• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.sınıf işletme okuyanlar yada bitirmiş olanlar bakabilir mi!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım dün kayıt yaptırdım ben.kayıttan hemen sonra ögrenci belgesi istedim.a4 e basıyorlar imzalı mühürlü onu verdim belediyeye güncellettim :34:

öylemi tamam canım bende öyle yaparım o zaman..ama benim evde çıktım yok yüklü dosyoda..o yüzden bir açıköğretim dershanesine gidip orda internetten kayıt yaptırcam...

kızlar bişi daha sorcam ben fotoğraf çelicem daha..ve bugün gidip dershaneye kayıt yapcaktım fotoğraflar olmadan kayıt olmuyor demi ancak fotoların çıkmasını mı beklicem...

öylemi tamam canım bende öyle yaparım o zaman..ama benim evde çıktım yok yüklü dosyoda..o yüzden bir açıköğretim dershanesine gidip orda internetten kayıt yaptırcam...

canım sen yine internet kaydını ordan yaptır çıktın yoksa ama benim bahsettiğim el kart için olanı açıköğretim kendisi veriyor :34:

ben derhaneden direk açıköğretime evrakları teslim etmeye gidicem cnm ordan isterim öğrenci belgesini de...

ve bugünden internet ve banka işini hallet muhakak cumaya kalırsa yaptıramayabilirsin çok sıra olur.yarında büroya gidersin

kızlar bişi daha sorcam ben fotoğraf çelicem daha..ve bugün gidip dershaneye kayıt yapcaktım fotoğraflar olmadan kayıt olmuyor demi ancak fotoların çıkmasını mı beklicem...

evet canım beklemen lazım..internetten kayıt yaptıgında üzerinde fotograf yerleri var oraya yapıştırıyorsun 2 tanesini.hatta büroya gitmeden yapıştır orda vakit kaybın olmaz ayrıca 2 tane daha veriyorsun büroya :34:

bende internet ve bankayı halledeyim diyordum ama bu fotoğraf işi maf etti inşallah cuma bir pürüz çıkmazda hepsini halledebilirim..

kafamda netleştirdim cuma sabahı çıkmış fotolarımı alırım ordan dershaneye geçer kaydımı yaptırırım ordan bankaya gider parayı yatırırm..
ordan sonra a.ö gider kaydımı tamamlatırım...ordan aldığım öğrenci belgesiyle de cumartesi gider kenkartımı güncelletiririm..
anlatırken yoruldum bee:)

hepsi hallolur galiba yaa
olmadı bu hafta bayram haftası..aksilik olursa 23 ü son tarih 22side pazartesi oluyor..22sinde hallederim en kötü ihtimal...

kafamda netleştirdim cuma sabahı çıkmış fotolarımı alırım ordan dershaneye geçer kaydımı yaptırırım ordan bankaya gider parayı yatırırm..
ordan sonra a.ö gider kaydımı tamamlatırım...ordan aldığım öğrenci belgesiyle de cumartesi gider kenkartımı güncelletiririm..
anlatırken yoruldum bee:)

evet canım süper plan fakat kentkartını cumartesi yaptıramayabilirsin.orasıda resmi daire ya kapalı olabilir :34:

kızlar destekleriniz için sağolun varolun :)
kentkartımıda cuma halletcem...yarın fotoğraf çekilcem hem elimede kalsın o yüzden fön falan çekerim makyaj yaparım bugün gidemedim fotoğrafçıya ama cuma halletcem hepsini inşallh...

kızlar bende işletmeye kaydımı yaptırcam internetten kayıt yaptım 4 resim büroyamı vericez yoksa belgeye yapıstırdıgmızla beraber 2 resim mi birde diplomamızı noterden onaylatıp vericez mi

kızlar bende işletmeye kaydımı yaptırcam internetten kayıt yaptım 4 resim büroyamı vericez yoksa belgeye yapıstırdıgmızla beraber 2 resim mi birde diplomamızı noterden onaylatıp vericez mi

canım 2 tane resmi forma yapıştırıyorsun.2 sinide büroya veriyorsun.Diploma onayında şükürler olsun noteri aradan çıkartmıslar.gitmeden önce 1 tane fotokopisini çektiriyorsun aslını götürüyorsun orda aslına bakıp kopyayı onaylıyor oluyor bitiyor :8:

kızlar bugün kayımı yaptırdım kitaplarımı aldım 3 sınıfta ingilizce gözüküyo ama ingilizce kitabı yok acaba ilk sene gördüğmz için bu sene o dersten sorumlu olmıcaz mı

Back