıp oyuncaksız döndüğümüz olmuyor çok kötü alıştırıyoruz aslında başımıza bela olacaklar
12 yaşında kizim var ona biraktimKızı kimle bıraktın eveahiret soruları downloading
Bizim de dışarı çıkıp oyuncaksız döndüğümüz olmuyor çok kötü alıştırıyoruz aslında başımıza bela olacaklar
ooooh 12 yasinda kiz bakar ona yaw. ben de kiz 12 yasina gelince 1 tane daha dusunuyordum da sagligim musade etmiyor12 yaşında kizim var ona biraktim
sitede oturuyorum güvenliği var olumsuz bisey olsa komşuya gider beni arar
pazarım bi saat surmuyo bile
Oyuncak konusunda haklisin bcm isteyince kiyamiyorum
Evin heryeri oyuncak bide odası yok olsa hepsi odasına koyacam
Cok iyi
Ama gecen hafta bildirim girmedigimiz icin 2 ye bölünecek ortalaman
12 yaş kocaman canım ilgilenir kardeşiyle12 yaşında kizim var ona biraktim
sitede oturuyorum güvenliği var olumsuz bisey olsa komşuya gider beni arar
pazarım bi saat surmuyo bile
Oyuncak konusunda haklisin bcm isteyince kiyamiyorum
Evin heryeri oyuncak bide odası yok olsa hepsi odasına koyacam
Bi de oynasalar dimi yaa ala ala maymun iştahlı oluyorlar tatmin etmiyor minik şeyler bileSonrada nasıl evden çıkartırım diye düşünüyorum bazasının altında oyuncak, odasında oyuncak...
12 yaş kocaman canım ilgilenir kardeşiyle
Dün benim herif de bunlar büyüyünce üçüncü yapalım diyor doymadı çünkü çile çekmeye sürünmeye tam rahatladık diyecekken üçüncüyü yapacakmışız başkasından yapabülün dedim
Bi de oynasalar dimi yaa ala ala maymun iştahlı oluyorlar tatmin etmiyor minik şeyler bile
Çocuklar büyüdükten sonra yap bence küçükken zor oluyo ama büyüyünce güzel oluyor kalabalık aile❤12 yaş kocaman canım ilgilenir kardeşiyle
Dün benim herif de bunlar büyüyünce üçüncü yapalım diyor doymadı çünkü çile çekmeye sürünmeye tam rahatladık diyecekken üçüncüyü yapacakmışız başkasından yapabülün dedim
Bi tane de olsa on tanede olsa aynı dert o korku hepimizde varAllah isteye versin canım ama 3 çocuk hele ki etrafımızda o kadar kötülükler dönüyor ki büyütürkende zor , yetişkinliği zor.
Bugün annem hastaneye gitti sadece bir dr için, sonra gelmişken diğer dr ada çıkayım diye düşünmüş, işi uzadı bana da sağolsun saat 13:00 de haber verdi aramasam haberim olmayacak, kızım okulda yarım gün gidiyor aklım dondu birşey düşünemedim o anda izin alıp gitmeyi bile . kime emanet edebilirim diye düşündüm...
2 kiz 2 oglan miydi senin?Çocuklar büyüdükten sonra yap bence küçükken zor oluyo ama büyüyünce güzel oluyor kalabalık aile❤
Bi tane de olsa on tanede olsa aynı dert o korku hepimizde var
Ben kalabalık aileyi seviyorum tabi aklımda 4 çocuk yoktu ama rabbim nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?