• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümmm

Kahvaltı 10:30
9542EFEC-D0E1-4F46-B26E-BB0CCAD711D2.jpeg

Akşam 17:30
Haşlama
(2 tavuk baget iki dlm patates aldım tabağıma)
Salata

2 lit su

Çoook şükür sunumumu alnımın akıyla yaptım kurtuldum..

Buradaki aktivitelerime kaldığım yerden devam edebilirim artık :KK70:

Dün ki menüm sahgull sahgull

Kahvaltı 09.00
1 tam tahıllı simit

Öğle 12.00
10-15 adet yaprak sarma

Akşam 18.00
2 tereyağında yumurta

su 3lt, ayrıca bu haftaki ilk hareketim 7000 adım attım Lusi Lusi

Kızlar hareket hareket hareket başka yolu yok bunun sistemi hızlandırmanın tek yolu..

Dün sunuma hazırlanıyım derken bayaa yürüdüm alışveriş kuaför falan bi de heyecanlandım mı ne barsaklarım çok hareketliydi :KK70:
Canım menü yine karbon ağırlıklı
sahgull sahgull Kaptan da muhtemelen aynı yorumu yapacaktır
Bugünkü gördüğün eksi yenı başlayan birine göre oldukça az
Bunun sebebi de karbon olabilir

Dün yoğurt çorbası diyetinee güzel bi giriş yaptım derken akşamleyin halsizlik oluşunca bıraktım ve akşamı ton balıklı salatayla kapattım.

Bugün ise
Sabah
2 has yum
Peynir
Süt

Öğlen
Palamut
Limonlu maden suyu

Akşam
Tavuk kök kanat 5 tane
2 kaşık yoğurt
Bir de pişirdiğim pilavın ve çorbanın tadına baktım ımmm bi de çileğin
Tam pro gibi yine olmadı regl de geldi zalım regl. Şişirmez beni inşalllah aksi gibi canım da abur cubur çekiyor fıstık aldım kaç gündür deli çekiyor canım yarın yiyeceuum artık

Dün yoğurt çorbası diyetinee güzel bi giriş yaptım derken akşamleyin halsizlik oluşunca bıraktım ve akşamı ton balıklı salatayla kapattım.

Bugün ise
Sabah
2 has yum
Peynir
Süt

Öğlen
Palamut
Limonlu maden suyu

Akşam
Tavuk kök kanat 5 tane
2 kaşık yoğurt
Bir de pişirdiğim pilavın ve çorbanın tadına baktım ımmm bi de çileğin
Tam pro gibi yine olmadı regl de geldi zalım regl. Şişirmez beni inşalllah aksi gibi canım da abur cubur çekiyor fıstık aldım kaç gündür deli çekiyor canım yarın yiyeceuum artık
Afiyet olsun canım

Ben yarın çok erken kalkıp hastaneye gideceğim tartı için bekleyemeyeceğim ödemli olurum ya 😢 hastaneden geldiğim de tartılsam daha mantıklı aslın da 12 ye kalmaz gelirim aç susuz kalırım ama olsun zaten sabittim takım etkilenmesin

Ben yarın çok erken kalkıp hastaneye gideceğim tartı için bekleyemeyeceğim ödemli olurum ya 😢 hastaneden geldiğim de tartılsam daha mantıklı aslın da 12 ye kalmaz gelirim aç susuz kalırım ama olsun zaten sabittim takım etkilenmesin
Gelince tartil canım

Back