Bulaşık Makineleri 3 sepetli bulaşık makineleri

parfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
45
0
86
Diğer
kızlar 3 sepetli bulaşık makinesi kullanan var mı? acil yorumlarınızı bekliyorum. bosh yada siemens in 3 sepetli bulaşık makinesini almayı düşünüyorum da.. netten baktım kurutmasından şikayetçi olanlar da var, uzun sürede yıkadığından da.. 3. sepeti kullanışlı mı? kısacası memnun musunuz?

Merhaba, ben kullanıyorum. Benimki bosch marka, aldığım sırada fiyat olarak en uygun olanını almıştım. Ben genel olarak memnunum, 34 dakikalık kısa programı kullanıyorsanız tam kurutmuyor, ama kapağını biraz açık bırakınca o da problem olmuyor. Onun dışında uzun programlarında kurutma sorunu yaşamadım, ama tabii diğer modellerde durum nasıl bilmiyorum. Bundan evvel de bosch marka 2 programlı kullanıyordum, standart programda yıkama süreleri hemen hemen aynı. Kolaylık mı diye soracak olursanız, ben gayet kullanışlı buluyorum. Altta çatal-bıçak sepeti olmadığı için daha çok tabak, tencere vs. sığdırabiliyorum alt sepete. Çatal-bıçakları tek tek dizmek sorun olmuyor benim için, bir de alışkanlık oldu herhalde, hiç zahmetli gelmiyor. Hatta tek tek dizildikleri için daha iyi yıkanıyorlar gibi geliyor bana. 2 senedir kullanıyorum, genel olarak memnunum...

Son düzenleme:
ben lg d1420mf model bulaşık makinesini kullanıyorum 3.sepeti çatal bıçaklar için ayrı olarak tasarlanmış. ben memnunum açıkçası... ayrı ayrı dizildiği için çok daha iyi yıkanıyor çatal aralarında yemek artığı kalmıyor. ayrıca alt sepette geniş ve büyük tencereler için oldukça büyük yer kalıyor.

çatl kaşığı tek tek dizmek zor olur gibi geliyor. Keşke alternatif olarak çatal kaşık sepeti de koysalardı.

çatl kaşığı tek tek dizmek zor olur gibi geliyor. Keşke alternatif olarak çatal kaşık sepeti de koysalardı.

Bildiğim kadarıyla altta sepet kulanmak isteyenler için bosch satıyordu onu ayrıca. Satıcı bana o şekilde söylemişti, herhalde bir değişiklik yapmamışlardır. Hatta o sepeti alınca 3. sepeti yerinden çıkarıp diğer ana sepetlerin yüksekliğini ona göre ayarlayabiliyorsunuz.

çok iyi düşünülmüş. peki gercekten fazla elektrik yakıyormu

Benim bundan önce kullandığım makine eskiydi, dolayısıyla bu a sınıfı olunca ondan daha az elektrik yakar olduk. Ama diğer yeni nesil makinelerle arasında fark var mı onu incelemek lazım..

bu 3. sepetleri istediğiniz yere takabiliyormusunuz

3. sepet derken 3. rafı kastettim. 3 çekmeceli yani..

3 sepetli bulaşık makineleri bosh siemensde 6 programlılarda var. 6 programa ne gerek var dedim.. 4-5 programlılarda da aynı özellikler var ama onların da tabanları polinox.. koku yapıyormuş..ne alacam ben yaaa.. beynim bulandı..

bence lg d1420mf modelini değerlendir...hem özellikleri güzel hem de fiyatı uygun

canım bende araştırdım bosch alıcam çatal-bıçak rafı en üstte olanlar bence daha mantıklı kesınlık sepette onlanlardan daha ıyı yıkıyordur dıe dusunuyorum umarım alınca yanılmam ayrıca boschda 2. rafı isteğine göre alçaltıp yükselte biliyosunda içide çok geniş aklında olsun

arkadaşların dediği d1420mf modelinde de üst sepet ayarlanabiliyor.. zaten bu özelliği için aldım bu makineyi... çünkü servis tabaklarım çok büyük.. sığmıyorlardı.. elimde yıkıyordum.. şimdi rahatça makineme atıyorum...

bi bucuk senedir kullanıyorum bende sıemensın daha ıyı yıkıyor cızmıyor catal bıcagı
alt kısmında daha cok yerın oluyor ama bana bazen fenalık gelıyor tek tek dızmek hele kalabalık mısafırlerde cok zor gelıyor

bende lg makinemden memnunum...
tek tek dizmek zor dediğin gibi ama çok daha temiz oluyor birbirlerine değmediği için...

3 sepetlimi bundan sonraki tüm makineler :S nasıl oluyor anlıyamadım Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…