3.sınıf işletme okuyanlar yada bitirmiş olanlar bakabilir mi!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
selamlar arkadaşlar dikey geçiş yapmayı düşünüyorum işletmeye ,sizden öğrenmek istediğim şey şu biliyoruz ki işletmede 6 ders var
türk vergi sistemi
iş ve sosyal güvenlik hukuku
maliye muhasebesi
finansal yönetim
türk vergi sistemi
yönetim bilgi sistemi
bunlardan hangileri 1.ve 2.sınıfta olduğu gibi çıkmış sorulardan çıkıp ,hangileri yoğun bir çalışma sonucu geçilen dersler.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
ona göre kitap alıp çalışmaya başlıcam.

aslında tüm derslerin soruları daha önce çıkmış sorular oluyor.ama böyle düşünüpte çalışmamazlık yapma bence. ben bu sene 3.sınıf oldum

çalışıcam hepsini ama soruları çıkanları daha çok soru ezber şeklinde de yapıcam ..

cnm işletmeyi ben de dikey geçişle bitirdim.maliyet muhasebesinden tut hukuka kadar hepsini sadece e ogrenme sitesinden geçmiş soruları çözerek geçtim.ben de ilk sene konu çalışıcam diye kastım durdum.ama sonuç verimsizdi.olayı bu şekilde çözdüm.bol şanskaydirigubbakcemile5

türk vergi sistemi sözel
iş ve sosyal güvenlik hukuku sözel
maliye muhasebesi sayısal-sözel ağırlıkta
finansal yönetim sayısal - sözel ağırlıkta
türk vergi sistemi sözel
yönetim bilgi sistemi sözel

ders çalşmaktan bıktım bu sene sade soru çözmeye karar verdim
sonuç;1 soruyla maliyet muhasebesinden kaldım kalanından geçtim
murat yayınlarının vize ve final öncesi dağıttığı sorulara çalıştım
bide anahtar sorular ve kazandıran sorular diye 3er liralık kitapcıklarından aldım çözdüm

en zor dersler bana göre maliyet ve finansal ama onlarında sözellerine çalıştım
nasıl diyim 30 soru varsa 20 si sözel çıkıyo sade onları yapsan geçiyosun
ben hiç hesap kitap formüle girmedim
tam 1 soruyla maliyet muhasebesinden kaldım kaydirigubbakcemile
zor değil kolay bence 3, sınıf

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar ben maliye muhasebesinden dersaneye bile yazılmaya düşündüm ama sorulardan çıkıyor diyorsunuz kii konulara çalışmadan sınava girmem ama yinede korkutuyor beni finansal ve maliye muhasebesi..

bence gerek yok ben konu bile bakmadan sade soru çözerek finansal dan geçtim
maliyet muhasebesinden de tam 1 soruyla kaldım malesef yoksa ondan da geçmiş olacaktım
ikisinde de sade soru baktım

hımmm tamam çok teşekkür ederim çıkmış soruları çözdünüz galiba son kaç yılın sorularına baktınız

murat yayınları vize ve final zamanı soru dağıtıyolar ders başı 2-3 liraya ondan aldım her sınav öncesi
bide murat yayınlarının kazandıran sorular ve anahtar sorular diye kitabı var
onlara baktım netten sitesinden bakabilirsin
geçmiş yıl sorusu çözmedim

ben aöf mezunu biri olarkatan şu dersler sadece gecmis sorulardan soruyo diyemem bazen öle ters köşeye yatırıyorlarki yazık oluyo emegıne o yüzden sen ünite ünite çalışıp en sonunda tekrar oalrka gecmis soruları çözersen fayda görebilirsin ve murat yayınlarını bu konuda tek geciyorum hem anlatımıyla hemde güzel sorularıyla onuda kaynak olarak kullanırsan faydasını görebilecegını düsünüyorum...

şimdi benimde kafam karıştı bu sene 3.sınıfa geçtimdikey geçiş ile işletme okuyacağım.
kursa gideyim maliyet muh. ve finansal yönetimden dedim zormuş o dersler geçmiş sıav sorularına çalışmakla geçilir mi acep bilemedim

kaçakkız dikey geçiş yaptın mı bende yapıcam bu hafta...hangi sırayla yaptın kaydını ,daha sınava giriş kartını alınca kentkartımı alıcam tam basmaktan bıktım ya...

merhabalar bende bu sene dikey geçişle 3. sınıfa geçtim kursa gitmeden ezber yaptım kardeşim gitti kursa ondan özetleri aldım onlara çalışarak 3. sınıfa geçtim ancak bu sene kardeşim 3. sınıf çok zor diyper özellikle maliyet muhasebe türk vergi çok zor diyor kursa gitmeden olmaz diyor özetleride bende yardım almadan zor diyor bakalım

bende dikey geçişle işletme 3. sınıf oldum..gecen yılki yöntemim: tüm derslere ünite ünite çalıştım sonrasında soruları kağıda çözdüm çıkan soruların oldugu yerleri konuların içinde fosforlu kalemle çizdm.sınava 2 hafta varken sadece çizdiğim yerlerden tekrar edip soruları tekrar çözdüm.ek soru çözmedim geçmiş yıl çözmedim.ama dün bir site buldum.ordan işletme 3. sınıf 2005-2010 arasındaki tüm vize final büt soruları indirdim onlarıda çözeceğim bu yıl..bu arada soruları isteyen olursa mailini özelime yazarsa gönderebilirm

kaçakkız dikey geçiş yaptın mı bende yapıcam bu hafta...hangi sırayla yaptın kaydını ,daha sınava giriş kartını alınca kentkartımı alıcam tam basmaktan bıktım ya...

kaydını yaptırdıktan hemen sonra öğrenci belgesi alablirmiyim de.sınava giriş kartı dediğin ne bilmiyorum ama açıköğretim bürosundan aldıgın imzalı öğrenci belgesi geçerli sadece konyada.istersen dönmemek için al işin garanti olsun

ilk önce internete git.http://aofkayit.anadolu.edu.tr/menu.asp?sid=72a46c4a93594e4e728b8320a9812292 bu siteden dikey geçiş bölümünden kaydını yap çıktını al 2 çıktı alıyorsun sonra vakıfbankaya git.kimliğini ver ve işletmeye 3.sınıf geçiş de paranı yatır makbuzu al oradan büroya git 4 adet fotograf diploman ve kimliğini ver çıktılarıda vereceksin kaydını tamalat.sonra sanab bir zarf veriyorlar onuda dolduruyorsun bir kağıt veriyorlar onunla kitaplarını alıyorsun.Öğrenci kartını sonra verecekler.

ben kent kartımı almaya yani güncelletmeye gittiğimde sınava giriş kartının fotokopisi lazım dediler ,öğrenci kartını sonra vereceklerse nasıl kartımı güncelletcem szi tam mı basıyorsunuz orasını anlayamadım.

edit olmadıgı için mesajımı düzeltemedim.dosyanın boyutu maille gönderilemeyecek kadar büyükmüş isteyen yine yazsın adresi veririm yada parça parça göndermeye çalışırım

canım dün kayıt yaptırdım ben.kayıttan hemen sonra ögrenci belgesi istedim.a4 e basıyorlar imzalı mühürlü onu verdim belediyeye güncellettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…