- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Ya Merkur gerilmesi falan diyorlar. Ben de günlerdir sinirliyim ve basım agriyor. Eşimle de birbirimizi yiyoruz söylemesi ayıp. Bence gerçek olmalı bu gerilme.
cogzel kahvaltiDe haydi herkese minnoş perşembeler
Bu da kedi maması
Şekersiz 21 gün 2. Günüm yeeaarabbüllamein herkeseSismaniye azmi nasip eyle
Eki Görüntüle 2551956
De haydi herkese minnoş perşembeler
Bu da kedi maması
Şekersiz 21 gün 2. Günüm yeeaarabbüllamein herkeseSismaniye azmi nasip eyle
Eki Görüntüle 2551956
çayı kahveyi şekersiz içmeyen zalım bacıcogzel kahvalti
taam glukozsuz 21 iyi de fruktoz a da cok guvenmeyin
cogzel kahvalti
taam glukozsuz 21 iyi de fruktoz a da cok guvenmeyin
klasik diyet modu işte ekstra olarak wasa da yemedim ama wasa yenebiliyor olabilir emin olamadım yine deİlk günün nasıl geçti peki?
Bugün benim 7. günüm hala alışamadım
klasik diyet modu işte ekstra olarak wasa da yemedim ama wasa yenebiliyor olabilir emin olamadım yine de
sen neyine alışamadın canım ne zorluyor seni en çok?
klasik diyet modu işte ekstra olarak wasa da yemedim ama wasa yenebiliyor olabilir emin olamadım yine de
sen neyine alışamadın canım ne zorluyor seni en çok?
P.be nohut yeme anacım şişirir senin de moralini bozarEkmek günde 2 dilimle sınırlı olması ve şekerden uzak kalmak en azından arada 1 kare çikolata atıyodum ağzıma :)
Karbonhidrat bağımlılığı var bende ya yemezsem doymuyorum gibi hissediyorum
Bugün de öğlen nohut yiycem yarın tartı var şişirir mi ki?
O zaman bismillah diyorum.Ayhh kurabiye yaaa
Utaniyorum yazarken
Evdeki tartinla 5kg su tartsana bi
Cok iyi canim
Afiyet olsun
Mooogtesemmm
Masallah vallahi masallah
Anladim bacim anladim
"RAMAZAN NE DIYO BU?"
Bacim yan komsu falan mi
Seni nerden taniyollar
Aman amannnn offf bi gitmedi su hastaliklar
Git bacim durdugun hata yav
Gecmis olsun
Ben gibisin ya
Evde pinekleyip duruyorum bu yuzden
Afiyet olsun canim
Guzel afiyet olsun canım
Valla helal olsun
Ben gibi kurabiye gommemissin Masallah
Sana bisey diyim mi
Ilk kez muntazam bir menun olmus
Devami gelsin lütfen
Afiyet olsun canım
Animsadim canim
Hosgeldin basla ve birakma artik
Cok şükür oglusunu almışsın kucagina ❤❤
Afiyet olsun canım
Nedense zayiflama ürünleri kötü birseyin teaseri gibi geliyor
Soguk buluyorum
Nedendir bilinmez
Dikkat et sen kendine
İdolümsün ❤❤
MAAŞALLAH
Hoşgeldin cnmO zaman bismillah diyorum.
Sabahki tartım 79.4 hedefim 67. Boyum 1.66 genelde 70 altına düşünce normal bir insana benziyorum.:)
3 yaşında bir kızım iki buçuk aylık bir oğlum var. Evde koşmak suretiyle bol bol spor yapıyorum ama fırsat buldukça leslie yapacağım. Ekmek hamurisi ve şekerden uzak durmaya ugrasacagim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.:)
Ay boğa burcuyum ve midemde timsah var sanki.Burcun ne ?
Merkür gerilemesi şu dönem en çok akrepleri etkiliyor ama 1 ay sonra herşey süt liman olacak kasımın sonunda bi yeni ay var
Ha bu aralar yediklerinize içtiklerinize ekstra dikkat kızlar çünkü boğa burcunda dolunay olacak su bile yarayabilir
Ama dolunay sonrası kilo vermek için muhteşem her zaman olduğundan daha hızlı gidecek kilolar.
canim sabahtan oyleydim de yaptim yine aksam sukur. :)Sismaniye canım sana nazar mı değdi dün kendini kötü hissetmişsin hergün yapıyordun sporu değil mi
beni cok sisirdi yeme persembe amanEkmek günde 2 dilimle sınırlı olması ve şekerden uzak kalmak en azından arada 1 kare çikolata atıyodum ağzıma :)
Karbonhidrat bağımlılığı var bende ya yemezsem doymuyorum gibi hissediyorum
Bugün de öğlen nohut yiycem yarın tartı var şişirir mi ki?
O zaman bismillah diyorum.
Sabahki tartım 79.4 hedefim 67. Boyum 1.66 genelde 70 altına düşünce normal bir insana benziyorum.:)
3 yaşında bir kızım iki buçuk aylık bir oğlum var. Evde koşmak suretiyle bol bol spor yapıyorum ama fırsat buldukça leslie yapacağım. Ekmek hamurisi ve şekerden uzak durmaya ugrasacagim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.:)
Ay boğa burcuyum ve midemde timsah var sanki.
Ay boğa burcuyum ve midemde timsah var sanki.
zigaram yok ickim yok hamurisim yok 1 kasik sekerim var onu da cok gormeyinçayı kahveyi şekersiz içmeyen zalım bacı
Kız yapsın leslie sini sen ne karışıyon zalımın gızıHoşgeldin tekrardan , çokta büytme canım kilolarını çocukların küçük, evde koşuşturmak seni yorar daha fazla yüklenip kendini hem fiziksel hem psikolojini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?