3 senedir kullandığım protezlerimi çıkartmak istiyorum.eski haline döner mi?sarkar mı

Kizlar yabanci sitelerde fotolari var,ameliyat sonrasi goruntuler..benim hic hosuma gitmedi gorduklerim..insallah hic kimse cikarttirmak zorunda kalmaz..cikarmak isteyen arkadas belki daha kucuk bir protezle degistirebilir.daha sonra siki bir gogus cimnastigi,kremler,masajlar,laser terapileri belki eski halini alir..tabi harcanacak para hesaba katilmali..sevgiler

konu sahıbı arkadasım ebru salıda damla seklınde taktırmıstı evlendıkten sonra cıkarttı tv de programını ızlıyorum kadın tas bomba gıbı yaptıgı platesınde etkısı var sanırım uzulme bırazda spor yaparsan duzelır moralını yuksek tut.

kızlar,ilk amliyatı bir prof. yapmıştı ama kapsül talihsizliği yaşayınca başka bir doktora gittim, çok iyi bir isim ve gercekten de cok iyi yaptı. göğüslerimin görüntüsü çok güzel,doğal da duruyor. ama sert işte. buarada ikinci amliyatımda hemşireyle konuştum ve bana dedi ki''neden taktırdın? sana birşey söylim, taktıranların birçoğu bir süre sonra pişman olup cıkarttırmaya geliyor.'' doktorlarla konuşulduğunda, onlar hep rahatlatıcı ve ikna edici konuşurlar.onların işi bu. ama o amliyat masasına girmek, olası riskleri göze almak...şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım. sağlık en önemlisi. cildim sıkı, ona güveniyorum biraz. ama yine de korkuyorum. bence bekarsanız hiç girişmeyin, evliyseniz de eşinizle alın bu kararı. ama sarkıklık,simetri vs yoksa,sırf daha büyük olsun, dantellileri doldurayım diye yaptırmak istiyorsanız sakın...

konu sahıbı arkadasım ebru salıda damla seklınde taktırmıstı evlendıkten sonra cıkarttı tv de programını ızlıyorum kadın tas bomba gıbı yaptıgı platesınde etkısı var sanırım uzulme bırazda spor yaparsan duzelır moralını yuksek tut.

teşekkür ederim iyimserliğin için. cesarete ihtiyacım var zaten.

eşim slikon taktırdığımı öğrendiğinde güzel bir tepkiyle kkarşılaşmadım ki beni kırmaktan cok korkar, çok tatlı dilli ve sakin bir insandır. ilk tepkisinden sonra dile getirmedi ama göğüslerime dokunmaktan hoşlanmadığını biliyorum, sertliğinden rahatsızlık duyduğunu. ve bana söylediği herşeyin doğalı güzeldir. sen zaten cok da güzel bir kızsın neden ihtiyaç duydun. herşeyin büyüğü güzeldir diye birşey yok. .......... küçük göğsü seviyormuş. bana cok destek oluyor. konuşmuyoruz bu konuyu ama ben içten içe kendimi yiyorum işte. doktorlarla konuşmak yetmiyor, tecrübesi olanlara ihtiyacım var.

kızlar,ilk amliyatı bir prof. yapmıştı ama kapsül talihsizliği yaşayınca başka bir doktora gittim, çok iyi bir isim ve gercekten de cok iyi yaptı. göğüslerimin görüntüsü çok güzel,doğal da duruyor. ama sert işte. buarada ikinci amliyatımda hemşireyle konuştum ve bana dedi ki''neden taktırdın? sana birşey söylim, taktıranların birçoğu bir süre sonra pişman olup cıkarttırmaya geliyor.'' doktorlarla konuşulduğunda, onlar hep rahatlatıcı ve ikna edici konuşurlar.onların işi bu. ama o amliyat masasına girmek, olası riskleri göze almak...şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım. sağlık en önemlisi. cildim sıkı, ona güveniyorum biraz. ama yine de korkuyorum. bence bekarsanız hiç girişmeyin, evliyseniz de eşinizle alın bu kararı. ama sarkıklık,simetri vs yoksa,sırf daha büyük olsun, dantellileri doldurayım diye yaptırmak istiyorsanız sakın...

4-5 gundur bu forumdakı yorumlarıokuyorum ılk defa pısman olan cıkarmak ısteyen bırını okudum.sertlıgınden cok memnun olanlarda var....yanı bu rahatsız edıcı bır sertlıkmı kı ckarmak ıstıyorsun ? ben kesın krara verdım yaptırmaya yenı basladım arastırmaya

canım senin silikon markan neydi?? benimki natrelle cohesive jel ve yumuşaklığı şuan harika normal memeden hiçbir farkı yok ameliyat olduktan 2 hafta sonra yumuşamaya başladı 1. ayda harika kıvama geldiler..seninkiler neden sert kaldı acaba.

of en korktuğum şey sert olması ya ben bide acayip zayıfım doktor da bana kasüstü olur göğüs dokun var dedi ama yinede insan korkuyo..
umarım herkesin istediği gibi olur:KK43:

en kötüsü memnun kalmamak. bu korkyu nasıl asıcam bilmiyorum

acıkcası pısman olaup cıkarttırmak ısteyenlerı gorunce cok sasırdım :KK53:
benım 3yılı doldurdular ılk aylarda yuz ustu yatarken korkarak yatmıstım yastık ustune yatar gıbı gelıyordu ama zamanla benımsedım suan cok rahatım cok sevıyorum sılıkonlarımı ve kendım ıcın yaptırdıgım en ıyı şey dıye dusunuyorum :KK16:
o kucuk goguslerle gezmenın sutyenın ıcıne bugun ne koysam dıye dusunmenın,banyo yaparken kendıne bakmaktan kacmayı ancak bızım gıbı kucuk olanlar bılır..
ama amelıyat sonrası ne kadar dogru karar verdıgımı bır kez daha anladım ve resmen ınsana top model havası ve guvenı gelıyor..pısman olmak mı??
bugun olsa yıne yaptırırım bu kadar soyluyorum..benım hıc bı sıkyetım olmadı yumusaklıgı yerınde goruntusu dogalla bırebır..bılmeyene ınandıramıyorum o derece :KK51:
hatta suan PIP marka sılıkon haberı var duydugumdan berı ya cıkarmak zorunda kalırsam dusuncesı yedı benı ama cıkartmam yenısını taktırırım :KK16::KK17:
yaptırmak ısteyenler bence cok dusunmeyın sıcılı temız ıyı bır doktor buldugunuzda cebınızde hazırsa hemen gıdın,, doktora dua edersınız :KK34:

benim de 2 sene oldu ama hiç bi sıkıntım olmadı şükürler olsun ki.. herşey yolunda ve olması gerken gibi.. yüz üstü gayet güzel uyuyabiliyorum yastık varmış hissi 7-8 ay devam etti sonra zaten vücuttan bir parça haline geliyo,şu an gayet rahat yüz üstü yatıyorum ve hiç b şey hissetmiyorum. bence kullanılan protezin büyüklüğü,yöntem v.s herşey sonucu etkiliyor olabilir.. naci bey protezlerin en fazl 2 cm yaklaştırılabileceğini ardaki boşluğun 2cm den az olmaması gerektiğinden bahsetmişti ki eğer yaklaştırılırsa simnasti adı verilen bir sonuç ortaya çıkıyormuş ki bu da iki protezin bir bütün halinde gözüktüğü çok garip bir görüntü.. bence kötü sonuç ortaya çıkmaması için birçok faktörn bir arada olması gerekiyor

kesinlikle katılıyorum nedense tüm bayanlarda büyük yaptırma çabası var sanırım ama bence en doğrusu doğala yakın büyüklükte boya kiloya ve konulduğu yerle ilgili bence en doğru seçim bi problem yoksa kas altı konulması gördüğüm kadarıyla en doğal duranı bu ve 300 cc yi geçenlerde çok yapay duruyo ağırllıkta yapıyo demekki vücudu yoruyo inşallah herşey yoluna girer bende istiyorum umudum kırılıyo böyle şeyler okuyunca 80 bedeni geçmemk lazım sanırım

amin karamelcim yani haklı degılmıyım..sımdı benım dogalım mı guzel, yenı halım mı ??
daglar kadar fark var ya..ya tabı aynnı durumda olmayan bılemez.. kıbrıs gıbı bı yerde okuyup askeri plajları (en tenha oldugu için) secen bır kısı olaraktan ve bılhassa yazın eksıklıgını cok hısssettıgımden yaptırmam coooookkkk gereklıydı..
denız fobısı olusmustu resmen yaa..

ya olmayan şeyin nasıl doğalı güzel alakaya maydonozluk olmuş bencede bu yaşamayan almalıyo nedense:KK5:

konu sahıbı arkadasım ebru salıda damla seklınde taktırmıstı evlendıkten sonra cıkarttı tv de programını ızlıyorum kadın tas bomba gıbı yaptıgı platesınde etkısı var sanırım uzulme bırazda spor yaparsan duzelır moralını yuksek tut.[/QUOTalaksı yok canım o tekrar silikon takdırmış bariz bi şekilde belli okadar değil plates ben sporcu olarak konuşuyorum fitness yapsa bile olmaz olmaz belli biyere kadar olur silikon takdırdı açıklamıyor

acıkcası pısman olaup cıkarttırmak ısteyenlerı gorunce cok sasırdım :KK53:
benım 3yılı doldurdular ılk aylarda yuz ustu yatarken korkarak yatmıstım yastık ustune yatar gıbı gelıyordu ama zamanla benımsedım suan cok rahatım cok sevıyorum sılıkonlarımı ve kendım ıcın yaptırdıgım en ıyı şey dıye dusunuyorum :KK16:
o kucuk goguslerle gezmenın sutyenın ıcıne bugun ne koysam dıye dusunmenın,banyo yaparken kendıne bakmaktan kacmayı ancak bızım gıbı kucuk olanlar bılır..
ama amelıyat sonrası ne kadar dogru karar verdıgımı bır kez daha anladım ve resmen ınsana top model havası ve guvenı gelıyor..pısman olmak mı??
bugun olsa yıne yaptırırım bu kadar soyluyorum..benım hıc bı sıkyetım olmadı yumusaklıgı yerınde goruntusu dogalla bırebır..bılmeyene ınandıramıyorum o derece :KK51:
hatta suan PIP marka sılıkon haberı var duydugumdan berı ya cıkarmak zorunda kalırsam dusuncesı yedı benı ama cıkartmam yenısını taktırırım :KK16::KK17:
yaptırmak ısteyenler bence cok dusunmeyın sıcılı temız ıyı bır doktor buldugunuzda cebınızde hazırsa hemen gıdın,, doktora dua edersınız :KK34:

tamamen katılıyorum :)

pisman olan sayisi iyi ki yaptirmisim diyenlerin yaninda cok az..iyi dusunulur ve abartiya kacilmazsa hersey yolunda gidiyor sanirim?

Lutfen bırılerıde bana ozel mesaj yazsın
lutfen
eylulde dugunum var
2.evlılıgım
ılk evlılıgımde cınsellık hıc yasanmadı
tüp bebeklen bebegım var emzırmedım
ama sut sagdım
goguslerım suanda altan 70 usten 75
hıc hacımlıd egıl
bos sankı
psikolojim alt ust
17 yasından berı suanda 24 yasındayım sutyenlerın ıcıne esktra sılıkon destekler koyuyorum ıyıce goguslerımı ezdı bunlarla dolanmak
telkın denıyorum suanda
ama temmuz ayında 20 gun ıznım var
eger
eger nısanlımda ıstersekı oda goguslerımın kucuk oldugunu soyledı :S
daha onceden daha hacımlıydı sut sagmaktan dedımya hacımsız oldular yoklar yanı nerdeyse
171 boy 52 kıloyum
yaz tatılnde yaptırsam sonrasında evlendıgımızde hersey normal ve rahat olacakmı
yanı acık yazamıyorum anlayın ıste elle dokunma fılan
maddıyat cok muhım degıl
hallederım
cunku bendede bu ıs takıntı sureklı goguslerıne bakıyorum ınsanların

Lutfen bırılerıde bana ozel mesaj yazsın
lutfen
eylulde dugunum var
2.evlılıgım
ılk evlılıgımde cınsellık hıc yasanmadı
tüp bebeklen bebegım var emzırmedım
ama sut sagdım
goguslerım suanda altan 70 usten 75
hıc hacımlıd egıl
bos sankı
psikolojim alt ust
17 yasından berı suanda 24 yasındayım sutyenlerın ıcıne esktra sılıkon destekler koyuyorum ıyıce goguslerımı ezdı bunlarla dolanmak
telkın denıyorum suanda
ama temmuz ayında 20 gun ıznım var
eger
eger nısanlımda ıstersekı oda goguslerımın kucuk oldugunu soyledı :S
daha onceden daha hacımlıydı sut sagmaktan dedımya hacımsız oldular yoklar yanı nerdeyse
171 boy 52 kıloyum
yaz tatılnde yaptırsam sonrasında evlendıgımızde hersey normal ve rahat olacakmı
yanı acık yazamıyorum anlayın ıste elle dokunma fılan
maddıyat cok muhım degıl
hallederım
cunku bendede bu ıs takıntı sureklı goguslerıne bakıyorum ınsanların

Canım posta kutun dolu,silersen sana özelden mesaj gönderecegim :KK34:

arkadasi cikardin mi silikoncuklarini? cikardiysan oncelikle gecmis olsun. neler oldu paylasir misin? iyi ki cikardim mi diyorsun yoksa keske cikarmayaydim mi?

en iyi doktorlardan birine gittim.göğüslerim gayet güzel görünüyor. ama ameliyat olup o slikonlarla yaşamadan doğallıkmış,slikonlulukmuş çok bilemiyorsun. slikon taktıracaklar kesinlikle bekarken taktırmamalı,eşiyle ortak karar almalı. bazı erkeklerin de küçük göğüslerden hoşlandığı unutulmasın.benim de bu forum aklımı celmişti, sanki çok normal birşeymiş herkes yaptırıyormuş vs vs diye. şimdiki aklım olsa....

X