3.sezeryan olanlar buraya lütfen

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Arkadaşlar 3.sezeryan olan varmı yada daha fazlası.insan tedirgin oluyor.son doğumunda doktor dikişlerin açılmıştı dedı.Yani sezeryanı yaparken görmüş ve baska bi kesi atmış. Ben iki sezeryan arası 2 sene olmalı diye biliyorum.Benim ıkı çocuğun arası 5 buçuk yas bide.birde nabzım yavaslamış sezeryan doğum sırasında kan takviyesi yapacaktık dedi doktor .insan bunları düşündükçe tırsıyo hafiften.3.sezeryanı olanlar neler yaşadınız anlatın aydınlanalım bizde

İlk ikisinden farkı yoktu. Eve geldim, iki gün minoset içtim, sonra ağrı bile olmadı.

Doğumun rahat geçmesi için rutin testlerinizi aksatmayın. Doğumda kansızlık yaşamamak için testlerde kan değeriniz yüksek olmalı, değilse demir takviyesini çoğaltır doktorunuz.

Merhaba..Ben bütün kontrollerime gittim.Hattaa doğumdan 1 gün öncesi doktor kontrol etti hersey yolundaydı ama sabahı suyum geldi apar topar sezeryan alındım.Benim tedirginliği doktor 1 gün öncesi muayenede dikişlerin açıldığını nasıl görmedi

Dikişlerin açılmasından kastınız sanırım içteki dikişler. Doktor onu incelemez muhtemelen rahim ağzı uzunluğuna falan bakıyorlar. Önceki ameliyat dikişinin incelendiğini hiç duymadım.

Dikişlerin açılması ile su gelmesinin de ilgisi yok bildiğim kadarıyla

Yani az çok doğumun yaklaştığını görebilirdi demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…