3 saatım var ve acıl yardımınızı beklıyorum

beginbegin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
142
81
123
selam arkadaşlar,,ben FANTOM 5400 HALI YIKAMA MAKINASI ALMAYA KARAR VERDIM,,GEÇEKTEN FANTOM KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA DENEYIMLERINIZE İHTİYACIM,,,3 SAAT SONRA ALICAM MAKINASI FOS ÇIKSIN ISTEMIYORUMakannehir

ben alma derim canım.. neden dersen bende başka bir marka ve tek başına halı yıkaman çok zor insanın bir halı yıkamak için insanın kolları kopuyo ve makinanın kendiside çok ağır halıyı yıkadıktan sonra suyunu çok iyi çekmen gerekiyo vs. ban çok zor geldi yani ben yıkamaya gönderiyorum valla en rahatı kapıdan alıyolar tertemiz geliyo makinaya verdiğin paraya yazık bence

haklısın zaten ben halılar için değil,,bende burda fırmaya verıyotrum halıları ama kanepe oturma grubu için istiyorum bej renkte sılmekle olmuyor

ama koltukları da iyi çektiremezsen koku yapar canım ya çürür iyi düşün.. o kadar para alıpta sonra bir köşeye atarsan parana yazık ayrıca evde koltuk yıkayan firmalarda var

Evde kendi kendine halı veya koltuk yıkamak bence çılgınlık. O kadar çok firma var ki bu işi yapan, uğraştığına değmez. Bir zamanlar ben de heves edip almıştım, yıllarca süpürge olarak kullandım. Bir kere yıkamaya kalktım, iki gün kendime gelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…