3 saat icinde baska kizi s***kmesem adam degilim diyen yeni flört?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar merhaba yeni post nasıl açılıyo bilgisi olan var mı ben yanlışlıkla 2 kez üst üste coraspirin aldım da herhangi bi zarari olur mu merak ettim korktum da açıkçası

Başlıktaki sözün aynısını ve türevi tehditleri işittim ben de hem de çok sevdiğim bir insandan tek kelimeyle iğrenç...ve gurur kırıcı tabi. Engelle gitsin buna insan denmez.

Iiiyyyu pislikkkk aklin varsa kacarsin canim

Beyefendi birine benzenmez olunur bence. Sosyal medyada tanismalarindan uzak durun avci apaci kayniyor : (

Yol yakınken dön. Uzun ilişkini bitirmişsin ardından 1.5 yıl yalnız kalmışsın. Bu dönemleri kolay mı atlattın sanki. Değmez

Canım düşünmen hata engelle gitsin

o değilde nasıl bir içtenlikle ve hışımla anlattıysanız aranızda geçen dialoğu, küfür, argo vs... hepsini birebir sansürlemeden aktarmışsınız. keşke dikkat etseydiniz...

Vay be bi bulusmadın diye dedigi lafa bak adamın.
Bi de tehdit ediyor hadsiz...
Aklınca seni kendine baglamaya calışiyor ama güzel kk kadınları yer mi yemez.
Engelle. Her yerden.
Bu kadar mı onursuz bir aşk
Artık onursuz aşklar varmış meger sırf iki dakikalık zevk için bi kadının duygularını kullanma
Baktı sen yanasmıyosun bi patlayım da buna pesimde dolansin dedi
Sende onu yapmayinca af diliyor hadsiz
Sanki tek erkek sensin
Elini sallasan ellisi kız yol ver gitsin
Sana bi onerim olucak hayatindan
Mikropları at

Direk engelle kendisini direk ruh hastası manyak

Bu gün başka arkadaşımın başına da geldi küfürler gırla sonra özüe dileme seni seviyorumlar seven insan böyle olamaz

Ne şerefsizleşti şu erkek ırkı eskisinden beterler ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…