selam herkese
çocuğunu düşünen annelerle bir arada olmak güzel
Eğer çocuğunuzun derslerle ,arkadaşlarıyla bir sorunu varsa bana sorabilirsiniz yardıma hazırım.
Benim 1.sınıfa giden bir oğlum var. Okulda ilk dönem birinci seçildi. Öğretmeni yeterli gelemediğinden şikayekçi. REM test'inde 3 yaş ileri çıktı. Şimdi ne yapmalıyız? Özel okula gönderebilecek durumumuz yok. Beylikdüzü civarında iyi eğitim veren bir devlet okulu araştırıyorum. Koç İlköğretim okulu ve Borusan İ.Ö.Ö öğrendim. Okulunu değiştirsek mi? Özel öğretmen mi tutsak? Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz?
özel okula göndermek çözüm değil bence ek takviyeler yapmalısınız
çok iyi bir okula gönderseniz bile öğretmen iyi değğilse yapacak bişe olmazkoç ilköğretimi biliyorum bende beylikdüzündeyim ama orda çok yaşı ileri öğretmenler var ne kadar faydalı olurlar bilemiyorum
ben özel öğretmen tutmanızı tavsiye ederim ve bir sosyal aktiviteyekatabilirsiniz
sevgiler
benimde sorum olacak 2 sınıfa giden bir oglum var ders konusunda sorun yaşıyoruz okudugunu anlamıyor eksik yada fazla okuyor kelimeye farklı anlamlar veriyor özel ders te alıyor benle yada ögretmeniyle tet çözdügünde soruları düzgün okuyunca hepsini dogru yapıyor ama tek başına bırakınca en az 4 tane 5 tane yanlış yapıyor nasıl yapıcam bilmiyorum önerilerinizi merakla bekliyorum
üstünden çok zaman geçmiş kusura bakmayın bebeklerle uğraşıyorum ama yine de cevaplayayım ben başka bir öğretmenle çalışması taraftarıyım değişik öğretim yöntemlerine alışması ve tarafsız bakılması açısından
üstünden çok zaman geçmiş kusura bakmayın bebeklerle uğraşıyorum ama yine de cevaplayayım ben başka bir öğretmenle çalışması taraftarıyım değişik öğretim yöntemlerine alışması ve tarafsız bakılması açısından
benimde sorum olacak 2 sınıfa giden bir oglum var ders konusunda sorun yaşıyoruz okudugunu anlamıyor eksik yada fazla okuyor kelimeye farklı anlamlar veriyor özel ders te alıyor benle yada ögretmeniyle tet çözdügünde soruları düzgün okuyunca hepsini dogru yapıyor ama tek başına bırakınca en az 4 tane 5 tane yanlış yapıyor nasıl yapıcam bilmiyorum önerilerinizi merakla bekliyorum
selamlar
çocuğunuza bol bol sesli kitap okutturun tane tane okumasına özen gösterin arada durdurup soru sorun ve hikaye tamamlama hikaye yazdırma çalışmaları yaptırın emin olun okuması düzelirse anlaması da düzelecektir....
cevabınız için teşekkürler ama ne yapsam sorun düzelmiyo. özel öğretmeninide değiştm fakat sorun hala aynı. tek başına çok yanlış yapıyo. çalışma bilinci yok kendi başına ödev yapma isteği yok. ne yapabilirim