illa ki terbiye eder de. ben if i de bozarim allahin kanunu degil yaSağolasın canım aynen çok şükür. Evet if yapıyorum 2öğün besleniyorum ama işyerinde yemekler pek iç açıcı değil oyüzden az yiyorum.
Bende hiç bilmiyorum canım deneme olayı varmış 3gün hem hergün ölçüm yapıyolarmış bakalım artık.
İf nefsi terbiye ediyor emin ol bnde abur cubura bayılırım hele ki pastaya ölürüm1ayı geçti başlamam 4 doğum günü geçirdm ve 1 dilim bile yemedim pastadan. haftaiçi çok rahatım ya ama haftasonu beni mahvediyor işte
Hahahjaa beni tarif etmişsin sanki
Gözü dönüyor bazen insanın o anda hiçbirşey olmuyor gözündr walla tecrübeyle sabit
O iş nasıl olacak sonraki hafta cuma kaç kilo olursam listeye girebülürüm?
Bilirim hepimiz aynı yolun yolcusuyukSağolasın canım aynen çok şükür. Evet if yapıyorum 2öğün besleniyorum ama işyerinde yemekler pek iç açıcı değil oyüzden az yiyorum.
Bende hiç bilmiyorum canım deneme olayı varmış 3gün hem hergün ölçüm yapıyolarmış bakalım artık.
İf nefsi terbiye ediyor emin ol bnde abur cubura bayılırım hele ki pastaya ölürüm1ayı geçti başlamam 4 doğum günü geçirdm ve 1 dilim bile yemedim pastadan. haftaiçi çok rahatım ya ama haftasonu beni mahvediyor işte
Hahahjaa beni tarif etmişsin sanki
Gözü dönüyor bazen insanın o anda hiçbirşey olmuyor gözündr walla tecrübeyle sabit
Pisiiiii saracak kimse yok mu bacim baskaNerde az kalmış kız bir yılda anca verirsin sen 10 kiloyu
Bebem ya ayrildigin kilo ile ya da eksi ile girersinO iş nasıl olacak sonraki hafta cuma kaç kilo olursam listeye girebülürüm?
62.1 ile ayrıldıydım izne
Başka bişi sanırlar da belkim duymazdan gelirler ehuheheaboreyy bugun 3. videoyu yaptim alev basti yuzume kardio agirlikli bayagi. bunu kesinlikle geceleri yapamam sabah yapmam lazim. alt komsu kapiya dayanir
en yuksek 62.1 ile girebiliyon unuttun mu izin islerini. izin benden sorulurO iş nasıl olacak sonraki hafta cuma kaç kilo olursam listeye girebülürüm?
62.1 ile ayrıldıydım izne
Kız iki senede indin şu kiloya şuan zor kilolardasın 100 küsürler kolaydı hoop hoop indin üç ayda iki kilo vermişin bak bi haftada alırsın o iki kiloyu da atarsın üç ayını çöpePisiiiii saracak kimse yok mu bacim baska
Moralman cokerttin gece gece yaaaa
Cık cık cıkkk
Ağlarım bakKız iki senede indin şu kiloya şuan zor kilolardasın 100 küsürler kolaydı hoop hoop indin üç ayda iki kilo vermişin bak bi haftada alırsın o iki kiloyu da atarsın üç ayını çöpe
Zalımlıkta üstüme tanımam az sen de moralini boz benüm
Kız nasıl tutturuyum tam alla alla kilo alamıyom mu şimdi tuh tühh napacuuken yuksek 62.1 ile girebiliyon unuttun mu izin islerini. izin benden sorulur
6 ayi gecikse en az %5 artiyla girebiliyon bi de.
Noldu giremiyon mu yoksa listeyeKız nasıl tutturuyum tam alla alla kilo alamıyom mu şimdi tuh tühh napacuuk
tam sart degil be ister 61 le gel (tabii gelebilirsenKız nasıl tutturuyum tam alla alla kilo alamıyom mu şimdi tuh tühh napacuuk
Bacim ben seni tutuyom her zaman biliyon demitam sart degil be ister 61 le gel (tabii gelebilirsen)
Bi hafta var daha listeye girme ihtimalimin yeme ihtimalimle ters orantılı bir sistemi var du bakalım yarın ki psikolojime göre şekil alacağımNoldu giremiyon mu yoksa listeye
Pek mümkün görünmüyor fena gaza gelip motive olmam lazım yoksa yiyorum yani acımasızca motive olacağım da yoktam sart degil be ister 61 le gel (tabii gelebilirsen)
Benim de oyle bi sistemim vardi daBi hafta var daha listeye girme ihtimalimin yeme ihtimalimle ters orantılı bir sistemi var du bakalım yarın ki psikolojime göre şekil alacağım
kizzz sen bu deli kediye bakmaa daha bu ay 2 kilo vermissin.Ağlarım bak
yaw sen biraz daha ye acelesi yok kedibalimPek mümkün görünmüyor fena gaza gelip motive olmam lazım yoksa yiyorum yani acımasızca motive olacağım da yok
Dogru dedin vallakizzz sen bu deli kediye bakmaa daha bu ay 2 kilo vermissin.
sakin koyvereyim deme.
asil kedi bi izne cikti 2 ayini hic etti bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?