Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar herkese
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler grubuna yazmıştım, sevgili Lusi davetin için teşekkür ederim.

1)Güncel kilo 75, hedefim 65 kilo inşallah bu yolda da başarılı olacağım.
2) 26 yaşındayım, boyum 1.74
3) neden kilo aldınız ?
4) 2 gün zumba 1 gün cardio pilates yapıyorum. Kasım 15 itibariyle ağırlık çalışmalarına başlayacağım.
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) 25 Ocak 2018 yılında KK'da ilk defa zayıflama grubuna katılmıştım, 106,5 kilo ile yaklaşık 2 senede geldiğim nokta 75
7) İzmir'de yaşıyorum.

hoşgeldin canım ben de kedi ankaradayım, 30 yaşındayım 2013 te 20 kilo kadar vermiştim karatay usulü sonra doğum yaptım aldım verdim sonra yine doğum yaptım yine aldım verdim inşalla biraz daha vereceuum
hangi takımdaydın canım evveliyatında ?
sahgull Hepfitim kızlar bi bakın hele

Hoşbuldum ilk başlangıç 13.takımdı, ama şuan pek aktif değilmiş. Gün içerisinde 5-6 tane mesaj ya var ya yok
Şu anda 62,9 gözüküyorsun hedefin kaç ve buraya başlarken kaç kilo ile başladıın? (Amma soru sordum )
İnşallah hedeflerimize ulaşırııız

hosgeldin canim cok guzel vermissin
keske bizim grupta vereydin onlari da
biz burada spor yapanlari severiz

genel olarak takımlar biraz ölü canım bu ara
76 falandım başladım 62 ye indim temmuzdan bu yana üç haftadır da izinliyim listeye döneceğim bakalım 58-55 bandını zorlayım iyice çıtır olayım ennnaaam kedi ne olmuş desinler
senin boyun avantaj tabi kardeşimin boyu da 176 65 kilo olmuş hala daha diyet yapıyor la bırak bi demi bi git artık

Hoşgeldinn. 2 yılda çok güzel zayıflamışsın 10 kilocuk kalmış inşallah hedefine ulaşırsın. 2 yılda diyetisyen desteği aldınız mı?

Afiyet olsun adana' da yiyeceklerini telafi eder mi
yok babooo yok karar değiştirdim adana da et yiyecem ot yiyecem hamur işidir tatlıdır şekerdir katiyetle yemeyeceum
şekersiz 21 gün e başladım ben de psikopat şişkosu gibi azimle s.çıp taşı deleceum

Gerçekçi yanım çok ağır basıyor. Kızımla çok yoruldum anacım uykusuz bir cocuk olunca , 3aylıkken spora başladığıma pişman oldum. Sıkmadan yapsın arkadaş

yok babooo yok karar değiştirdim adana da et yiyecem ot yiyecem hamur işidir tatlıdır şekerdir katiyetle yemeyeceum
şekersiz 21 gün e başladım ben de psikopat şişkosu gibi azimle s.çıp taşı deleceum

İnşallah dediğin gb olur , ben adanaya gidip kilo almadan dönene tanık olmadım Ot yiyeceksen izmir e gel anacım.

Gerçekçi yanım çok ağır basıyor. Kızımla çok yoruldum anacım uykusuz bir cocuk olunca , 3aylıkken spora başladığıma pişman oldum. Sıkmadan yapsın arkadaş
yapsın yapsın ben kırkı çıkınca diyet arayışına girdim hiç pişman değilim
ilk bebem 8 aylıkken katılmışım takıma 70 civarı ile şimdi iki numara 7 aylık 62 kiloyu gördüm eski kıyafetlerim oluyor bunun huzuru ayrı

İnşallah dediğin gb olur , ben adanaya gidip kilo almadan dönene tanık olmadım Ot yiyeceksen izmir e gel anacım.
hahahah yok kız adana et memleketi benim kv de z.yağlı yemek profesörüdür kendi zaten ip gibi tatlı matlı da yapmaz pek ohh mis ekmek yemezsem bu iş tamamdır nasipse dinimiz inşalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…