Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim yilin 8 ayi falan oyleGünaydın hanımlar eksiniz bol olsun
karanlık kasvetli yağmurlu bir Ankara zabahına uyandık insanın yiyesi içesi gelmiyor iştahı kapanıyor
B12 ve D vitamini düşük çıkmış doktor iğne yazmış
Ben de leslie yapem bari karbona yüklendim yine kalınlaştı belim ya hiç istemediğim tipe büründüm
Ömür boyu diyet mi yapacam ben ya edeplice yemeyi davranış haline getirmem lazım
Ne o kız cümle sonuna iki nokta koymuşun laf sokar gibiOnu yapabilsek zaten sorun kalmayacak..
Bizde de oyuncaktan geçilmiyor bi de dert var yav bazen fırlatasım geliyor hepsini balkondan
yok canım denk gelmiş ben laf sokamam , hiç sevmem laf sokulmasını da direkt lafımı söylerim ben sonra kırıcı mı oldum diye düşünüyorumNe o kız cümle sonuna iki nokta koymuşun laf sokar gibi
Desene sahgulun askerleriyik ömür boyu takımda zinftinecuuk
Allah cümlemize sabır insan eylesin o zaman işe başlamaya korktum şuanBu daha iyi günlerin işe başladığında tekrar görüşelim canım Haftasonu ev halkına mı ayırayım, temizlik mi ütü mü diye düşünürken zaman geçiyor. Kaç aydır mutfak dolaplarım silinecek, geçen hafta perşembe günü camı, 4 adet sandalye ve 2 tane rafı boşalttım dolaplar daha duruyor buzdolabı fırın Temizliğe birini ayarlasam sürekli gelmesi lazım maddi olarak zorluyor.
aynen öyle sabah zor kalktım yataktan çok zor kapalı havalarda işe gitmek dışarı çıkmak evde olsam şimdi çeksem battaniyeyi pijamaları açsam bi filmGünaydın hanımlar eksiniz bol olsun
karanlık kasvetli yağmurlu bir Ankara zabahına uyandık insanın yiyesi içesi gelmiyor iştahı kapanıyor
aynen öyle sabah zor kalktım yataktan çok zor kapalı havalarda işe gitmek dışarı çıkmak evde olsam şimdi çeksem battaniyeyi pijamaları açsam bi film
Ne diyordu o çiğ mantar için hatırlayamadımEki Görüntüle 2550221
66 lari gormusken bu haftasonu cozutmayacagim.
cig mantar bi zamanlar grup arkadasimiz vardi B BenanAsiye ondan yadigar
Seninde cok düşük çıkmışD vitamini 6 çıkmış alt sınır 20 b12 de yerlerde hap da yazdı iğnede kilom u da yazacağım birazdan
Günaydın kızlar.. Ben 68,300 çıktım +300 gram çıktım sahgull hem regliyim hemde dikkat edemedim geçen hafta.
67.6
66.8
0.8
%1.18
geçen hafta: 66.5
bu hafta: 66.6
100 gr almışım normal haftasonu cozutunca toplanmıyor işte
Geçen haftaki kilo 69.3
Bu hafta 68. 5
Giden 800
Yüzde 1.15