Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya Merkur gerilmesi falan diyorlar. Ben de günlerdir sinirliyim ve basım agriyor. Eşimle de birbirimizi yiyoruz söylemesi ayıp. Bence gerçek olmalı bu gerilme.

Burcun ne ?
Merkür gerilemesi şu dönem en çok akrepleri etkiliyor ama 1 ay sonra herşey süt liman olacak kasımın sonunda bi yeni ay var
Ha bu aralar yediklerinize içtiklerinize ekstra dikkat kızlar çünkü boğa burcunda dolunay olacak su bile yarayabilir
Ama dolunay sonrası kilo vermek için muhteşem her zaman olduğundan daha hızlı gidecek kilolar.

Dün ki menüm sahgull Hepfitim

Kahvaltı 08.00
Çeyrek simit 2 tereyağında yumurta
Ara 10.00
Sade kahve, 1 kuru incir
Öğle 12.00
Kıyma kavurma
Ara 15.00
Sade kahve, 1 kuru incir
Akşam 18.00
Kalan kıyma kavurma, yoğurt ve 1 dilim tt ekmek

Su 2.5-3 lt olmuştur.
Öğle arası yürüdüm dün gün boyu 6000 küsür adım olmuş

klasik diyet modu işte ekstra olarak wasa da yemedim ama wasa yenebiliyor olabilir emin olamadım yine de
sen neyine alışamadın canım ne zorluyor seni en çok?

Afiyet olsun cnım kahvaltın, sen paketli gıdaları yeme yinede şekersizde kullanılamıyordu hatta ben nescafe içtiğimde uyarmışlardı 21 gün hemencik geçer

klasik diyet modu işte ekstra olarak wasa da yemedim ama wasa yenebiliyor olabilir emin olamadım yine de
sen neyine alışamadın canım ne zorluyor seni en çok?

Ekmek günde 2 dilimle sınırlı olması ve şekerden uzak kalmak en azından arada 1 kare çikolata atıyodum ağzıma :)
Karbonhidrat bağımlılığı var bende ya yemezsem doymuyorum gibi hissediyorum
Bugün de öğlen nohut yiycem yarın tartı var şişirir mi ki?

P.be nohut yeme anacım şişirir senin de moralini bozar
İki kare bitter e izin varmış canım ya öyle okudum ben, bi araştır sen de istersen
Kilo aldıran karbonhidrat ve şeker zaten canım zorlanman diyette oluşundan kaynaklanıyor şekersiz 21 gün ün kabahati yok

O zaman bismillah diyorum.
Sabahki tartım 79.4 hedefim 67. Boyum 1.66 genelde 70 altına düşünce normal bir insana benziyorum.:)
3 yaşında bir kızım iki buçuk aylık bir oğlum var. Evde koşmak suretiyle bol bol spor yapıyorum ama fırsat buldukça leslie yapacağım. Ekmek hamurisi ve şekerden uzak durmaya ugrasacagim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.:)

Hoşgeldin cnm

Ay boğa burcuyum ve midemde timsah var sanki.

.
Sismaniye canım sana nazar mı değdi dün kendini kötü hissetmişsin hergün yapıyordun sporu değil mi
canim sabahtan oyleydim de yaptim yine aksam sukur. :)
beni cok sisirdi yeme persembe aman

Hoşgeldin tekrardan , çokta büytme canım kilolarını çocukların küçük, evde koşuşturmak seni yorar daha fazla yüklenip kendini hem fiziksel hem psikolojini bozma.

Hoşgeldin tekrardan , çokta büytme canım kilolarını çocukların küçük, evde koşuşturmak seni yorar daha fazla yüklenip kendini hem fiziksel hem psikolojini bozma.
Kız yapsın leslie sini sen ne karışıyon zalımın gızı
Uyma sen bu zalım gadın a D Dildev cim hem leslie ni yap hem diyetini yap yap bebelerinle uğraş ne yapsak kar bize benim de boyum 165 60 dan fazlası olmuyor bize gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…