• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 saat icinde baska kizi s***kmesem adam degilim diyen yeni flört?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
böyleleri saygıdan yoksun insanlar sizi korkutup tamam buluşalım demeye getirmiş koruyun kendinizi her şeyde size hakaret eden birini istiyorsanız o başka tabi

Ben tiksindim ve iğrendim. kibar sandığınız beyfendi böyle canavarlasinca bir şok oluyor insan.

Bu türün sinsi hastalık gibi ilerleyenine rasrlamamışsınız iyiki. Baştan ne b*k olduğunu belli etmiş. Yoksa işiniz zordu. Kurtulduğunuza sevinip engelleyin.

buyuk ihtimal bulusunca baska amaclari vardi siz yok diyince eee libido tavan yapinca o sinirle bunlari soyledi.sonra oturdu dusundu sabirli olayim alttan alayim nasilsa bulusacak bigun dedi ve boyle davrandi.bunun tek amaci sapiklik baska biseu degil

Valla engelle bir daha da yüzüne bakma ona iyi ders olsun şişen egosu insin. Eğer erkek olsam buluşmak istediğim kız defalarca reddetse bende sinirlenirdim belki ama bu şekilde kaba bir biçimde değilde onun bana göre olmadığını düşünüp konuşmayı keserdim direk onun üslubu çok iğrenç.
Sizin fikriniz tabi ama buluşup görüşüp iletişim kurmak daha sağlıklı bence daha erken daha erken diye ertelemekte karşı taraf için sinir bozucu olabilir ya kesin dille reddedin yada siz zaman verin ne zaman gorusmek isterseniz iki hafta sonra haftaya falan diyerek çünkü karşı tarafta sürekli teklif edip reddedilince bozulabilir.

boyle bi adamla omur mu gecer 1 hafta da boyle olan ohoooo afetmeyin hatta silin engelleyin

Ben buraya yazmakla bile uğraşmazdım. Öyle gereksiz bir mahlukat.

Mutlu akşamlar herkese,
Bilenler bilir belki önceki konumu, uzun süren bir ilişkiden çıkmıştım. Ve ondan sonra kimseyi hayatıma almamaya karar verdim bir müddet. 1,5 yıl böyle sürdü. Tanışmak isteyenleri kibar bir dil ile Red ettim çünkü güven konusu yoktu. Herneyse bundan 1 hafta önce biri ile tanıştım normalde sosyal medya biri ile tanışmayı sıcak bakmıyorum ama bu kişi beyfendi birine benziyordu. Türkçesi gayet güzel ve düzgün konuşuyordu, ve kibar davranıyordu.. Sonra konuşmaya başladık bir etkilenme oldu yani sohbeti güzel geliyordu.. Dış görünümü, fiziğimi övüyordu . Beğendiğini söylüyordu daha sonra benimle buluşmak istediğini soyledi, tabi bende isterdim ama henüz erken bulduğum için hem çekiniyorum hemde yavaş olmak istedim. Israrla dedigim halde ısrar ediyordu, daha sonra Tamam soylemicem derdi. Bugün yine ayni soruyu sordu ve ben yine " Hayır dediğim icin" busefer bir kızdı , kızlar ben şok oldum. Bana resmen böyle dedi : Sicarım boyle isin içine, Defol, senle mi ugrasicam S***** G** (Defol), 12 yaşında korkak bir insansin, çeneni kapat,. resmen o kibar adam gitti canavar cikti. Ben o şokta " Yazıklar olsun dedim. O ise : ne yazıklar olsunu lan!! Gavur gibi inadın var, son olarak 3 saat içinde kız s****msem adam değilim dedi.

sonra bunu diyen kişi özür diliyor, ben onu affetmicemi soyledim, bana bida pişkin pişkin hiç birşey olmamış gibi uzatma, barisalim. Niyetim sadece buluşmak farklı şeyler yapmak degil diyordu. Bide şöyle diyor

Bu dünya üç günlük dünya. Böyle basit kavgalar için sevdiğin insanları hayatından çıkarmaya değer mi?

sanki bütün suçlusu benmişim gibi davranıyor busefer.. Kirildim vede tiksindim ona karşı bir saygısızlık etmediğim halde..

Hala size ulaşmasına izin veriyor musunuz? Engelleyin her yerden. Şükredin balık baştan kokmuş, kurtulmuşsunuz. Niyeti ayan beyan ortada ne derse desin. Derviş’in fikri neyse zikride odur. Demek ki aklında cinsellik vardı ki öyle bir cümle kurdu. Amacınız düzgün bir ilişki ise uzak durun derim. Bir de internetten düzgün bi flört bulmak İnanın bu devirde çok zor

Sakın sakın sakın. İlk flört dönemleri herkesin en iyi versiyonunu gösterdiği dönemdir onda bile böyle öküzse uzun ilişkiye girilmez bu adamla. Muhattap bile olma engelle geç.

Buarada doğru hatırlıyorsam önceki ilişkiniz de çok saçma sapan gelgitli bir ilişkiydi. Size karşı çok saygısız patlamaları vardı önceki şahsın. Neden bu tarz adamlara karşı daha meyilli olduğunuzu sorgulayın bence. Mesela ısrara mı karşı koyamıyorsunuz yoksa bu tarz sert tavırlar bir sebepten size çekici mi geliyor? Diğer insanları kibarca reddederken bu adamın sizin vaktinizden 1 hafta çalmasının sizi kırabilmesinin bir sebebi olmalı.

Sakın sakın sakın. İlk flört dönemleri herkesin en iyi versiyonunu gösterdiği dönemdir onda bile böyle öküzse uzun ilişkiye girilmez bu adamla. Muhattap bile olma engelle geç.

Buarada doğru hatırlıyorsam önceki ilişkiniz de çok saçma sapan gelgitli bir ilişkiydi. Size karşı çok saygısız patlamaları vardı önceki şahsın. Neden bu tarz adamlara karşı daha meyilli olduğunuzu sorgulayın bence. Mesela ısrara mı karşı koyamıyorsunuz yoksa bu tarz sert tavırlar bir sebepten size çekici mi geliyor? Diğer insanları kibarca reddederken bu adamın sizin vaktinizden 1 hafta çalmasının sizi kırabilmesinin bir sebebi olmalı.

Yok eski sevgilimden ihaneti sonrası ayrıldım ve şiddet uyguladığı icin. İlk sevgilim di o kişi. Seçiciyim ama nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Kendilerini çok güzel saygılı gösteriyorlar ama sonra felaket. Busefer de ayrılınca musallat oluyolar

Bu kişinin yaptığı düpedüz öküzlük o konuda herkes hemfikir zaten.

Ama sosyal medyadan tanışmaya karşı olmayın bence.
Bir sürü kişi bu şekilde tanışıp evleniyor artık.
Tinder adlı uygulamadan bile tanışıp evlenen çift biliyorum ben.
Birde aslında sosyal medyada sadece tanışılır zaten sonra buluşma vs.gerceklesir.
Bu kişiyi tenzih ediyorum ama erken buluşmak isteyen her erkek sapık değildir bana göre gayet normal görüşmek istemesi etkilenmiş ki görüşmek istiyor diye düşünürdüm ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back