- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Bende hep parkede tartılıyorumParke mi o bi de banyo karosunda tartılsana parke de farklı çıkıyor sonuç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hep parkede tartılıyorumParke mi o bi de banyo karosunda tartılsana parke de farklı çıkıyor sonuç![]()
evet tellere ulaşamıyoruz.inşallah öncü değildir.
Çok geçmiş olsun canım zarar ziyan yoktur inşallah nasılsın?
Uyku vakit bulsam affetmem ama vakit yok şimdilikValla ben karnım açken uyuyamıyorum uyuyamadığım için dinlenemiyorum öyle bir kısır döngüdeyim![]()
Şaşırmadım mantı sonrası eksi çıkan görmedimKızlar napıyorsunuz yarın tartı var ben bugün artı çıktım![]()
Afiyet olsun canımÖnce menü yazalım
Sabah biraz şekersiz fıstık ezmesi filtre kahve
3 gibi 1 domates 1 yumurta biraz peynir 3 zeytin
Akşam fırın tavuk salata yoğurt
Burda da türk telekomlar iletişim kuramiyor kaptanimYaa çok fena deprem oldu istanbulda
Telefonlarda çekmiyo
Sadece wifi var
Canım menü yine karbon ağırlıklıÇoook şükür sunumumu alnımın akıyla yaptım kurtuldum..
Buradaki aktivitelerime kaldığım yerden devam edebilirim artık
Dün ki menümsahgull
Kahvaltı 09.00
1 tam tahıllı simit
Öğle 12.00
10-15 adet yaprak sarma
Akşam 18.00
2 tereyağında yumurta
su 3lt, ayrıca bu haftaki ilk hareketim 7000 adım attımLusi
Kızlar hareket hareket hareket başka yolu yok bunun sistemi hızlandırmanın tek yolu..
Dün sunuma hazırlanıyım derken bayaa yürüdüm alışveriş kuaför falan bi de heyecanlandım mı ne barsaklarım çok hareketliydi![]()
Burda bile turkcell harici çekmedi kimseye ulaşamadım benBurda da türk telekomlar iletişim kuramiyor kaptanim
Hasar var galiba
Afiyet olsun canımDün yoğurt çorbası diyetinee güzel bi giriş yaptım derken akşamleyin halsizlik oluşunca bıraktım ve akşamı ton balıklı salatayla kapattım.
Bugün ise
Sabah
2 has yum
Peynir
Süt
Öğlen
Palamut
Limonlu maden suyu
Akşam
Tavuk kök kanat 5 tane
2 kaşık yoğurt
Bir de pişirdiğim pilavın ve çorbanın tadına baktım ımmm bi de çileğin
Tam pro gibi yine olmadı regl de geldi zalım regl. Şişirmez beni inşalllah aksi gibi canım da abur cubur çekiyor fıstık aldım kaç gündür deli çekiyor canım yarın yiyeceuum artık
Ama kaptanım çok azdı birde ben öyle hamurda yapmam incecik olur iki gün oldu o mu kalırŞaşırmadım mantı sonrası eksi çıkan görmedim![]()
Çok güzel canımBenim menü de söyle
Kahvalti(10:20)
Eki Görüntüle 2539919
Öğle (14:30)
5 kaşık yoğurt
1 tk cekilmis yulaf ezmesiyle baharatli karisim
Aksam(19:30)
Eki Görüntüle 2539921
1 litre ödem çayı
1 litre su
sahgull
Gelince tartil canımBen yarın çok erken kalkıp hastaneye gideceğim tartı için bekleyemeyeceğim ödemli olurum yahastaneden geldiğim de tartılsam daha mantıklı aslın da 12 ye kalmaz gelirim aç susuz kalırım ama olsun zaten sabittim takım etkilenmesin