• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aceba sorabilir miyim büyükleri okula gönderip küçüklerle evdekykene temizlik nasıl oluyor ikisinin uykusunu aynı ana denk getirsen bi buçuk iki saat maksimum ne yapılabilir? Uyanıkken yapıyorrsan bize de ver sırrını nasıl oluyor o işler ?
Sabah 7 gibi uyanıyorum akşam 9 anca oturuyom
zaten öldüm is bitse de kurtulsam
Çocuklarla gerçekten çok zor bir tarafı topluyom arka mi dönüyom diğer taraf dağılmış
Bide Benim ev büyük hic is bitmiyo

Sabah 7 gibi uyanıyorum akşam 9 anca oturuyom
zaten öldüm is bitse de kurtulsam
Çocuklarla gerçekten çok zor bir tarafı topluyom arka mi dönüyom diğer taraf dağılmış
Bide Benim ev büyük hic is bitmiyo
Bitmiyor ki demi hahaha senin minik duruyor mu kendi benimki illa kucakta olacak ya da yanında oturacan mutfağa gitsem iki dakika hemen zır zır ağlıyor az oynasa kendi iki iş görürdüm

Bitmiyor ki demi hahaha senin minik duruyor mu kendi benimki illa kucakta olacak ya da yanında oturacan mutfağa gitsem iki dakika hemen zır zır ağlıyor az oynasa kendi iki iş görürdüm
Benim evim oyun parkı gibi salıncak oyuncak bisiklet traktör ne arasan var
Biraz salıncağa koyuyorum biraz oto koltuğu biraz mama sandalyesi zaten uyku hic yok toplam 1 saat uyuyor günde oda sütun üstünde çok kötü üşütmüş bugun de göz doktoruna götürdüm arada sanki gözü kayıyor doktor bisey yok dedi ama içine sinmedi başka bi doktora daha goturecem

Günaydın kızlar

Ben sabitim şükür sevindim çünkü bu hafta hep dışarda yedim öğlenleri

Bugünden itibaren şekersiz21 e başlıyorum

Kahvaltımı da yaptım:

2 tereyağında yumurta, 1 dilim ekmek ve acı köz kapya biber (Ateşlensin metabolizma :KK53: )

Bazı şekersiz21 lerde ekmek hiç yenmiyor ama benim takip ettiğim programda akşam ve sabah 1 dilime izin veriyor

Bi de sade kahve içerim 10 gibi, regl de yarın bitiyor yeşil çayı da yükliim ödem var hissediyorum bi gitsin..

Benim evim oyun parkı gibi salıncak oyuncak bisiklet traktör ne arasan var
Biraz salıncağa koyuyorum biraz oto koltuğu biraz mama sandalyesi zaten uyku hic yok toplam 1 saat uyuyor günde oda sütun üstünde çok kötü üşütmüş bugun de göz doktoruna götürdüm arada sanki gözü kayıyor doktor bisey yok dedi ama içine sinmedi başka bi doktora daha goturecem
Bizde de oyuncaktan geçilmiyor bi de dert var yav bazen fırlatasım geliyor hepsini balkondan :deli:

9 gun sonra beginner bitiyor. sonra normaline basliycam beginner buysa o nasildir kimbilir :KK53:
Ben de leslie yapem bari karbona yüklendim yine kalınlaştı belim ya hiç istemediğim tipe büründüm o_O
Ömür boyu diyet mi yapacam ben ya edeplice yemeyi davranış haline getirmem lazım

Back