3 saat icinde baska kizi s***kmesem adam degilim diyen yeni flört?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
artik flortun olmamalidir bence ziraa adamligi bacaklarinin arasindaki uzanti ile sinirlamis bir karakter kendisi... ve adamligi okadar kisaysa cekecegin var demektir...

Reactions: 000
Demek ki Allah bunları görmenizi istediği için bu olayı uzatmanıza vesile olmuş ve yüzünü görmüşsünüz.

Reactions: 000
Siz nişanlı değilmiydiniz benim yanlış hatırlıyorum Bu arada sakın koşarak kaç
Profil fotoları aynı. Sizin hatırladığınız başka bir üye. Bu fotoğrafı kullanan bir sürü üye var benim de kafam karışıyor

Valla ben olsam gülüp geçerdim sonrasında konuşmaya çalışırsa bas engeli geç. İnternetten tanistiysan ortak arkadaş ortamı da yoktur, varsa anlat onlara da beraber gülün.

Ne desin adam, libidom başıma vurdu rol yapmaya devam edemedim bi an ama kaçma ürkek ceylanım roaaar mı desin, ben yazmadım pipim yazdı mı desin ne desin yani

valla buluşsaydınız 3 saat içinde sizi şaapmayı düşünürdü. salın gitsin rezalet gerçekten

Bende bi erkek arkadaşımla bititrmiştim tekrar konuştuk buluşalım dedi hayır dedim ve dediği şey sana s*tiğim kızları göstersem şok olursun sen daha çocuksun oldu Asla üzülmedim bastım kahkahayı çok saçma boşver gül geç

Demek ki sosyal medyada s..cek birini arıyor kendine. Tiksinç biri cidden, bana öyle diyecek var ya ona öyle bi küfür sallardım ki sonra engeli basardım tabi

Vallaha konu açmaya bile değmezmiş ne demişler insan tartışma sırasında kendini belli eder demişler.Şimdi bu adam kendinş belli etmiş terbiyesiz saygısız kadın cinayetleri bunun gibiler yüzünden çıkıyor.

Şükredin vallaha ilişkiniz olsaydı sonradan ayrılmak isteseydınız asla ayrılamazdınız ayrıldınız diyelim taci tecavüz tehtid ve dayakla sizi ikna etmeye çalışırdı.

Niyeti başka seyler degıl ama buluşmamanınızı s... me minvali içinde degerlendırıp başka kadını s...se es deger olacagını resmen ima etmiş. Tel nonuzu da falan değiştirin allahın sapığı.

Ay hızımı alamadım bismillah. ay o ne itici ve ataerkil bir kelime ya s...kme ıyyk öyykk.
Yapabılıyorsa öyle hemen milleti keşke o şekil devam etseymıs manyak deli olacam ya.

Bunlar nerede yetişiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…