Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dün kayıt yaptırdım ben.kayıttan hemen sonra ögrenci belgesi istedim.a4 e basıyorlar imzalı mühürlü onu verdim belediyeye güncellettim
öylemi tamam canım bende öyle yaparım o zaman..ama benim evde çıktım yok yüklü dosyoda..o yüzden bir açıköğretim dershanesine gidip orda internetten kayıt yaptırcam...
kızlar bişi daha sorcam ben fotoğraf çelicem daha..ve bugün gidip dershaneye kayıt yapcaktım fotoğraflar olmadan kayıt olmuyor demi ancak fotoların çıkmasını mı beklicem...
kafamda netleştirdim cuma sabahı çıkmış fotolarımı alırım ordan dershaneye geçer kaydımı yaptırırım ordan bankaya gider parayı yatırırm..
ordan sonra a.ö gider kaydımı tamamlatırım...ordan aldığım öğrenci belgesiyle de cumartesi gider kenkartımı güncelletiririm..
anlatırken yoruldum bee:)
kızlar bende işletmeye kaydımı yaptırcam internetten kayıt yaptım 4 resim büroyamı vericez yoksa belgeye yapıstırdıgmızla beraber 2 resim mi birde diplomamızı noterden onaylatıp vericez mi