- Emoji Skoru
- 2.306
- Puanlar
- 133
Allah kabul etsin cnmsahur
1 dlm tb ekmegi 1kk kasar
2 haslanmis yumurta
portakal suyu
iftar
4 kofte
biraz saksuka
yogurt
sutlu kahve
2 kuru erik
spor henuz yapmadim. jillian yapicam
su 1 lt ancak 1.5 yapmaya calisicam
sahgull yarin oruc tutarsam tr saatiyle 7de bildirim yapsam olur mu? bugun iftardan once tartilmayi unuttum
7 cok gec dersen sahurdan once tartilicam.
tamam ben noolur nolmaz sahurdan once de tartilicam. olmazsa kendimi ekler paylasirim dedigin gibi.Cnm 8 son
Ben listeyi hazırlarım herkesi eklerim sen kendini ekler paylaşırsın olur mu
Benim en yorgun saatlerim
Ama bakabilirimde belli olmaz haberleşiriz
ya hem kaza oluyor hem de if gibi oluyorAllah kabul etsin cnm
Bende bu ev temizliğini halledersem oruç tutmaya başlayacam
doğru cnmya hem kaza oluyor hem de if gibi oluyorben cok abur cubur isteyen bi insanim bana nefs terbiyesi lazim
Eve yakın ama en hayırlı olan yere verirler inşalla dinimiz aminYok cnm haftaya son
11 kasımda kendi yerlerimize gidicekmişiz bakalım
Afiyet olsunn
Benimde yaklaşıyor malum gün
Aynı durumdayım
Geçmiş olsun cnn
Afiyet olsun cnm
Allah kabul etsin cnm
Harikasın çok istikrarlı oldun jillianda
Geçmiş olsun ufaklığa
Afiyet olsun
Kız ne sabiti
Azalt su ekmekleri
Hedef azda olsa kilo vermek
Afiyet olsun
Sebep çıktı ortaya işte
Çok özledim spor yapmayı
Afiyet olsun cnn
Cnm 8 son
Ben listeyi hazırlarım herkesi eklerim sen kendini ekler paylaşırsın olur mu
Benim en yorgun saatlerim
Ama bakabilirimde belli olmaz haberleşiriz
Allah kabul etsin bacım ortada buluşuuuk gibi ehuhehhya hem kaza oluyor hem de if gibi oluyorben cok abur cubur isteyen bi insanim bana nefs terbiyesi lazim
Nerelerdesin çocuklar nasilAllah kabul etsin bacım ortada buluşuuuk gibi ehuhehh
Jillian da 21 gün olmuş vayyy baboo buradan şenlikli bir nazar topu gönderttüm
Tokken hemen izinden dönesim geliyor öyle pişman oluyorum açken ise ben ben değilim ne g.t göbek geliyor aklıma ne başka bişi tıkınırken öyle mesudum öyle mesudumNerelerdesin çocuklar nasil
Ne zaman dönüyon
Tıpkı benTokken hemen izinden dönesim geliyor öyle pişman oluyorum açken ise ben ben değilim ne g.t göbek geliyor aklıma ne başka bişi tıkınırken öyle mesudum öyle mesudum
Sen 90 ı görürsün ahaaa yazıyorumTıpkı ben
Tartiya da cikmadim
Insan gibi de yemiyom
Hayirlara gelsin regl de gecikti oyhhh
Tövbe de kizSen 90 ı görürsün ahaaa yazıyorum
Yarın değil bu gidişle manasında yav free takılmıyon mu sen yemesi izinde gibi davranamazsın sen yarım kaptan olarak örnek menülerinle dövmen lazım takımıTövbe de kiz
Dogru didinYarın değil bu gidişle manasında yav free takılmıyon mu sen yemesi izinde gibi davranamazsın sen yarım kaptan olarak örnek menülerinle dövmen lazım takımı
Aceba sorabilir miyim büyükleri okula gönderip küçüklerle evdekykene temizlik nasıl oluyor ikisinin uykusunu aynı ana denk getirsen bi buçuk iki saat maksimum ne yapılabilir? Uyanıkken yapıyorrsan bize de ver sırrını nasıl oluyor o işler ?Allah kabul etsin cnm
Bende bu ev temizliğini halledersem oruç tutmaya başlayacam
Nerde az kalmış kız bir yılda anca verirsin sen 10 kiloyuDogru didin
Hakkat ya bi toplanayim ben
manyadim hedefe az kalmisken
Geçmiş olsun canım Çok şükür ki kırık yokmuş. Afiyet olsun az besleniyorsun sanki, kahvaltı ve ara öğünün hiç yok.
Benim komşum denedi bi ayda 4 yada 5 kilo civarı verdi ama geri aldı ben sağlıklı bulmuyorum
ya hem kaza oluyor hem de if gibi oluyorben cok abur cubur isteyen bi insanim bana nefs terbiyesi lazim
Tokken hemen izinden dönesim geliyor öyle pişman oluyorum açken ise ben ben değilim ne g.t göbek geliyor aklıma ne başka bişi tıkınırken öyle mesudum öyle mesudum
aboreyy bugun 3. videoyu yaptim alev basti yuzume kardio agirlikli bayagi. bunu kesinlikle geceleri yapamam sabah yapmam lazim. alt komsu kapiya dayanirAllah kabul etsin bacım ortada buluşuuuk gibi ehuhehh
Jillian da 21 gün olmuş vayyy baboo buradan şenlikli bir nazar topu gönderttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?