• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahur
1 dlm tb ekmegi 1kk kasar
2 haslanmis yumurta
portakal suyu

iftar
4 kofte
biraz saksuka
yogurt

sutlu kahve
2 kuru erik

spor henuz yapmadim. jillian yapicam
su 1 lt ancak 1.5 yapmaya calisicam

sahgull sahgull yarin oruc tutarsam tr saatiyle 7de bildirim yapsam olur mu? bugun iftardan once tartilmayi unuttum
7 cok gec dersen sahurdan once tartilicam.
Allah kabul etsin cnm
Bende bu ev temizliğini halledersem oruç tutmaya başlayacam

Sabah 1 yumurtadan menemen yarım kase yoğurt 1 dlm ekmek
Öğlen yarım mandalina
Ara kahve 3 hurma 1 .5 ceviz
Akşam yeşil fasulye 1 dlm ekmek biraz turp ve şeker pancarı 1 brdk ayran
1 brdk bitki xati ve 1 kuru kayısı
Su 2 litre sahgull sahgull

Cnm 8 son
Ben listeyi hazırlarım herkesi eklerim sen kendini ekler paylaşırsın olur mu
Benim en yorgun saatlerim
Ama bakabilirimde belli olmaz haberleşiriz
tamam ben noolur nolmaz sahurdan once de tartilicam. olmazsa kendimi ekler paylasirim dedigin gibi.

ya hem kaza oluyor hem de if gibi oluyor :KK70: ben cok abur cubur isteyen bi insanim bana nefs terbiyesi lazim :KK53:
doğru cnm
peygamberimiz buyurduğu gibi oruç tut sıhhat bul ne kadar doğru
Az yediğimde başta açlık hissediyorum ama sonra çok rahatım
Çok yediğimde o an mutlu oluyorum sonra rahatsız oluyorum

Yok cnm haftaya son
11 kasımda kendi yerlerimize gidicekmişiz bakalım

Afiyet olsunn

Benimde yaklaşıyor malum gün
Aynı durumdayım
Geçmiş olsun cnn

Afiyet olsun cnm

Allah kabul etsin cnm
Harikasın çok istikrarlı oldun jillianda

Geçmiş olsun ufaklığa
Afiyet olsun

Kız ne sabiti
Azalt su ekmekleri
Hedef azda olsa kilo vermek

Afiyet olsun

Sebep çıktı ortaya işte

Çok özledim spor yapmayı

Afiyet olsun cnn

Cnm 8 son
Ben listeyi hazırlarım herkesi eklerim sen kendini ekler paylaşırsın olur mu
Benim en yorgun saatlerim
Ama bakabilirimde belli olmaz haberleşiriz
Eve yakın ama en hayırlı olan yere verirler inşalla dinimiz amin :KK53:

ya hem kaza oluyor hem de if gibi oluyor :KK70: ben cok abur cubur isteyen bi insanim bana nefs terbiyesi lazim :KK53:
Allah kabul etsin bacım ortada buluşuuuk gibi ehuhehh :KK53:
Jillian da 21 gün olmuş vayyy baboo buradan şenlikli bir nazar topu gönderttüm :halay::deli:

Nerelerdesin çocuklar nasil
Ne zaman dönüyon
Tokken hemen izinden dönesim geliyor öyle pişman oluyorum açken ise ben ben değilim ne g.t göbek geliyor aklıma ne başka bişi tıkınırken öyle mesudum öyle mesudum :KK53:

Tokken hemen izinden dönesim geliyor öyle pişman oluyorum açken ise ben ben değilim ne g.t göbek geliyor aklıma ne başka bişi tıkınırken öyle mesudum öyle mesudum :KK53:
Tıpkı ben :KK70:
Tartiya da cikmadim
Insan gibi de yemiyom
Hayirlara gelsin regl de gecikti oyhhh :(

Yarın değil bu gidişle manasında yav free takılmıyon mu sen yemesi izinde gibi davranamazsın sen yarım kaptan olarak örnek menülerinle dövmen lazım takımı :KK53:
Dogru didin
Hakkat ya bi toplanayim ben
manyadim hedefe az kalmisken :(

Allah kabul etsin cnm
Bende bu ev temizliğini halledersem oruç tutmaya başlayacam
Aceba sorabilir miyim büyükleri okula gönderip küçüklerle evdekykene temizlik nasıl oluyor ikisinin uykusunu aynı ana denk getirsen bi buçuk iki saat maksimum ne yapılabilir? Uyanıkken yapıyorrsan bize de ver sırrını nasıl oluyor o işler ?

Geçmiş olsun canım Çok şükür ki kırık yokmuş. Afiyet olsun az besleniyorsun sanki, kahvaltı ve ara öğünün hiç yok.

Sağolasın canım aynen çok şükür. Evet if yapıyorum 2öğün besleniyorum ama işyerinde yemekler pek iç açıcı değil oyüzden az yiyorum.

Benim komşum denedi bi ayda 4 yada 5 kilo civarı verdi ama geri aldı ben sağlıklı bulmuyorum

Bende hiç bilmiyorum canım deneme olayı varmış 3gün hem hergün ölçüm yapıyolarmış bakalım artık.

İf nefsi terbiye ediyor emin ol bnde abur cubura bayılırım hele ki pastaya ölürüm 😂 1ayı geçti başlamam 4 doğum günü geçirdm ve 1 dilim bile yemedim pastadan. haftaiçi çok rahatım ya ama haftasonu beni mahvediyor işte 😤

Hahahjaa beni tarif etmişsin sanki 😁
Gözü dönüyor bazen insanın o anda hiçbirşey olmuyor gözündr walla tecrübeyle sabit 😂

Allah kabul etsin bacım ortada buluşuuuk gibi ehuhehh :KK53:
Jillian da 21 gün olmuş vayyy baboo buradan şenlikli bir nazar topu gönderttüm :halay::deli:
aboreyy bugun 3. videoyu yaptim alev basti yuzume kardio agirlikli bayagi. bunu kesinlikle geceleri yapamam sabah yapmam lazim. alt komsu kapiya dayanir :bicak:

Back