yok canım ne kaçamağı döner sayılmaz.O tatlıdan yememişsin yaa daha ne olsun.günaydın kızlarr nasılsınız
edacım eriğim geçmiş olsun iyileşin artık ya
dün butun gun dışardaydım kaçamak yapmamak için resmen kendımle cebelleştim ama başardım mı bılmıyorum menumu yazayım siz kararverin
kahvaltı: 1 haş yumurta,2 dlm kızarmış ekmek,4 tane çeri domates,5 zeytin,kk peynir,1 tk reçel
ara: 1 bardak çay 1 ceviz, 3 parça elma kurusu (çok kuru meyve vardı yemedim)
öğle: sünnet programındaydık kebapçıda yaptılarmevlutlu
gelen pilav döner den sadece üzerindeki dönerleri yedim,salata,ayran , baklavada vardı ama tabiki yemedimmmm
akşam 1 yeşil elma yedim öğleyi baya geç yedik 4 falandı hiç acıkmadım
2 lt su
spor yok
walla içim cız etti sırf bu yüzden küçücükken çocuklarımı kreşe başlattım. İyi mi yaptım kötümü bi,lmiyorum ama artık kv yada eşimle kötü olacaktım ucuz atlattım. gerçi kv ile şu an pek iyi olduğumuzda söylenemz ama artık düşünmüyorum herkesin kendi kaybı zamanında kızdığım şeyleri söyleseydim keşke şu an kendilerini mükemmel ve iyi aile olarak görüyorlar.. allah yardımcın olsun canımhaftasonu cokkk yogun gecti geçmişi kaçırdım.minik kuzum kabız oldu.off ya evdekilere laf anlatamıyorum ki ne bulurlarsa minicik kuzuya veriorlar.ben varken zor engel oluyorum da yokken ne yapıyorlar merak ediyorum.ya bide dr olmasam neyse.şuan bırakabilecek durumda olsam hemen işten ayrılırdım.rabbim yavrularımı korusun.
bende bir gelsem o 7 li rakamlarakızlar banudan bluedan haber yokmu.bende fazla gecmişe bakamadım.
diyet düzenimde alt üst oldu.böyle olacagını bildiğimden yemin etmemiştim.ama hala iddalıyım.şubat sonu mart başı 8 olmasada en az 6 gitmesi lazım.bugün listeme geri döndüm.paylaşımada.yeniden 8lilere dönmek istemiyorum 8e veda ettiğim gibi 7yede veda edecegim burda.
Evet sevgili Günlük ayy pardon gunluk drgil 3. Mintikaydi dimi bura
Ee bu kadar sessizlik sadecr gunluklerde oluyor da kafam karisti
Sabah (09:00)
Kalkinca ac karna ilaclarim vardi onun icin kahvalti gec kaldi
Kahvalfidan obce bir kupa kayisili form ictim
2 dilim ekmek
1 avuc ici kadar peynir
1 fincan sekersiz kahve
Ogle (12:00)
1 kase domates corbasi
2 yk bulgur pilavi
(Patates yemdgi vardi yemedim ama doymak icin birazdan elma yiyecegim)
bu dert falan değil kuzum sen iste halledersin 5 mesaj yazsan bitiyor sorun zaten. Kaptanda izin vermez bence bunun için .. yadasen şifreni ver biz senin adına yazalımSelam bayanlar.
Benim bir derdim var.
İstemeyerek ve üzülerek aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım
İş yerinde yeni bir oturma planı yapılıyor. Yüksek ihtimalle pazartesi yeni masamda oturacağım ve masamın pozisyonu internete girmeme müsade edecek bir konumda değil. Mali işler koordinatörünün önü
Biliyorum akşamları girersin dediğini duyar gibiyim lakin 2 hafta sonra derslerim başlayınca akşamlarıda giremeyeceğim çünkü eve çok geç gideceğim hiç ayrılmak istemiyorum ama ayrılmak zorundayım
yaş ilerleyince hepsi sıkıntı. anlıyorum seni geçen mayıs benim annemde ameliyat oldu neler neler atlattık çok şükür bitti inşallah sizde sağlıkla çıkarsınız hastaneden..Kizlr guzel dualariniz icin tesekkur ederim.babm sabh ameliyat girdi ama apar topr geri cikardilar narkozla birlikte aniden kalp ve tansiyon skntisi olusmus.daha yeni duzeldi tasiyonu.yarin sabh duruma gore tekrar alcklar
geldim geldim ama işyerinde geçmiş yapmak zor oluyor aç kapa aç kapa artema oldu ekran...Aynen danki her gidende bi mituvasyon dusuyor. Bence eda aksamlari dildurursun bes msj nedir ki gunde bes kisiye ayrı ayri parmak sallasan yeter
Kesin nazar ddgiyor baksana kimsecikler yok
Banuuu
Mervee
Sulee
Hilal
Tugba
Ahsen
:26:
aynen öyle bir dene öyle olup olmayacağına karar ver..Bilmiyorum canım ya bu kadar aktif olamayabilirim. Telefonum akıllı telefonlardan olsaydı aslında hiç gerek kalmazdı ama o kadar para veremem telefona suan:18::18:
Aslında bir haftaya olsun nedir ne değildir bir göreyim ondan sonra bakacağım.
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
domates
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
öğle
4 tane köfte( iş yerindeki çorba kremalı olduğundan yiyemedim)
1kase salata
çeyrek dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ara: 1 bardak ayran +2 kepekli galete
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 kase salata
su : 3 litre
yeşilçay: 2 fincan
Yaa sule hanim gelmezsen boyle gecmiste bogulursun
Bogulacak bi gecmis olmadi gerci
Kimseler gelmedi hasta hasta dukkani actim kapattim
hilal hoşgeldin.
ahsenin babası nasıl oldu acaba ameliyat olabildimi.Allah yardımcısı olsun.
şulecim sen gecmişle boğuşuyorsun sanırım
bizim asmde sanırımbu haftasonu artk taşınıyor gecici adrese.bana yol göründü sabah akşam yürüyecegim demek oluyor bu.ee artık spor desteği şart.şulecim sende göreceksin 7li 6lı rakamları sakın pes etme.aa bu cocuklar sizinmi dedirtecez unutma.çıtır anne olacagız.bu hafta işyerinde spor yok hocamızın turnuvaları varmış. ben şimdi eve kadar yürüycem - tempolu- yemeğimi alıp gelicem . tabii 1 saati biraz geçecek ama neyapalım hem hava güzel hemde yemeğimi evde unutmuşum...
isimleri çok güzelmiş kaptanım
şulecim çalışan anne olmak cok kötü bişey asmde 2 hemşire işten ayrıldı cocukları için.içim cız etti.bugün eşimin cv verdikleri iş görüşmesindelermiş.ankara bile olabilirmiş.hayırlısı bakalım.bana uyar dedim.benim ailem ankarada zaten.daha ne isterim.
ilahi merve.ben senin yerinde olsam kızı kvdeye bırakıp bi güzel uyurdum.
bizim asmde sanırımbu haftasonu artk taşınıyor gecici adrese.bana yol göründü sabah akşam yürüyecegim demek oluyor bu.ee artık spor desteği şart.şulecim sende göreceksin 7li 6lı rakamları sakın pes etme.aa bu cocuklar sizinmi dedirtecez unutma.çıtır anne olacagız.
Kizlr babamu kalp dokturu taburcu etmis.ben size bisey yaoamam kendinize iyi bi kalo cerrahi bulun demis.sukur kotu degil suan.yarin sabh antep e gececklr orda unlu bi cerrah bulmuslar.hayirlisi artik.galiba once kalp daha sonra bel icin ameluyata girck
evlendıkten sonra yandın ozaman
4 akşamda yedim diyelim, genelde portakal suyu içtim, gazlı içecek içmiyorum pek zaten onda sıkıntı yok ama dışarda nişanlımlayken pek diyet yapmıyorum tek problemim bu :26:
canim paylasima yazdim artik itiraz gelmez insallah:26:
gerci bizim takim bilir,bir kisiden umutluyum ama bakarsin iyi tarafina denk gelir,itiraz etmez
ufff mantımı yapma canım ya sucukSulecim elvakente gelince haber ver bi kahve icelim catlarim seninle gorusmezsem demek oglani sunnet ettirmiycen hahayy bende digurmayim bari fit olmazdam
Ahsencim canim allah sifa versin menunuede birsey diyemiyorum basin yogun indandur deyip nazar boncugun olsun canım sen iyi ol yeter
Yasemincim spor yapmis olacaksin ben bugun biraz fazla kacirdim kizlar puff yurudum igle arasinda bacaklarim agriyor suanda ama cok kacti yazmaya korkuyorum
Sabah (06:30)
5 ince dilim sucukla bir yumurta
1-2 catal peynir
2 dilim ekmek
Ogle (12:30)
1 kk kadar peynir domates salatalik
1 catal helva
4 yk manti
Su : suan iki lt oldu
Spor:40 dk yuruyus yediklerim erimemistir bile
ilahi şule kaç yaşında senin oğlan.benimki 29 günlüktü ben yaptırdım.
Neler var neler yok nakalım
Herkes suyunu iyır mu
Yeşilçayyyy
Amn ewdekıler spor yapsınnnnn
:))
Bn bugnde kvdelerdeyim söledimmi bugun bilmiyorum kızlar öle cok yorulmusum ki dün namaz kılarken basörtü takmayı unutmusum kp bana gül gül bi hl oldu
Selam verdim baba nooldu ddim
Kızm basörtün hala abdest alıyo galiba dedi
Aaksam bi koptuk
Bugunde gıtcez sıra bekle falaaaan fılaaaaan
kuzummm üzme kendini.Sulecim elvakente gelince haber ver bi kahve icelim catlarim seninle gorusmezsem demek oglani sunnet ettirmiycen hahayy bende digurmayim bari fit olmazdam
Ahsencim canim allah sifa versin menunuede birsey diyemiyorum basin yogun indandur deyip nazar boncugun olsun canım sen iyi ol yeter
Yasemincim spor yapmis olacaksin ben bugun biraz fazla kacirdim kizlar puff yurudum igle arasinda bacaklarim agriyor suanda ama cok kacti yazmaya korkuyorum
1-2 catal peynir
2 dilim ekmek
1 catal helva
4 yk manti
Sulecim elvakente gelince haber ver bi kahve icelim catlarim seninle gorusmezsem demek oglani sunnet ettirmiycen hahayy bende digurmayim bari fit olmazdam
1-2 catal peynir
2 dilim ekmek
1 catal helva
4 yk manti
oy o delikanlı olmus.inşallah bu yıl olur.benim oğlum 2006 doğumlucanım biz bebekken yaptırmak aklımıza gelmedi sen neiyi yapmışsın walla o da sonradan tasa haline dönüşüyor. sonrasında da geçen yıla kadar antiepileptik ilaç kullandık yaptıramadık bu yıl çok istiyorum.
komşum çaya çağırdı türlü bahane uydurdum gıtmedım kısır falan yapmış
yok yok iyi yaptım kalkimde çorba içim yanında da yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?