- Emoji Skoru
- 38.106
- Puanlar
- 798
Git herüfe alevlen la boşa gitmesinben bu jillian sonrasi bi alevleniyom yaa. ceneme vuruyor. kendimi 50 kilo falan hissediyom heralde
bu aynadaki ben miyim![]()
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git herüfe alevlen la boşa gitmesinben bu jillian sonrasi bi alevleniyom yaa. ceneme vuruyor. kendimi 50 kilo falan hissediyom heralde
Tokken 66 çıktım açken 65 yakındıryaw sen biraz daha ye acelesi yok kedibalim
soyle 65 olunca falan free takilmaya baslarsin buralarda![]()
Hee anam sen de Tr izninin kefaretini iki aydır bi bitiremedinkizzz sen bu deli kediye bakmaa daha bu ay 2 kilo vermissin.
sakin koyvereyim deme.
asil kedi bi izne cikti 2 ayini hic etti bak![]()
Sabirrr sabirrrben bu jillian sonrasi bi alevleniyom yaa. ceneme vuruyor. kendimi 50 kilo falan hissediyom heralde
neyyy kolum kalkmiyo gebermisim benGit herüfe alevlen la boşa gitmesin![]()
![]()
Kaç gün kaldı bacım şimdi ekmeğini yersin inşallah ölçülerdeki farkı görürsün deneyyy kolum kalkmiyo gebermisim ben
bu son video acayip cikti riza baba![]()
Aslında beden ölçüsü de alsak motive eder eksildikceKaç gün kaldı bacım şimdi ekmeğini yersşn inşallah ölçülerdeki farkı görürsün de
Mezurayı bulamadım dışarı çıkınca da mezura almak aklıma gelmiyor ölçülecek kaldımAslında beden ölçüsü de alsak motive eder eksildikce
Sabah 7 gibi uyanıyorum akşam 9 anca oturuyomAceba sorabilir miyim büyükleri okula gönderip küçüklerle evdekykene temizlik nasıl oluyor ikisinin uykusunu aynı ana denk getirsen bi buçuk iki saat maksimum ne yapılabilir? Uyanıkken yapıyorrsan bize de ver sırrını nasıl oluyor o işler ?
Ben her zaman ölçüyorum gerçekten moralin yükseliyor inceldikçeAslında beden ölçüsü de alsak motive eder eksildikce
Bitmiyor ki demi hahaha senin minik duruyor mu kendi benimki illa kucakta olacak ya da yanında oturacan mutfağa gitsem iki dakika hemen zır zır ağlıyor az oynasa kendi iki iş görürdümSabah 7 gibi uyanıyorum akşam 9 anca oturuyom
zaten öldüm is bitse de kurtulsam
Çocuklarla gerçekten çok zor bir tarafı topluyom arka mi dönüyom diğer taraf dağılmış
Bide Benim ev büyük hic is bitmiyo
9 gun sonra beginner bitiyor. sonra normaline basliycam beginner buysa o nasildir kimbilirKaç gün kaldı bacım şimdi ekmeğini yersşn inşallah ölçülerdeki farkı görürsün de
Benim evim oyun parkı gibi salıncak oyuncak bisiklet traktör ne arasan varBitmiyor ki demi hahaha senin minik duruyor mu kendi benimki illa kucakta olacak ya da yanında oturacan mutfağa gitsem iki dakika hemen zır zır ağlıyor az oynasa kendi iki iş görürdüm
Bizde de oyuncaktan geçilmiyor bi de dert var yav bazen fırlatasım geliyor hepsini balkondanBenim evim oyun parkı gibi salıncak oyuncak bisiklet traktör ne arasan var
Biraz salıncağa koyuyorum biraz oto koltuğu biraz mama sandalyesi zaten uyku hic yok toplam 1 saat uyuyor günde oda sütun üstünde çok kötü üşütmüş bugun de göz doktoruna götürdüm arada sanki gözü kayıyor doktor bisey yok dedi ama içine sinmedi başka bi doktora daha goturecem
Ben de leslie yapem bari karbona yüklendim yine kalınlaştı belim ya hiç istemediğim tipe büründüm9 gun sonra beginner bitiyor. sonra normaline basliycam beginner buysa o nasildir kimbilir![]()