• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.sınıf işletme okuyanlar yada bitirmiş olanlar bakabilir mi!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gel bana sor canım ya iş ile okulu bir arada yürütmek çok zor evde olsam daha çok çalışıcam..bişey sorcam kızlar daha önce çıkmış 3.sınıf derslerinden soruları nerden satın alabilirim muratilkumutun çıkmış soru kitabı var mı? fiyatı nedir

e-ögrenme portalı var. gir oraya tc numaranı yaz. hem gecmıs yıl sorularına çalış hemde ordakı bilgilerden faydalan.. kolay gelsin..

arkadaşlar burası mı yeri tam olarak bilemiyorum ama ben birşey sormak istiyorum.ben 2 yıllık muhasebe bölümünü bitirdim kütahyada.geçen senede dikey geçişle açıköğretim işletme 3.sınıfa geçiş yaptım.bu senede 4. sınıf oldum.şimdi ben 1. taksidi yatırdım.ancak 2.taksidin son günü şubat ayındaymış sanırım ama ben bu aralar maddi açıdan müsait olmadığımdan 2.taksidi yatıramıcam.eğer ilk sınava kadar yatıramazsam sınavda herhangi bir sorun çıkar mı? yani sınava girememe gibi birşey olur mu?yani en fazla ne zamana kadar yatırmasam 2.taksidi sorun çıkmaz beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

bende bu yıl 3. sınıfm 2 yıl örgün eğitimden geldm bayaa tırsıyorum yaa not ortalamamı yüksek tutmak istiyorum 2. yılım çoookkkk düşüktüüü :2:

selam kızlar ya bnde bişi sorucam işletme 3.sınıf öğrenciyim önlisans bitirip geçiş yaptım.. henuz daha hiç çalışmadım o ayrı:S bu ara sınavda ünite ayrımı varmı nasıll bastan sona deildr herhalde demi?? cvp verirseniz sevinirim :(

hangi böl. okuyorsun canım ?? bu arada vize konuları tabıkı tüm ünitelerin yarısı oluyor.. finalde tüm kitaptan sorumlusun.. hangi böl. oldugunu yazarsan daha yardımcı olurum.. ama başla artık çalışmaya az kaldı... başarılar..

selam arkaşlar çalışmaya tam gaz devam ediyorum ama türk vergi sistemi hayal kırıklığı yarattı bende sorular gittikçe zorlaşmış ve hiç geçmiş yıldan çıkmamış 2005 ve 2006 çok güzel ondan sonra hep yeni sorular kazık kazık..:( inş kalamadan veririz.

selam arkaşlar çalışmaya tam gaz devam ediyorum ama türk vergi sistemi hayal kırıklığı yarattı bende sorular gittikçe zorlaşmış ve hiç geçmiş yıldan çıkmamış 2005 ve 2006 çok güzel ondan sonra hep yeni sorular kazık kazık..:( inş kalamadan veririz.

hiç sıkma canını. o ders aslında zevkli yaa... bol soru çöz. sınavdaki sorular çerez gibi gelicektir emin ol.. başarılar
...

düzenli çalıştınmı kesinlikle geçersin canm... ii çalışmalar.. başarılar..

Back