• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.sınıf işletme okuyanlar yada bitirmiş olanlar bakabilir mi!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bende aynı senn gibi yapıp bu sene mezun oldum aöf de öle bi sistem varki n yaptığı belli değil mesel bi dersin vizesi çok ağırsa final kolay oluyo bu birrr :D:Dd bide her ünitede en az 3 - 4 soru geliyo bu ikiiiiiii:D ayrıcaa geçmiş sorular muhaaakkak bak bol bol soru çöz bazen soruyu okumadan rakmlardan çözüm yapmadan çıkkı buluyosun :D murat eğitim çokçok tavsiye ederim:8:

nilsolt çok doğru söylemiş.aynen öyle oluyor süper çalıştım bu dersten geçerim diyorsun bir bakıyorsun alakasız sorular geliyor bazı derserden geçmiş sınavdan çıkan sorulardan gelirken bazılarından bir tane bile çıkmıyor.Türk dilinden öyle olmuştu geçmiş sınav sorusu çalıştım 1 tane mi ne çıktı

selam kızlarr
kaydımı yaptım şükürler olsun kentkartımı da hallettim..çok yorucuydu ama değdi...
bu sene 6 dersimiz var ve korktuğum 2 ders var
finansal yönetim
maliyet muhasebesi.
bu dersler geçen yıl çıkmış sorular ağırlıklı mı yoksa konu ağırlıklı mı çıktı çok merak ediyorum
cevabı bilen varsa :24:

selam kızlarr
kaydımı yaptım şükürler olsun kentkartımı da hallettim..çok yorucuydu ama değdi...
bu sene 6 dersimiz var ve korktuğum 2 ders var
finansal yönetim
maliyet muhasebesi.
bu dersler geçen yıl çıkmış sorular ağırlıklı mı yoksa konu ağırlıklı mı çıktı çok merak ediyorum
cevabı bilen varsa :24:

hayırlsı olsun cnm :D ben ilk senemd konu ağırlıklı çalıştım ikisindede çaktım :D ikinci senemde hem konu hem soruu oooo çok çalıştım ve geçtim insanın kedisine bağlı tabii anlıyorum yapıyorum gel görki sınavlarda dikkat eksikliğinden yanlış yapıyorum ama geçmiş yıl soruların es geçme derim ben ii çalışmalar şimdiden :81:

elacım bu yıl finansal yönetim dersinin vizesi orta halliydi
finali ise resmen kazıkmış ben girmedim ama sonra sorulara baktım
ki çoğu arkadaşım kaldı bu yüzden
ama büt sınavı çooooook kolaydı çıkmış sorulardan geldi hep
yani arkadaşların dediği gibi pek belli olmuyor
ama şunu diyebilirim 4.sınıf uluslaraarsı işletmecilik dersi 30 soruluk bir sınavdan oluyor
25 i kesinlikle çıkmış sorular:9:
çünkü son 5 yıldır verilen bir ders :23:
ben bu dersten sadece çıkmış sorulara çalıştım kitabın kapağını kaldırmadım
vizem 90 finalim 90 dı...:32:
demem o ki her şekilde çalışacaksın işini şansa bırakma :74:

aynen minacım çalışcam işimi şansa bırakamam..şu kpssyi atlatsam öyle başlıcam derslere...

bende dikey geçiş yaptım şu an 4. sınıftayım amaaa finansal yönetim ve maliyet muhasebesi alttan alıyorum maalesef çünkü sahiden detaylı çalışma gerektiriyor..zaten geçtiğim dersleri de görüntülü soru çözümü cd leri sayesinde geçtim tavsiye ederim herkese..ders başına 4 cd, iki vize iki final...soru ekrana geliyor, görüntüler sesler gayet net, sonra hoca konuyu anlatarak çözüyor...geçtiğim dersleri o cdler sayesinde geçtim diyebilirim...

arkadaslar sıze bır sey soracam: ben 3sınıfa gectım 1dersım var alttan nasıl kayıt yaptırcam kılavuz gelmedı ınternetten 3sınıfa gecenler kayıt yaptırıyormus herhal ben pek anlamadım form mu doldurup cıktısını alıp acıkogretım burosuna mı goturuluyor ımza atılcakmıs forma bankaya parayı yatırıp acıkogretım burosuna mı gıdılcek bılemedım. benım cıktım yok gıdıp acıkogretım burosundan yardım ıstesem ılgılenırler mı kı bana 3sınıfa kayıt yaptırmıs tecrubelı arkadaslar yol gosterın bılgı verırsenız sevınırım sımdıden tesekkur edrım sıze:71:

arkadaslar sıze bır sey soracam: ben 3sınıfa gectım 1dersım var alttan nasıl kayıt yaptırcam kılavuz gelmedı ınternetten 3sınıfa gecenler kayıt yaptırıyormus herhal ben pek anlamadım form mu doldurup cıktısını alıp acıkogretım burosuna mı goturuluyor ımza atılcakmıs forma bankaya parayı yatırıp acıkogretım burosuna mı gıdılcek bılemedım. benım cıktım yok gıdıp acıkogretım burosundan yardım ıstesem ılgılenırler mı kı bana 3sınıfa kayıt yaptırmıs tecrubelı arkadaslar yol gosterın bılgı verırsenız sevınırım sımdıden tesekkur edrım sıze:71:

bana cevap yazacak yok mu 3sınıfa gecıp kaydını yaptıran var mı nasıl yaptırılcak acaba

Son düzenleme:
melcan sana yardımcı olmayı isterdim ama bilgim yok çünkü ben kayıt yeniledim önlisans mezunu olup dikey geçiş yaptım ,sen direk lisans okuyorsun galiba ,hangi şehirdesin aöf bürosunu ara sor mutlaka yardımcı olurlar...

tesekur ederım cevap yazdıgın ıcın evet lısans okuyorum

Son düzenleme:
pazar günü kpssyi atlattıktan sonra yavaş yavaş başlamalı derslere..
dershane yardımı olmadan inşallah bu sınıfın da üstesinden geliriz kızlar..

ben 4. sınıfa geçtim ne bir yardımcı kitap aldım ne de dershaneye gittim..bir kere bile oturup kitap okumamışımdır..tamamen görsel öğrendim..öncelikle aöf nin sitesinde trt de çıkan dersler var...hepsini bir güzel indirdim izledim...bir de bununla ilgili konu açtım ama dikkat çekmedi sanırım..ankarada bir dershane öğretmeninden bana bulmasını sağladığım cd lerim var..bir cd 60 dk. kadar sürüyor..elimde 16 tane cd var şimdi..3. sınıf derslerinde tedirgin olan varsa gönderebilirim...ben sınıfı onlarla geçtim şimdi de başkasına yarasın...

kızlar nerdesiniz beni yalnız bırakmayın amaaa..türk vergi isteminin 4 ünitesini bitirdim kaldı 4 ünite onuda bitirdikten sonra iş ve sosoyal güv hukuna geçmeyi düşünüyorum..
bu arada izmirde inanılmaz soğuk ve karlı birgün var donuyorummm

gel bana sor canım ya iş ile okulu bir arada yürütmek çok zor evde olsam daha çok çalışıcam..bişey sorcam kızlar daha önce çıkmış 3.sınıf derslerinden soruları nerden satın alabilirim muratilkumutun çıkmış soru kitabı var mı? fiyatı nedir

Back